Vladimir Ivić (ⒸReuters)
Vladimir Ivić (ⒸReuters)

Rafalno po Iviću: Dini posle masaže pričao i o pravilu za mobilne

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.12.20. | 11:29

Kapitenu Votforda očigledno laknulo zbog otkaza srpskom treneru

Sukob Vladimira Ivića i Troja Dinija očigledno nije bio mali. Nesuglasice koje su imali dovele su do toga da srpski trener dobije otkaz u Votfordu, a kapiten i legenda kluba od tada ne staje sa kritikama na njegov račun.

Napadaču Stršljenova nije se dopadao Ivićev način rada i pravila koja je postavio. Pričao je o tome kako misli da je razlog zbog kog je bio kažnjen za nedisciplinu to što nije odmah po Ivićevom pozivu ustao sa stola za masažu, a engleski mediji preneli su nove izjave 32-godišnjeg Dinija.

Izabrane vesti

Ovaj put pričao je zabrani korišćenja mobilnih telefona u Votfordovom trening centru.

"Mogao si da se dovezeš s telefonom, ali si morao da ga ostaviš u kolima. Tek kada pođeš kući mogao si ponovo da ga koristiš“, tvrdi Dini.

Englez, međutim, smatrada sa su fudbalerima neophodni mobilni telefoni kako bi u njih upisivali planirane obaveze i druge podsetnike.

"Pre 10 godina bih razumeo tako nešto, ali danas svet funkcioniše drugačije. Termini sastanaka i drugih obaveza često se pomeraju, tako da su telefoni postali neophodni. Može se desiti da ste u teretani i da je neki sastanak pomeren za 20 minuta, a obaveštenje o tome šalje se jednom kratkom porukom".

Iskusni napadač ne misli, ipak, da je Ivić bio loš trener.

"Svaki trener se razlikuje i ima neke svoje zahteve. Nije to ništa čudno. Bilo je nekih malo čudnijih pravila kod njega, ali ne mislim da je bio loš", istakao je Troj Dini.

Ivić je Votford ostavio na petom mestu Čempionšipa, sa četiri boda manje od druge pozicije, koja donosi direktan plasman u Premijer ligu, a nasledio ga je Španc Hisko Munjoz.



tagovi

Troj DiniVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara