REZZIME DANA (sreda): Zabolela vas senzacija Makedonaca usred Nemačke

Vreme čitanja: 4min | sre. 31.03.21. | 23:02

Pogledajte ko vam je 31. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče:

ZAOKRUŽENO

ENGLESKA - POLJSKA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Dva poluvremena i dva lica Poljske. U prvom nevidljivi, neubedljivi i nemoćni, nisu dali priliku Niku Poupu ni da se zagreje među stativama. U nastavku razmrdani ulaskom Arkadijuša Milika sa klupe, uspeli su da ponište gol Kejna sa bele tačke iz prvog dela. Uglavnom držali rivala podalje od velikih prilika, ali nisu izdržali do kraja. Stouns se iskupio za grešku kod gola Poljaka i namestio pobedonosni Hariju Megvajeru.

Opširnije OVDE.

BiH - FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Francuska može da odahne. Preživela je Grbavicu. Graške znoja lile su niz lice Didijea Dešana do gola Antoana Grizmana. Napadač Barselone i Trikolora pokvario je jubilej klupskom kolegi Miralemu Pjaniću. Neće Pjanić 100. nastup u nacionalnom timu pamtiti po uspehu. Jeftino je Bosna i Hercegovina primila gol i poništila sve dobro što je uradila, a mnogo toga bilo je na zavidnom nivou.

Opširnije OVDE.

ŠPANIJA - tzv. KOSOVO (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 3:1

Remi protiv Grčke, a potom i neugodna situacija da na gostovanju Gruziji jure gol zaostatka, za izabranike Luisa Enrikea predstavljali su lekcije dovoljne da istu grešku ne ponove protiv takozvanog Kosova. Blickrig Olma i Toresa posle pola sata igre, zatim primljen gol sa više od 40 metara, ali i pečat Đerara Morena pet minuta kasnije, da se rivalu ne dozvoli ni pomisao na otimanje bodova.

Opširnije OVDE.

LITVANIJA – ITALIJA (tip 2, kvota 1,18) - rezultat 0:2

Posle Severne Irske i Bugarske, izabranici Roberta Mančinija uzeli su meru i Litvancima, a pobedu Italijana (2:0) režirali su rezervisti na čelu sa Stefanom Sensijem. Poučeni iskustvom prethodnika koji su već u prvom poluvremenu padali pod naletom Azura, Litvanci su se od početka susreta fokusirali isključivo na defanzivu te je poluvreme bez udarca u okvir gostiju bilo mala cena s obzirom na to da su uspeli da odole pred napadima rivala. Sve dok na poluvremenu nije ušao Stefano Sensi.

Opširnije OVDE.

ANDORA - MAĐARSKA (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:4

Mađarska je na granici između Španije i Francuske demonstrirala silu protiv Andore. Ubedljivim trijufom protiv austsajdera ekipa Marka Rosija je zaokružila izuzetno zadovoljavajući prvi deo kvalifikacija sa sedam bodova i tako poslala poruku Englezima i Poljacima da neće odustati od borbe za jednu od prve dve pozicije u grupi - 1:4. Asistent Fioli i Gazdagu za prva dva gola bio je Nemanja Nikolić, a do kraja su gosti spakovali rivalu još dva i primili gol u nadoknadi.

MOLDAVIJA - IZRAEL (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:4

U Kišinjevu je bilo 4:1 za goste, čiji je prvi trijumf u kvalifikacijama pečatirao Bibars Natho. Vezista Partizana, sa kapitenskom trakom oko ruke kad igra za državni tim, bio je precizan udarcem sa ivice kaznenog prostora u 66. minutu, taman da kompletira uraganski nastavak gostiju (tri pogotka za devet minuta), a vredi istaći da je pokrenuo akcije za još dva gola svog tima.

ŠKOTSKA – FARSKA OSTRVA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 4:0

Nadahnuto napadačko veče imali su Škoti protiv, istina, znatno slabijeg rivala. Utakmica u kojoj su više od ostali zablistali Džon Mekgin i Kiran Tirni. Bek Arsenala je namestio prva dva gola vezisti Aston Vile, a zatim kompletirao het-trik asistencija loptom za Adamsa pre nego što je Frejzer postavio konačnih 4:0.

PRECRTANO

NEMAČKA - MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:2

Zamirisalo je na senzaciju kada je najveći igrač u istoriji makedonskog fudbala Goran Pandev u smiraj prvog dela savladao Ter Štegena. Vratio je Pancer diviziju Ilakaj Gundogan na nulu sa bele tačke, ali kada igrate srcem onda su podvizi poput ovog večerašnjeg mogući. Elif Elmas je pogodio za jednu od najvećih pobeda Makedonije u novijoj istoriji i prekinuo Manšaftu niz od 18 pobeda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Opširnije OVDE.

UKRAJINA - KAZAHSTAN (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:1

Da raspoloženje u Francuskoj bude na zavidnom nivou postarala se i Ukrajina remijem sa Kazahstanom. Pretio je tim Andreja Ševčenka da učini borbu za odlazak na Mundijal zanimljivom, ali po svemu sudeći od toga neće biti. Preostaje Ukrajincima borba do istrebljenja za mesto koje vodi u baraž posle trećeg remija. A, sve je krenulo po zacrtanom planu. Roman Jeremčuk je u ranoj fazi meča otvorio Kazahstan, domaćin nije uspeo da duplira vođstvo i zakorači za prvom trijumfu. Promašaji su papreno koštali domaćina.

GRČKA - GRUZIJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Umesto da opravdaju epitet favorita i dodatno daju na značaju bodu protiv Španije, Grci se nisu odlučili za napadački pristup i zbog toga su kažnjeni osvajanjem samo jednog boda. Pogodaka nije bilo do 76. minuta kada je domaćin autogolom stekao prednost, ali nije uspeo da je sačuva ni dva minuta. Čovek koji je namučio Španiju Hviča Kvarackelija doneo je Gruziji prvi bod u kvalifikacijama.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara