Stigla nagrada za dobre rezultate, TSC produžio ugovor sa Lazetićem

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 13:21

Šef stručnog štaba Topolčana potpisao do leta 2025. godine

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Nisu prošli nezapaženo rezultati koje beleži TSC iz Bačke Topole ove sezone, pa je uprava odlučila da nagradi svog trenera Žarka Lazetića novim ugovorom. Mladi stručnjak je danas na TSC Akademiji u prisustvu predsednika kluba Janoša Žemberija i generalnog direktora Sabolča Palađija potpisao produžetak ugovora sve do juna 2025. godine.

Izabrane vesti

Nekadašnji fudbaler i bivši igrač Partizana i Bežanije došao je u TSC novembra 2021. nakon smene Mladena Krstajića. Klub je tada iz krize i niza mečeva bez pobede doveo do borbe za izlazak u Evropu, koja mu je izostala zbog poraza u poslednja dva kola od direktnih konkurenata, Radničkog i Vojvodine. Ove sezone niže rekorde klub iz Bačke Topole, jedini su uz Crvenu zvezdu otišli na zimsku pauzu bez poraza u gostima i zauzimaju visoko treće mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige.

Odbrana tima je druga najbolja u ligi sa 12 primljenih pogodaka. Klub je uspeo da ostvari niz od čak 14 mečeva bez poraza koji je trajao tri meseca, a skalp im je uzeo Partizan u nedavno odigranom meču.

Lazetić je od dolaska u klub vodio ekipu na 37 ligaških mečeva gde je ostvario 17 pobeda, 11 remija i 9 poraza. U Kupu Srbije je takođe predvodio ekipu TSC-a ali je ispao prošle sezone od Crvene zvezde u četvrtfinalu, dok je ove nanizao dve pobede i odveo tim u četvrtfinale. Ove sezone je kako ističe Lazetić cilj izlazak u Evropu, za sada je klub na dobrom putu da to i ostvari.

Nisu krili oduševljenje iz uprave kluba i smatraju da je novi ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo.


tagovi

Žarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara