REZZIME DANA (sreda): Engleska, Norveška i Francuska su dobitna kombinacija

Vreme čitanja: 3min | sre. 02.06.21. | 23:55

Pogledajte ko vam je doneo novac 2. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - AUSTRIJA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 1:0

Uspešna pretposlednja provera pred Evropsko prvenstvo za selekciju Engleske. Činjenica nedostajali su protiv Austrije fudbaleri Mančester junajteda i Sitija, njih osmorica, pa nije merodavan utisak koji su izabranici Gereta Sautgejta ostavili na Riversajdu u Midlzbrou. Od selekcije koja je rame uz rame sa Francuskom, bar na osnovu kvota proglašena favoritom za osvajanje Eura, pre svega igrački očekivalo se znatno više. Jedini pogodak delo je Bukaja Sake iz 57. minuta.

Opširnije OVDE.

NORVEŠKA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,40), rezultat 1:0

Grickali ste nokte do samog kraja jer Norveška nije odigrala u skladu sa epitetom izrazitog favorita. Ipak, u drugom minutu sudijske nadoknade obradovao vas je, a ko drugi, nego Erling Haland.

FRANCUSKA - VELS (tip 1, kvota 1,33), rezultat 3:0

U normalnim okolnostima, u prvoj pripremnoj utakmici pred početak Evropskog prvenstva, rezultat bi trebalo da bude u prvom planu. Međutim, ljubitelji fudbala u Francuskoj nisu mogli da dočekaju da na delu posle gotovo šest godina u dresu nacionalnog tima vide Karima Benzemu. I Didije Dešan im je ispunio želju. Napadač Reala se u ubedljivoj pobedi nad Velsom u prijateljskom meču, prvom od dva predviđena, našao u startnoj postavi Trikolora, međutim, povratničku utakmicu, svoju 82. za nacionalni tim nije obeležio pogotkom.

Opširnije OVDE.

GREMIO - BRAZILIENSE (tip 1, kvota 1,15), rezultat 2:0

Velikan iz Porto Alegrea je rutinski izašao na kraj sa članom serije D prekinuvši mu seriju nepobedivosti od 20 utakmica. Rikardinjo je pogodio u završnici prvog, Žean overio trijumf početkom drugog dela tako da je Gremio u prvoj utakmici već odradio više od pola posla.

ŠAPEKOENSE - ABC RN (tip 1, kvota 1,37), rezultat 3:1

Osmeh na lice nabacio vam je i Šapekoense koji je posle četiri utakmice bez pobede konačno slavio. Osmina finala najmasovnijeg takmičenja u Brazilu praktično je obezbeđena. Prvo poglavlje dvomeča obeležio je Anselmo sa jednim, odnosno Mike sa dva pogotka, između kojih se na listu strelaca upisao Valison.

PRECRTANO

NEMAČKA - DANSKA (tip 1, kvota 2,25)rezultat 1:1

Nemačka je vodila od 48. minuta pogotkom Florijana Nojhausa. Bila je velika gužva u šesnaestercu nakon dobrog ubacivanja Robina Gosensa sa boka, a najbolje se snašao vezista Borusije iz Menhengladbaha i sa nekoliko metara ćušnuo loptu u mrežu. Danci su period svoje solidne igre krunisali 19 minuta pre kraja, kada je Kristijan Eriksen poslao sjajan pas kroz sredinu za Jusufa Poulsena, da bi ovaj lako prevario Manuela Nojera.

Opširnije OVDE.

HOLANDIJA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 1,53), rezultat 2:2

Dvaput su Škoti vodili, iako su u Portugal - gde je igran meč - doputovali bez sedmorice igrača zbog predostrožnosti od zaraze virusom korona. Ipak, poraz svoje selekcije sprečio je dvostruki strelac Memfis Depaj koji je tim golovima prestigao slavnog Marka van Bastena i postao najbolji strelac u istoriji holandske reprezentacije sa 25 pogodaka.

Opširnije OVDE.

RUMUNIJA - GRUZIJA (tip 1, kvota 1,93), rezultat 1:2

Kao da nije reč o prijateljskom meču. Rumuni su ostali sa igračem manje u smiraj prvog dela. Na isteku sat vremena igre Gruzija je povela, pa tri minuta kasnije i ona zaradila crveni karton. Penal je promašio Razvan Marin, a njegov tim je kažnjen par minuta kasnije. Do kraja utakmice su Rumuni samo uspeli da ublaže poraz preko Ivana.

MAKABI T.A. - HAPOEL T.A. (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:1 (2:1 posle produžetaka)

Pobedio je Makabi, ali tek posle produžetaka što vas baš i nije obradovalo. Poveli su gosti nakon pola sata igre, Koen izjednačio dvadesetak minuta pre kraja, a čovek odluke u šestom minutu prvog produžetka bio je Ernandez.

KOPAR - KRKA (tip 1, kvota 1,45), rezultat 2:3

Herojska pobeda Krke koja će naredne sezone igrati u elitnom rangu slovenačkog fudbala. Gosti su od 27. do 62. minuta stekli prednost od tri gola, a onda u finišu utakmice dozvolili rivalu da im u dva navrata zatrese mrežu. Strepeli su od 84. minuta do poslednjeg sudijskog zvižduka, a kada se dogodio mogli su da odahnu i da počnu da slave skalp favorita i plasman u Prvu ligu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara