©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Pata karta

Vreme čitanja: 3min | pon. 21.12.20. | 23:14

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

KARLSRUE - HSV (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:2

Karlsrue je upisao treći uzastopni poraz i tako poništio četiri trijumfa u nizu i sve dobro što je uradio. Od sjaja do očaja, ali nedostaje ono i nazad za Karlsrue.

Opširnje OVDE

KARLSRUE - HSV (tip GG, kvota 1,57) - rezultat 1:2

U trenutku kada je delovalo da će HSV i Karlsrue treći put u poslednjih pet susreta podeliti plen, najbolji strelac Cvajte Sebastijan Terode postigao je 14. ligaški gol. 

Opširnje OVDE

ANTALIJA - KAJSERI (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:0

Antalija je bila bolji rival od Kajzerija, a pomogao je i VAR. Dva puta je domaći tim vadio loptu iz mreže, ali je oba puta sudija pokazao da oni ne važe. I to se dogodilo u razmaku od četiri minuta, u 66. i 70. minutu, kada je domaći tim već imao 2:0.

Opširnje OVDE

ČELSI - VEST HEM (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 3:0

Duel sa Vest Hemom je bio veliki test za tim Frenka Lamparda, kiks u okršaju sa gradskim rivalom bi označio da je debela kriza uzdrmala ekipu, ali ništa od toga se nije dogodilo. Naprotiv.

Opširnje OVDE

MIDTJILAND - NORDSJILAND (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 3:1

Drugi najigraniji tip dana u MOZZARTU prošao je bez ikakvih problema. Domaćin je spakovao gostu tri komada i lagano odbranio domaći teren zadržavši tako prvo mesto u danskoj Superligi

PRECRTANO

FCSB - SEPSI (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 1:1

Neočekivano je FSCB remizirao na domaćem terenu sa Sepsijem i pokvario utisak. Pola decenije tim iz Bukurešta čeka titulu i gladan je uspeha. U poslednja tri kola dva puta se FSCB okliznuo.

Opširnje OVDE

BARNLI - VULEVERHEMPTON (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:1

Teške trenutke proživljava Nuno Espirito Santo i njegov Vulverhempton. Večerašnji poraz od Barnlija je ukupno šesti za Vulvse ove sezone. Poređenja radi prethodne takmičarske takođe posle 14. kola imali su samo dva neuspeha.

Opširnje OVDE

AEK - VOLOS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:2

U Atinu je stigao Volos, tim koji u sedam poslednjih kola nije osetio slast pobede. Nije ni večeras, ali je zagorčao život AEK-u koji tako na odmor odlazi sa osam bodova manje od lidera Olimpijakosa.

Opširnje OVDE

MIRANDES - ALBASETE (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 0:2

Dijamanka i Alvaro Penja potrudili su se da u razmaku od 32. do 42. minuta dva puta probiju bedem ispred gola domaćina i tako ujedno postave konačan rezultat. Nažalost, to se nije poklopilo sa prognozama mnogih kladilaca koji su igrali danas ovaj tip u MOZZARTU.

BEITAR J. - MAKABI T. A. (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Makabi je iz Tel Aviva došao u Jerusalim kao favorit za trijumf, što pokazuje i kvota 1,85 koju je MOZZART danas za pobedu gostiju. Ali, prazne puške na Tedi Malča stadionu srušile su mnoge tikete.


tagovi

bet analizarezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara