©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Zatišje pred evropsku buru

Vreme čitanja: 3min | pon. 15.03.21. | 23:17

Pogledajte ko vam je doneo novac 15. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

KASIMPAŠA - KONJA (tip 0-2, kvota 1,76) - rezultat 1:1

Gosti su u prvom minutu sudijske nadoknade preko Kraveca uspeli da pronađu put do mreže rivala i stignu na korak od dragocena tri boda. Ipak, u spektakularnoj završnici susreta, pet minuta posle gola Konje, pravdu je zadovoljio Hajradinović golom za remi.

Opširnije OVDE

BARSELONA - UESKA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:1

Nešto bolje od Real Madrida kikseve lidera Šrimere, Atletika iskoristili su Katalonci, koji su četvrtom uzastopnom pobedom prišli na svega četiri boda zaostatka.

Opširnije OVDE

BARSELONA - UESKA (tip 1-1, kvota 1,47) - rezultat 4:1 (2:1)

Fenjeraš Ueska nije bio težak zalogaj za tim Ronalda Kumana. Savladani su gosti 4:1, iako su u nadoknadi prvog poluvremena golom iz penala za 2:1 nagovestili da bi u drugom delu moglo da bude neizvesnosti.

Opširnije OVDE

VULVERHEMPTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:1

U završnom susretu 28. kola Premijer lige koloniji Portugalaca na Molinou presudio je – Portugalac. Stigao je Diogo Žota letos među Crvene posle impresivne sezone pod komandom Nuna Esperita Santa, a onda je rastužio bivšeg učitelja.

Opširnije OVDE

VULVERHEMPTON - LIVERPUL (tip 0-2, kvota 1,76) - rezultat 0:1

Na Enfildu mace, van njega tigrovi. Zaređali su fudbaleri Liverpula šest poraza na svom terenu, osam utakmica zaredom nisu dobili, ali kad napuste rođeni stadion podsete na ekipu šampionskog mentaliteta.

Opširnije OVDE

PARTIZAN - ZLATIBOR (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 5:1

Crno-beli su na zatvaranju 27. kola Superlige viktorijom pokazali Zlatiboru da nije dorastao elitnom rangu, na najbolji način počeli završnu sedmicu pred odlazak na dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih obaveza.

Opširnije OVDE

GENT - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:4

Iako su gosti u drugom delu igre uspeli da slome otpor rivala i potom ga ubedljivo savladaju, Gentu će ostati žal za šansama Jaremčuka u prvom poluvremenu.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ALMERIJA - ALKORKON (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Prazne puške na Stadionu Mediteranskih igara. Almerija nije samo razočarala njene navijače, time što je izgubla viđene bodove protiv slabašnog gosta, te tako na drugoj poziciji Segunde sada zaostaje četiri boda za Majorkom, nego i veliki broj kladilaca u MOZZARTU.

ST. PAULI - PADERBORN (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 0:2

Ovo je, odmah da priznamo, bio naš predlog. Sama kvota je upozoravala, a mi mi naznačismo da treba biti oprezan. No gost je otišao sa Milentora sa celim plenom, kao i našim tipom.

FAMALIKAO - BRAGA (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 2:2

Poslednji meč među ovih 10 najigranijih tipova dana i tropa za kraj ipak dobrog kladilačkog dana. Mnogo nas je očekivalo pobedu Brage na gostovanju, ali nije se dalo. Vodio je favorizovani gost do 87. minuta kada je, nažalost postavljen konačan rezultat.


tagovi

rezzime danabet analiza

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara