Vladimir Stojković (©MN Press)
Vladimir Stojković (©MN Press)

Premijera iz snova: Stojković sačuvao mrežu Al Fejhe (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.08.21. | 20:16

Klub doskorašnjeg golmana Partizana, koji predvodi nekadašnji strateg crno-belih Vuk Rašović, napravio iznenađenje na startu šampionata Saudijske Arabije. Pao Al Itihad – 1:0

Počeo je novi šampionat Saudijske Arabije u kome ove sezone ima dosta naših igrača, a tu su i stručnjaci, starosedelac Vuk Rašović i novajlija Nenad Lalatović. Doskorašnji golman Partizana Vladimir Stojković ovog meseca je napustio Humski i potpisao za Al Fejhu. Debi je imao kao iz snova, ostao je nesavladan, a njegov tim, koji s klupe predvodi nekadašnji strateg crno-belih Vuk Rašović, napravio je iznenađenje i na premijeri dobio Al Itihad sa 1:0.

Gosti iz Džede, za koji je nekoliko godina igrao nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Prijović, bili sa favorizovani, ali su ostavili bodove u Al Majmahu. Al Itihad je imao veći posed lopte (68 odasto), ali su domaćini bili aktivniji, iz šest šuteva u gol jedna je ušla u mrežu. Pogodak za prva tri boda Al Fejhe delo je grčkog internacionalca Panajotisa Tahcidisa u 35. minutu. On je dobio loptu na oko 17 metara, i levom nogom "kiflom" matirao čuvare mreže ekipe iz Džede.

Izabrane vesti

Četvrtak, 18.20: (2,60) Al Raed (3,20) Al Fateh (2,60)

Stojković je za 90 minuta imao tri uspešne intervencije i najavio da je Al Fejha dobila veliko pojačanje za ligu koja je ranijih godina napravila bum na najvećem kontinentu dolascima poznatih fudbalera (Đovinko, Gomis, Marin...)

Za Al Fejhu u startnoj postavi je igrao Samjuel Ovusu, nekadašnji igrač Radnika, Čukaričkog i Al Ahlija. Četvrti stranac u timu Vuka Rašovića bio je Brazilac Fernando, dok je u nastavku šansu dobio Grk Kirjakos Papadopulos.

Trener gostiju, Brazilac Fabio Karilje mogao je da računa na zemljake Bruna Enrikea i Romarinja, kao i Egipćanina Hegazija i Rodrigeza, vezistu iz Zelenortskih Ostrva.

SAUDIJSKA ARABIJA 1 – 1. KOLO

Sreda

Al Fejha - Al Itihad 1:0 (1:0)

/Tahcidis 35/

Četvrtak

18.15: (4,40) Abha (3,50) Al Šabab (1,77)

18.20: (2,60) Al Raed (3,20) Al Fateh (2,60)

19.55: (3,30) Al Hazem (3,35) Al Tavon (2,10)

Petak

18.05: Al Nasr – Damak

19.55: Al Ahli – Al Fajsali

Subota

17.55: Al Etifak – Al Batin

19.55: Al Hilal – Al Tae

***Kvote su podložne promenama



tagovi

AzijaSaudijska ArabijaSaudijska Arabija 1Vladimir StojkovićAl FejhaAl Itihad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara