Dejan Stanković (©MN Press)
Dejan Stanković (©MN Press)

Stanković: Gavrić, Petrović i Nikolić dižu formu, raduje Kataijev povratak

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.05.21. | 20:29

„Želim da ostane benzina u nama i da potom odradimo jedne jake pripreme“

Protutnjala je Crvena zvezda kroz ravnicu, a Dejan Stanković je i te kako imao razloga za zadovoljstvo posle ubedljive pobede nad Bačkom (5:0). Srpski šampion briljirao je u prvom poluvremenu, postigao je četiri gola do odlaska na odmor i izjednačio sopstveni rekord po broju golova u jednom poluvremenu iz ove sezone. Identičan broj golova crveno-beli su postigli protiv Inđije.

Aleksandar Katai se vratio na teren i zabeležio je 100. nastup u crveno-belom dresu. Kataijev povratak na teren je nešto što posebno raduje Dejana Stankovića, kao i igre mladih igrača – Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića. Sva trojica imala su zapažen učinak. Gavrić se dva puta upisao u listu strelaca, Petrović je lansirao bombu, a Nikolić upisao dve asistencije.

Izabrane vesti

„Odigrali smo korektno tokom svih 90 minuta. Ponovo smo uspeli da izrotiramo. U drugom poluvremenu smo mogli biti direktniji, ali sam zadovoljan pristupom i odnosom igrača. Katai se vratio i odigrao 45 minuta posle jedne duže pauze. Drago mi je zbog Gavrića, Nikolića i Petrovića, jer podižu formu u poslednje vreme. Stekli su preko potrebno samopouzdanje. Rotacijama želim da svima podelim istu minutažu da bismo kraj takmičenja sačekali u dobroj formi. Želim da na odmor posle sezone odemo sa dosta snage, da ostane benzina u nama i da potom odradimo jedne jake pripreme“, rekao je Dejan Stanković.

Dotakao se Dejan Stanković predstojećeg duela sa Metalcem, kao i velikog finala Kupa Srbije sa Partizanom.

„Priprema će biti standardna, ništa nećemo menjati. Sve će biti onako kako smo radili do sada tokom sezone. Moramo biti pravi u ta dva meča. Najpre protiv Metalca na proslavi titule i naravno u finalu Kupa Srbije. Igra se na Marakani, moramo biti fokusirani kako bismo osvojili duplu krunu, što je cilj koji smo zacrtali na početku sezone“, zaključio je trener Crvene zvezde.



tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara