Stanojević na prvom treningu (©Starsport)
Stanojević na prvom treningu (©Starsport)

Stanojević čeka još samo špica: Što se mene tiče, ne mora više niko da dođe

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 16:56

„Generalno sam zadovoljan igračkim kadrom“, kaže trener Partizana

Skromnijeg trenera Partizan odavno nije imao. Dobio je desnog beka i ako uprava kluba dovede još jednog napadača, Stanojeviću više neće biti ništa potrebno.

To je poruka koju je šef struke crno-belih poslao rukovodstvu, navijačima, ali i igračima, kojima sigurno prija kada čuju da su položili kod trenera i da im ne traži zamene po svaku cenu.

Izabrane vesti

Zimski prelazni rok je tek počeo, a što se Stanojevića tiče, može za koji dan i da se završi.

Mi smo popunjeni na svim pozicijama. Napravili smo veliki posao, doveli smo brojna pojačanja u prethodnom prelaznom roku, tako da što se mene tiče ne mora više niko da dođe. Desnog beka smo doveli, to smo želeli, rekao sam da mi je potreban i napadač. Bajbek će nam se sutra priključiti, pa ćemo videti u odnosu na situaciju, rešavaćemo u hodu sva pitanja. U zavisnosti da neko ode od igrača, mi ćemo popuniti redove. Generalno sam zadovoljan igračkim kadrom“, istakao je Stanojević prvog dana januarskih priprema.

Prvo pojačanje je stiglo u Humsku, desni bek Marko Živković.

On je bio ovde, što je vrlo važno, jer razume i zna šta je Partizan. Živković je ofanzivni bek, koji može da nam donese različite stvari u odnosu na Miljkovića. Pominje se da mu je Marko alternativa, ali kod nas nema alternativa. Svi imaju istu startnu poziciju, videćemo kako budu igrali i kako se budu ponašali, tako će i izboriti mesto. Nadam se da će konkurisati za poziciju i da će doneti ono što želimo od njega“.

Stranci su dobili malo duži odmor u odnosu na domaće igrače, zbog vremena koje potroše u putovanjima, ali neki se već vraćaju, ranije nego što je bilo dogovoreno.

Banjak se vratio danas, svaka mu čast, sutra će Bajbek, ranije nego što smo se dogovorili. Profesionalci su, super su prihvatili svi ovu priču“, zadovoljan je Aleksandar Stanojević.

Pripreme su počele, drugi deo će biti odrađen u Beleku, gde će crno-beli imati četiri kontrolne utakmice. Prolećni deo Superlige počeće 6. februara, a Partizan će u Humskoj dočekati Napredak. 


tagovi

SuperligaAleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara