Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Građani i lisabonski Orlovi sprečili savršen dan

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.12.23. | 06:10

Pogledajte ko vam je 3. decembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - FULAM (tip 1, kvota 1,27) rezultat 4:3

Luda utakmica na Enfildu! Fulam se dva puta vraćao iz zaostatka u prvom poluvremenu, u nastavku čak i poveo, sve do 87. minuta imao tri boda u džepu, ali su Redsi u svega 80 sekundi preokrenuli rezultat i umesto poraza upisali pobedu u 14. kolu Premijer lige – 4:3 (2:2).

Opširnije pročitajte OVDE.

AVR - PSŽ (tip 2, kvota 1,37) rezultat 2:0

Muku je mučio Pari Sen Žermen protiv Avra, 'visio' u nekoliko navrata, međutim na kraju došao do zlatnih bodova i učvrstio se na prvom mestu na tabeli, maksimalno iskoristivši jučerašnji poraz Nice. Parižani su dobili četu Luke Elsnera sa 2:0, a za njihove probleme kriv je golman Đanluiđi Dinaruma koji je u 10. minutu neoprezno startovao van šesnaesterca i zaradio isključenje.

Opširnije pročitajte OVDE.

FJORENTINA - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,45) rezultat 3:0

Viola je rutinski režirala restart Salernitane posle dugo očekivane pobede gostiju viđene u prethodnom kolu protiv lacija. Već u 18. minutu Fjorentina je imala dva gola prednosti zahvaljujući Beltranu i Sotilu, dok je Bonaventura stavio tačku na utakmicu u drugom poluvremenu.

BRAGA - ESTORIL (tip 1, kvota 1,32) rezultat 3:1

Estoril je posle dve vezane pobede stigao u goste Bragi i odlično otvorio utakmicu. Ipak, posle gola gostiju probudio se domaćin i sa tri pogotka prilično rutinski stigao do celog plena.

BARSELONA - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 1,92) rezultat 1:0

To više nije stvar kvaliteta, to je stvar tradicije. Kada Barselona dočeka Atletiko Madrid, sve stane u jedan gol. Obično onaj koji čuva Jan Oblak. Tako je bilo u prošloj sezoni na Nou Kampu, ponovilo se ove večeri na Monžuiku. Na klasičan Atletikov način Blaugrana je slavila protiv velikog rivala iz Madrida, i ostali u trci za Real Madridom i Đironom – 1:0.

Opširnije pročitajte OVDE.

MARSEJ - REN (tip 1, kvota 1,95) rezultat 2:0

Posle rezultatske klackalice i napete pobede nad Ajaksom u Ligi Evrope (4:3), Olimpik Marselj je slavio i u prvenstvu Francuske. Na Velodromu je srušen Ren - 2:0, u velikoj meri zahvaljujući dekoncentrisanom Kristoferu Vuu, štoperu gostujućeg tima koji je u 7. minutu skrivio penal faulom nad Ilimanom Endiajeom, a u 61. oštrim startom na Žofrija Kondogbiju dobio direktan crveni karton.

Opširnije pročitajte OVDE.

SEN ŽILOAZ - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,57) rezultat 2:1

Sa dva gola u četiri minuta domaćin je sredinom prvog poluvremena stekao zalihu koja se ispostavila kao nenadoknadiva. Iako je Serkl Briž samo dva minuta posle drugog gola rivala prepolovio zaostatak, rezultat se od 33. minuta do kraja susreta nije menjao.

FLAMENGO - KUJABA (tip 1, kvota 1,40) rezultat 2:1

Flamengo se posle poraza od Atletiko Mineira vratio na pobednički kolosek savladavši Kujabu. Domaćin je mrežu protivnika tresao na početku i kraju prvog poluvremena, a pogodak gostiju iz penala u 79. minutu iako je vratio neizvesnost nije bio dovoljan da inicira eventualno izjednačenje.

PRECRTANO

MANČESTER SITI - TOTENHEM (tip 1, kvota 1,28) rezultat 3:3

Žurku na Etihadu najavio je Pep Gvardiola uoči 14. kola Premijer lige i sudara sa Totenhemom. I bi žurka u plavom delu Mančestera, ali ona posle koje će se domaćin probuditi mamuran... Mamuran od propuštenih prilika, nokautiran savršenom ralizacijom gostujućih snaga, uzdrman jer premijerligaške derbije ove sezone (s izuzetkom mančesterskog) ne ume da dobije. I još jednom se pokazalo da Totenhemovo srce na Etihadu pumpa krv kao ludo, da se adrenalin luči u neograničenim količinama, a heroj londonskog kluba večeras je bio Dejan Kuluševski, autor izjednačujućeg gola u 90. minutu - 3:3.

Opširnije pročitajte OVDE.

MOREIRENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,47) rezultat 0:0

Večeras na stadionu “Parke Moreira” zeleno-beli su peti put u poslednjih sedam duela sa Benfikom uspeli da ostanu neporaženi. Za razliku od četiri prethodna slučaja, kada je bilo 1:1, ovog puta nije bilo pogodaka - 0:0.

Opširnije pročitajte OVDE.



tagovi

rezzime danaklađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara