©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Evroliga i Segunda za širok osmeh

Vreme čitanja: 3min | čet. 01.04.21. | 23:14

Pogledajte ko vam je doneo novac 1. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
ESPANJOL - FUENLABRADA
(tip 1, kvota 1,88) - rezultat 4:0

Posle tri vezana remija, prošlogodišnji prvoligaš je ovog četvrtka upisao i treću uzastopnu pobedu. Logronjesu je dao četiri, Kasteljonu tri, Fuenlabradi danas još četiri komada.

Opširnije OVDE

LAS PALMAS - LUGO (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 6:1

Ostrvljani su izbombardovali goste sa kopna i napunili im mrežu do vrha. Očekivan kec, ali malo je ko očekivao da ovaj susret španske Segunde dođe do 7+ golova.

C. ZVEZDA - MAKABI (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 76:64

Imaće šta da analizira posle ove utakmcie Dejan Radonjić, pogotovo jer je ponovo bilo nekoliko ozbiljnih slapova u formi uz 19 izgubljenih poseda, ali može da kaže da je ozbiljno doterao odbranu pred derbi sa Cedevitom Olimpijom.

Opširnije OVDE

BASKONIJA - EFES (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 101:111

U uzbudljivom meču 33. runde košarkaši Ergina Atamana su boljom igrom u produžetku savladali Baskoniju, upisavši treću uzastopnu pobedu kojom su se približili domaćinstvu u četvrtfinalu.

Opširnije OVDE

BAJERN - ŽALGIRIS (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 71:70

Veliku bitku vodio je domaćin sa uvek neugodnim Litvancima. U finišu smo videli ozbiljnu dramu i srećan kraj za Bavarce koji je kreirao Vlada Lučić. Zbog prekršaja Lovernja naš krilni igrač upućen je na liniju penala gde je bio hladan kao špricer, ad bi potom i zabeežio odluujuću blokadu.

Opširnije OVDE

MAJORKA - LEGANES (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 1:0

Domaćin je ovom pobedom ostao izjednačen sa Espanjolom na vrhu španskog drugoligaškog karavana, iz kog će dve prvoplasirane ekipe ići direktno u Primeru. 

Opširnije OVDE

PRECRTANO

KRUZEIRO - TOMBENSE (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

U nedostatku "ozbiljnijih" evropskih fudbalskih duela veliki broj kladilaca u MOZZARTU se opredelilo za ovaj tip. I prevario se pošto na stadionu Governador Magaljes Pinto u brazilskom Belo Orizonteu ne da nije slavio slavni Kruzeiro, nego nije bilo ni pogodaka...

SARAGOSA - KARTAHENA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:0

Drugi današnji susret sa jednom od najigranijih tipova u MOZZARTU koji je završen bez golova. A to uglavnom znači da su mnogi tiketi popadali zbog ovog meča 32. kola španske Segunde. Na svu sreću, ranije su na ispoštovali Majorka i Espanjol.

HAMARBI - TRELEBORG (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1 (3:2 posle produžetaka)

Prvoligaš se ozbiljno namučio protiv drugoligaša u poslednjoj utakmici četvrtfinala Kupa Švedske. Nakon 1:1 posle 90 minuta igre u Stokholmu polufinalista je odlučen tek nakon produžetaka.

MAJORKA - LEGANES (tip GG, kvota 2,20) - rezultat 1:0

Odbrana Rejne sačuvala je ekipi sa Balearskih ostrva četiri boda više od trećeplasirane Almerije na deset kola pre kraja, dok će gosti pokušati da sačuvaju mesto koje vodi u plej-of, pa tamo potraže šansu za promociju u viši rang.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - MAKABI (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 76:64

Deseta pobeda u elitnom društvu, u poslednjem meču u dvorani Aleksandar Nikolić, uz maksimalnu kontrolu utakmice u drugom poluvremenu protiv Makabija iz Tel Aviva kao važna injekcija samopouzdanja.

Opširnije OVDE


tagovi

bet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara