REZZIME DANA (subota): Milan, Sevilja, PSŽ i Fajenord vadili kestenje iz vatre

Vreme čitanja: 5min | sub. 25.09.21. | 23:18

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

SPECIJA - MILAN (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:2

Ne može mnogo fudbalskih porodica na planeti da se pohvali sličnim podvigom, ali Maldinijevi su definitivno posebni. Ne samo u Italiji, već i čitavoj Evropi. Danas u Speciji gol u dresu Rosonera dao je i član treće generacije - Danijel, koji je tako nastavio koracima svog dede Ćezarea i oca Paola. Domaći igrači umalo nisu pokvarili priču u "trećoj generaciji Maldinijevih", pošto je Danijele Verde izjednačio rezultat u 80. minutu, ali je nepravdu sprečio Braim Dijaz sedam minuta kasnije i odveo ekipu Stefana Piolija na prvo mesto.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Svojim trećim golom u šest mečeva španskog prvenstva, Jusuf En-Nesiri nagovestio je u 13. minutu da bi duel sa gostima iz Barselone mogao biti rutinsko odrađivanje posla, međutim, daleko od toga. Iako su po posedu lopte, inicijativi i šansama bili bolji rival, domaćini su mogli da odahnu tek u 88. minutu, kada je rezervista Rafa Mir duplirao vođstvo.

Opširnije OVDE.

PSŽ - MONPELJE (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:0

Bez obzira na maksimalnih osam pobeda u prvenstvu Francuske, Pari Sen Žermen ne igra kao što se očekuje od tako skupocenog tima. Ekipa Maurisija Poketina u duelu najefikasnijih timova lige kao domaćin savladala je Monpelje, ali ponovo to nije bila partija na visokom nivou. Ne mogu navijači Svetaca biti zadovoljni pred derbi Lige šampiona sa Mančester sitijem idućeg utorka u Parizu. Silovito je domaćin ušao u utakmicu, od prvog minuta naterao rivala da se povuče pred svoj gol, što se isplatilo u 14, kada je Idrisa Gej sjajnim udarcem sa 17 metara pod prečku matirao Jonasa Omlina. I onda, odrađivanje posla sve do 88. minuta, kada je Julijan Draksler svega nekoliko sekudni po ulasku u igru postavio konačnih 2:0.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - NEC (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:3

Vatromet na De Kujpu. Sjajnu predstavu su prisutnim gledaocima pružili igrači obe ekipe. NEC nije poklekao ni kada je posle samo 17 minuta igre imao dva gola zaostatka. Do poluvremena je poravnao, a u nastavku stigao i do preokreta. Završnica je ipak pripala domaćinu. Til je izjednačiko u 80, a potom i preokrenuo rezultat devet minuta kasnije. Tačku je stavio Dezers u drugom minutu nadoknade.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Na Old Trafordu gori crvena lampica, Mančester junajted odavno nije bio ovako moćan, a opet mnogo toga ne štima. I biće potrebno vreme da se sve kockice poslože. Samo veliko je pitanje da li Crveni đavoli imaju takvog čoveka na klupi i je li Ole Gunar Solskjer dorastao zadatku “osvajanje Premijer lige”. Šara Junajted sa rezultatima, a poraz od Aston Vile na prepunom Teatru snova spada u kategoriju onih koji se nisu smeli dogoditi.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 3:3

Došli su na takozvana mala vrata u Premijer ligu, ali Brentford predstavlja pravo prijatno osveženje elitnog ranga engleskog fudbala u ovoj sezoni. Nakon pobeda nad Arsenalom i Vulvsima, te remija sa Kristal Palasom i Aston Vilom, sjajna ekipa Tomasa Fraka osvojila je veliki bod u okršaju sa slavnim Liverpulom na Brentford Komjuniti stadionu. Redsima nije bilo dovoljno ni to što su napadali čitavu utakmicu, dva puta su imali prednost, ali nisu imali rešenje za veliku upornost domaćeg tima.

Opširnije OVDE.

ALAVES - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 1:0

Udarac iz ugla, gol glavom u 4. minutu i uspešna odbrana do kraja utakmice. Verovatno bi većina pomislila da je to način na koji je Atletiko Madrid nadigrao Alaves, ali je zapravo bilo obrnuto. Na taj način Atletiko je doživeo prvi poraz u sezoni, položio je oružje u Vitoriji i ponovo pokazao da u redovima Jorgandžija ne cveta cveće, posebno kada je napad u pitanju.

Opširnije OVDE.

LESTER - BARNLI (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:2

Dominirao je Lester na King Paueru, ali je ponovo škripala odbrana. Barnli je očekivano prepustio loptu rivalu i požrtvovano se branio, ali nije imao rešenja za Vardija. Lisice su promašivale, ali su na kraju zahvaljujući iskusnom strelcu dva puta pronašle put do mreže rivala, te Brendan Rodžers može biti zadovoljan igrom na protivničkoj polovini, pa donekle i egzekucijom. Na drugoj strani terena su viđeni brojni propusti, koje je Barnli uspeo dva puta da iskoristi. Gosti su bili na pragu trijumfa, najpre im je Vardi oduzeo prednost u 85. minutu po drugi put na meču, a onda ih je VAR sprečio da slave. Kris Vud je u petom minutu nadoknade zatresao mrežu iza Kaspera Šmajhela, ali se našao u milimetarskom ofsajdu, što je video tehnologija potvrdila.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Nema oštricu za pobede u kontinuitetu Viljareal, ali Unaiu Emeriju se mora priznati jedna stvar. Stvorio je nepobediv tim. Peti remi u šestom kolu Primere za Žudu Podmornicu ima poserban ukus i miris, pošto je izvojevan u sudaru sa Real Madridom, čime je stavljena tačka na lepu seriju Ančelotijevog tima. I sasvim je normalno što će sada svi apostrofirati duel bez golova kao veliki kiks Real Madrida, nešto što nije smelo da se desi. Ali za celim plenom može da žali i Viljareal. Poskakivao je pored klupe Unai Emeri, nervirao se kada je Pablo Alkaser u 57. minutu promašio zicer, možda vredan i celog plena.

Opširnije OVDE.

LION - LORIJAN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Domaćinu je posao značajno bio otežan od 14, minuta kada je direktan crveni karton dobio levi bek Emerson, ali su uspeli da ostanu neporaženi. U 51. minutu je Karl Toko Ekambi anulirao prednost gostiju iz 20, kada je precizan bio Arman Lorijet.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara