REZZIME DANA (sreda): Ludnica u Kopenhagenu cepala tikete

Vreme čitanja: 4min | sre. 08.11.23. | 23:21

Pročitajte ko vam je doneo novac 8. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - BRAGA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Ima dva tri dana kako je Karlo Ančeloti javno poručio da Real Madrid neće dovoditi pojačanja u zimskom prelaznom roku. Sudeći po predstavi Kraljevskog kluba u 4. kolu Lige šampiona protiv Brage (3:0), neće mu ni biti potrebna. Da, jeste madridski takmičarsku godinu počeo bez klasičnog špica svetske klase, ali kada se fudbala zaigraju brazilski đavolčići Vinisijus i Rodrigo, najtrofejniji evropski klub melje i ne pita kada je dosta. Večeras je Real na Bernabeuu izbegao rani metak Brage iz penala, a onda ju je brazilski napadački dvojac maltretirao gotovo do kraja utakmice.

Opširnije OVDE

BAJERN - GALATASARAJ (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1

Hari Kejn nastavio je da nemilice trese mreže i njemu Bajern ponajpre može da zahvali za večerašnji trijumf protiv vrlo dobrog Galatasaraja. Kao i puno puta ove sezone, Tuhel nije mogao da pronađe recept za kompaktnu odbranu rivala. Pa kad nije moglo kroz igru, Turci su slomljeni na prekid. Jozua Kimih je lepo ubacio u 80. minutu, a Kejn najbolje skočio - 1:0. Konačan rezultat postavljen je šest minuta kasnije. Rezervista sa sve većim uticajem na igru Bajerna - Matis Tel, poslužio je Harija Kejna, koji je tako došao do 19. pogotka u sezoni.

ARSENAL - SEVILJA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:0

Porazi u Liga kupu i Premijer ligi očigledno su uticali da se Arsenal probudi i drugi put u osam dana savlada Sevilju (2:0), a ulogu junaka od pvređenog Gabrijela Žezusa koji je Andalužane slomio u Španiji preuzeo je Bukajo Saka. Inspirisani ofanzivac londonskog kluba u 29. minutu je iskoristio fenomenalnu loptu u prostor Žoržinja i asistirao Leonardu Trosaru za vodeći gol, dok je u 64. rutinskom egzekucijom prektično otklonio sve dileme po pitanju ishoda i ukrasio dominantno veče domaćina.

Opširnije OVDE

SALCBURG - INTER (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Inter Simonea Inzagija poprima odlike velikog tima, a to je da rutinski pobeđuje i onda kada na terenu nisu najbolji igrači, i onda kada nema apsolutno dominantnu ulogu na terenu. Tako je bilo i u Salcburgu, gde su Nerazuri slomili domaćina pogotkom Lautara Martineza sa bele tačke u 86. minutu i zvanočno obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona. Tamo je iz grupe D otišao i sjajni Real Sosijedad, koji baš kao i milanski tim ima sedam bodova više od ekipe Gerharda Štrubera - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE

SOSIJEDAD - BENFIKA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:1

Sosijedad nastavlja da oduševljava Evropu fanstastičnim igrama i rezultatima, pa je nakon večerašnje fudbalske predstave na Anoeti potpuno jasno da ćemo ekipu Imanola Alguasila gledati u osmini finala Lige šampiona. Izuzetni sastav iz San Sebastijana propustio je priliku da nanese Benfiki jedan od težih poraza na međunarodnoj sceni, mogao je bez problema nakon pola sata igre da vodi i sa 5:0, ali je na kraju publika na Anoeti morala da se zadovolji sa 3:1 (3:0).

Opširnije OVDE

PSV - LANS (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Opet je veteran Luk De Jong spasio PSV. Postigao je gol za pobedu PSV-a već u 12. minutu nakon filigranskog centaršuta Joana Bakajoka. Nakon četiri kola Arsenal ima devet bodova, PSV i Lans po četiri, dok je Sevilja na dva.

DERBI - VULVERHEMPTON U21 (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 4:1

U utakmici grupe 7 engleskog liga kupa Derbi Kaunti ubedljivo je trijumfovao protiv tima Vulverhemtona do 21 godine. Heroj trijumfa bio je 33-godišnji Irac Džejms Kolins koji je postigao het trik, dok je Toni Veston dao preostali. Počasni gol za Vulvse dao je Velšanin Džoš Esen.

ČEZENA - VIS PEZARO (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:0

U duelu šesnaestine finala kupa Serije C Čezena je trijumfovala minimalnim rezultatom protiv Vis Pezara pogotkom Simonea Korace u 76. minutu. U osmini final rival kluba sa stadiona Dino Manuci biće pobednik utakmice Rimini - Peruđa.

PRECRTANO

KOPENHAGEN - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 4:3

Ovo mora da mnogo boli! Mančester Junajted je u nokdaunu i preti mu ispadanje iz Lige šampiona, pošto je dva kola pre kraja na poslednjem mestu u Grupi A! U čudesnom meču u Kopenhagenu, u paklu Parken stadiona, posrnuli gigant sa Old Traforda uspeo je da prokocka 2:0 i 3:2, poražen je sa 3:4 i sada ga čekaju 'dva finala' za prolaz. Prvo igra u Istanbulu protiv Galatasaraja, a drugo na svom terenu protiv Bajerna.

Opširnije OVDE

NAPOLI - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Niko ekipu Ursa Fišera nije ponizio na najblještavijoj evropskoj pozornici, svaki meč koji je izgubila, izgubila je sa samo jednim golom razlike, ali postoji razlog zašto Union ni iz jednog od prva četiri meča u klupskoj istoriji u Ligi šampiona nije izašao kao pobednik - neiskustvo koje evropska elita ne prašta. U 4. kolu protiv Napolija, nemački tim smogao je sange da izjednači, pa i zakomplikuje Napolitancima borbu za prvo mesto u grupi sa Realom, ali pobede se uplašio i nije imao hrabrosti da je ugrabi - 1:1.

Opširnije OVDE

VAKA DIJES - BOLIVAR (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 4:3

U bolivijskoj ligi u toku je sam finiš sezone. Bolivar je pretrpeo poraz od 12. na tabeli Vaka Dijesa i tako značajno umanjo šanse za drugo mesto na tabeli, za koje se bori sa Olvejz Redijem. Jasno je da će titula pripasti Strongestu.



tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara