Umar Sadik bi mogao dobro da napuni kasu Partizana (©MN Press)
Umar Sadik bi mogao dobro da napuni kasu Partizana (©MN Press)

Sadik raspucan, u Humskoj trljaju ruke

Vreme čitanja: 3min | pet. 02.04.21. | 12:11

Promo kvota u Mozzartu na pobedu Almerije protiv Rajo Valjekana u prvom meču 33. kola Segunde – 2,55

Partizan je prošlog leta prodao Umara Sadika Almeriji za fiksnih 5.000.000 evra. Mnogi su sumnjičavo vrteli glavom, smatrali da Nigerijac vredi mnogo više. U Humskoj su se uzdali u bonuse, a jedan je već jako blizu da bude ostvaren. Nekadašnji napadač crno-belih igra odično ove sezone, treči je strelac Segunde sa 15 golova, pet manje od još jednog bivšeg partizanovca, fudbalera Hihona Uroša Đurđevića, i dva od golgetera lidera Espanjola Raula de Tomasa. Smeši se crno-belima bonus od 500.000 evra.

Naime, toliko će Partizanu pripasti ako Nigerijac stigne do 20 pogodaka u sezoni. Trenutno je na koti 17 (dva je dao u Kupu kralja), pa ne bi trebalo da bude problema da još tri puta zatrese mreže rivala do kraja šampionata. Identičan bonus biće aktiviran kada Nigerijac odigra 50 utakmica za španski klub, a ako se Almerija tokom Sadikovog boravka u klubu plasira u Primeru, crno-belima će pripasti dodatnih 3.000.000 evra.

Izabrane vesti

Priliku da popravi golgeterski saldo Sadik će imati večeras (21.00) kada u Andaluziju stiže Rajo Valjekano. To je derbi 33. kola. Almerija je trenutno treća, a tim iz predgrađa Madrida šesti, na poslednjem mestu koje donosi baraž.

Mozzart je spremio promo kvotu na pobedu Umara Sadika i drugova, čak 2,55. Nigde na svetu nećete moći da nađete veću!

Domaćin je prebrodio malu krizu, kada je sakupio samo dva boda u tri kola. U utorak je pobeđena Malaga u gostima sa 3:0. Sadik je postigao treći gol za svoj tim, pa je tim iz Andaluzije uhvatio prikjučak za Espanjolom i Majorkom koji su na pozicijama koje vode u Primeru. Almerija ima četirI boda manje, ali je ostalo još 10 kola do kraja drugoligaškog karavana na Pirinejima.

21.00: (2,55) Almerija (3,20) Rajo Valjekano (2,85)

Rajo je poklekao u utorak u Valjehasu od Hihona (0:1) iako za goste nije igrao najbolji strelac šampionata Uroš Đurđević koji je bio sa reprezentacijom Crne Gore za koju je debitovao u novom ciklusu kvalifikacija za Mundijal. U Almeriji igraju i dvojica srpskih internacionalaca. Standardan u prvoj postavi je nekadašnji igrač Rada i Čavesa Nikola Maraš, dok je u drugom planu bivši reprezentativac Srbije Radosav Petrović. Nekadašnji vezista Partizana, Genčlerbirligija, kijevskog Dinama i lisabonskog Sportinga niije bio starter već sedam utakmica. Uglavom dobija šansu s klupe, a prethodna dva meča nije odigrao ni minut.

Tim iz predgrađa Madrida ne može do prva dva mesta, ali želi da sačuva makar trenutno šesto mesto i ostane u trci za povratkom u elitni rang. U prvom odmeravanju snaga ova dva tima, početkom novembra prošle godine, Almerija je slavila u gostima sa 1:0 golom Kuenke u petom minutu sudijske nadoknade. Almerija nije pobedila na svom terenu već dve uzastopne utakmice, dok je Rajo Valjekano bez poraza na gostovanjima dva meča (sakupio četiri boda).

Prvi meč 33. kola Segunde, Almerija – Rajo Valjekano (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

SegundaŠpanija 2AlmerijaRajo ValjekanoUmar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara