TRANSFERI (19. januar)

Vreme čitanja: 15min | ned. 19.01.20. | 21:12

Pratite sa nama sva dešavanja sa zimske fudbalske pijace...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Inter odbio i Barsi i Siti za Alesandra Bastonija. Opširnije OVDE.
- PAOK želi Aleksandra Prijovića na pozajmicu. Opširnije OVDE.
- Stefan Mitrović je opcija za Valjadolid. Opširnije OVDE
- Everton spremio 35.000.000 za Emrea Džana. Opširnije OVDE.
- Zlatan Šehović iz Partizana u Makabi iz Netanje. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za danas. Sa novim vestima se javljamo ujutro, a do tada vam laku noć želi redakcija MOZZART Sporta. 

22.45 - Barnli je spreman da ponudi oko 11.000.000 evra Midlzbrou za mladog engleskog štopera Daela Fraja

22.23 - Hadersfild se polako rešava skupih igrača. Dijakabi je na izlaznim vratima kluba, a za njim će i Ajzak Mbenza. Fulam i Bornmut su zainetersovani za pozajmicu belgijskog napadača. 

22.07 - Italijanski vezista Rikardo Saponara trebalo bi u narednim danima da se preseli iz Đenove u Leće na pozajmicu do kraja sezone. 

21.53 - Američki MLS ligaš Kanzas Siti je angažovao pre nekoliko dana meksičkog napadača Alana Pulida, a lokalni mediji pišu da to znači i kraj svih glasina o eventulanom dovođenju Ričmonda Boaćija iz Crvene zvezde koji se pominjao kao želja ovog kluba. Pozicija napadača je popunjena dovođenjem Pulida. Kiriju Šeltonu je namenjena uloga drugog centarfora u ekipi i nema potrebe za dovođenjem trećeg napadača. 

21.45 - Veliki maler je zadesio Mančester Junajted sa povredom Markusa Rašforda koji će odsustvovati sa terena dva meseca. Solskjer je najavio da bi klub mogao da reaguje nekom pozajmicom. Opširnije OVDE

21.37 - Stigla je nova ponuda ponuda za Danija Olma. RB Lajpcig je povisio ponudu Dinamu sa 15.000.000 na 16.000.000 evra, javljaju Sportske Novosti. Zagrebački Modri već na stolu imaju ponudu Milana tešku 20.000.000 evra plus bonusi i procenti tako da je malo verovatno da će prihvatiti ovu Lajpcigovu. A malo je verovatno da će Nemci ponuditi više od ovoga... 

21.25 - BLIZU: Mladi napadač Nikolas Gerit Kin se seli z Ajaksa u Bajern! Tačnije, iz mladog tima Ajaksa u maldi tim Bajerna koji igra u trećoj ligi. Bavarci ga dovode na pozajmicu. Momak je pre dve godine došao u Ajaks iz Lajpciga, a prošle godine je izabran za najboljeg omladinca u nemačkom fudbalu. 

21.13 - BLIZU: Barselona i Sporting iz Lisabona su nadomak dogovora o pozajmici mladog napadača Abela Ruiza (19). Špic Barseloninog B tima bi trebalo da se preseli u Sporting na pozajmicu u trajanju od 18 meseci. Ruiz je ove sezone upisao i jedan meč za prvi tim Barse u Primeri. 

21.00 - Srpski štoper Stefan Mitrović bi mogao da se vrati u špansku Primeru. Ali pod uslovom da se desi lančana reakcija i da se realizuju dva transfera pre njegovog. Opširnije OVDE

20.52 - Interov napadač Mateo Politano je odbio predlog da se preseli u Sevilju na pozajmicu. On se i dalje nada da bi mogla da se opet otvore vrata za transfer u Romu. 

20.40 - Torino je poslao ponudu Mančester Sitiju za maldog krilnog napadača Jana Povedu, ali je ona odbijena. Ne navodi se koliko novca su Bikovi ponudili, ali se najavjuje da će uskoro polsati i drugu ponudu. Mladog Povedu želi i Marselo Bijelsa u Lidsu. 

20.31 - Lion je zainteresovan za 17-godišnjeg brazilskog napadača Talesa Magna iz Vasko da Game kojeg smatraju jednim od najvećih talenata tamošnjeg fudbala. Zagovornik transfera je Lionov sportski direktor Žuninjo Pernambukano

20.22 - ODBIJENO! Pari Sen Žermen je i definitvno odbio ponudu Atletika vrednu 10.000.000 evra za urugvajskog napadača Edinsona Kavanija kojem na leto ističe ugovor. Tačnije, PSŽ uopšte ne želi da ove zime prodaje Kavanija i zato je stavio nerealnu cenu od 30.000.000 evra za veterana koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora. Svecima je Kavani mnogo bitniji u timu za nastavak sezone nego obeštećenje koje bi sada mogli da uzmu za njega. Ne žele da pojačavaju potencijalnog konkurenta u Ligi šampiona, a nemaju ni vremena da dovedu zamenu. 

20.09 - Saudijski mediji pišu da je tamošnji Al Šabab iz Rijada u ozbiljnim pregovorima sa Everom Banegom iz Sevilje kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Špancima. Banega je želja argentinskog trenera Horhea Almirona koji od letos trenira klub iz Rijada. 

20.00 - Desni bek Sebastijen Koršija je pre dve i po godine došao u Sevilju iz Lila za 7.500.000 evra kao ozbiljna perspektiva. Već je imao i meč u dresu reprezentacije Francuske, mnogo se očekivalo od njega. U Sevilji nije pokazao ništa, pa je psle godinu dana pozajmljen Benfiki gde je takođe razočarao i prebačen je u B tim. Letos je poslat na pozajmicu u Espanjol, ali ni tamo nije zadovoljio. Povredio se i Katalonci sada žele da ga vrate Sevilji šest meseci pre dogovorenog roka. A Sevilja ne zna šta će sa njim. Ugovor mu traje do leta 2021. godine. 

19.51 - PAOK se opet rešio argentinskog golmana Rodriga Reja kojeg je pre dve i po godine doveo iz Godoja za 1.500.000 evra. Argentinac se ispostavio kao promašaj, pozajmlivan je prošle godine meksičkoj Pačuki, a sada je vraćen u Godoj.  Na pozajmicu do leta, a posle toga ima još godinu dana ugovora sa solunskim klubom... 

19.40 - Menadžer Adnana Januzaja je potvrdio interesovanje Rome za svog klijenta. 
"Da, istina je. Roma želi Januzaja, ali ne mogu o detaljima. Roma je veliki klub i ako postoji šansa da se transfer realizuje, Adnan neće odbiti tu mogućnost", istakao je agent Drik De Vris

19.31 - ZVANIČNO: Iskusni brazilski golman Vanderlej (35 godina) prešao je iz Santosa u Gremio u transferu teškom 645.000 evra. Pre dve godine je bio izabran za najboljeg golmana brazilskog prvenstva, ali je u prošloj sezoni izgubio mesto startera. Ipak, u Gremiju su ga najavili kao veliko pojačanje. 

19.20 - Almerijin predsednik Šeik Al Turki je najavio bombastično pojačanje u naredna tri dana, a španski mediji otkrivaju da bi to mogao da bude Hesus Valjeho. Real Madrid je pre vremena okončao pozajmicu španskog štopera u Vulverhemptonu i vratio ga da bi ga nekome opet pozajmio. Izgleda da je Almerija favorit... 

19.11 - GOTOVO! Serhio Arauho, nekada jedan od najvećih talenata svetskog fudbala, nastavlja karijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Argentinski vezista napušta Las Palmas i seli se u Al Vahdu u transferu teškom 800.000 evra. Dolazi kao želja trenera Manola Himeneza sa kojim je imao uspešnu saradnju tokom igranja za AEK iz Atine. 

19.00 - Oglasio se i Interov generalni direktor Đuzepe Marota
"U pregovorima smo sa agentom Kristijana Eriksena, ali još neki klubovi ga žele. Oko Žirua ćemo da odlučimo narednih dana, a dolazak Viktora Mozesa je jedna od opcija", rekao je Marota

18.47 - ZVANIČNO: Poljski vezista Jaček Guralski je postao najskuplji igrač u istoriji kazahstanskog Kairata. Poljak je došao iz Ludgogoreca u transferu teškom 1.000.000 evra i potpisao za Kairat na tri godine. 

18.39 - Majncov direktor Ruven Šreder je izjavio da ne postoji šansa da napadač Žan Filip Mateta napusti klub ove zime. Sevilja i još neki klubovi su zainteresovani za visokog napadača, ali Nemci su stavili rampu. 

18.30 - Iako su nemački i francuski mediji pisali da od transfera Benjamina Henrihsa iz Monaka u RB lajpcig neće biti ništa ove zime, Nemac nije na listi igrača Monaka koji konkurišu za sutrašnji meč u Kupu Francuske. A nije ni povređen... 

18.21 - PARTIZAN: Iz Rusije stižu potvrde da je moskovska Lokomotiva ozbiljno zagrizla za Partizanovog ofanzivca Takumu Asana i da ga želi već ove zime. Opširnije OVDE

18.15 - ZVANIČNO: Iskusni vezista Sandro je novi igrač brazilskog prvoligaša Gojasa. Nekada je bio brazilski reprezentativac, igrao za Totenhem, KPR, VBA, Antaliju, Benevento, Udineze i Đenovu a sada je kao slobodan igrač došao u Gojas. 

18.03 - Banjalučki Borac je ove zime imao ambiciozan plan da vrati svoje dete Srđana Babića iz Crvene zvezde, ali od toga neće biti ništa. Srpski štoper želi da ostane u Zvezdi i da se bori za mesto u timu, a ima i ponude turskih klubova. 

17.50 - Prvi put u javnosti se posle trampe Politano za Spinacolu sa Interom oglasio Romin sportski direktor Đanluka Petraki. On je rekao da je glavni krivac Interov direktor Đuzepe Marota koji je u poslednjem trenutku rešio da promeni uslove trampe iako je sve bilo gotovo i spremno za potpise. Petraki je zadovoljan što je Spinacola ostapo, ali i žao mu je što Politano nije došao. 

17.42 - Sautemptonovi skauti se trenutno nalaze na stadionu u Hagu gde igraju domaći ADO Den Hag i RKC Valvajk. Razlog njihove posete je 18-godišnji napadač Krisensio Samervil koji nastupa za Den Hag kao pozajmljen igrač Fajenorda. 

17.30 - Krilni napadač Adrijan Embarba iz Rajo Valjelkano je postao jako zanimljiva opcija španskim prvoligašima. Prvo je Espanjol izašao sa ponudom od 9.000.000 evra madridskom klubu, a sada lokalni mediji pišu da će i Betis dostaviti milionsku ponudu za Embarbu

17.21 - ODBIJENO: Moskovski Spartak je odbio ponudu Santosa za brazilskog levog beka Ajrtona. Rusi su kupili Ajrtona od Fluminensea prošlog leta za 7.000.000 evra, a Santos je želeo da ga pozajmi već ove zime uz uslov da plaća polovinu njegove plate. Spartak nije prihvatio. 

17.10 - GOTOVO! Brazilski vezista Tijago Maja je sledeće pojačanje Flamenga. On dolazi iz Lila na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa. Jutros je doputovao u Rio de Žaneiro i izjavio je da je ispunio očev san. U Lil je stigao pre dve i po godine iz Santosa za 14.000.000 evra. 

16.59 - Pisali smo malopre da se Lion interesuje za brazilskog zadnjeg veznog Bruna Gimaraesa. To je zato jer ih napušta Lukas Tusar koji se nalazi pred transferom u Hertu. 

16.50 - ZVANIČNO: Red Bul Sacburg je rešio jedan od najvećih problema! Bikovi su potpisali novi ugovor do 2024. godine sa nemačkim napadačem Karimom Adejemijem (18). Reč je o najvećem talentu Salcburga u ovom trenutku i momkom za kojeg je Barselona bila spremna da plati oko 10.000.000 evra. Austrijanci su ipak uspeli da ga slome i da potpiše novi ugovor. U budućnosti će se videti kakav su potez povukli... 

16.40 - CRVENA ZVEZDA: Seku Sanogo je glavna meta Crvene zvezde u ovom prelaznom roku. Ali situacija nije baš tako jednostavna. Opširnije OVDE

To je sve od Dejana Stankovića u prvoj smeni, sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

16.27 - ZVANIČNONikola Kuveljić iz Javora u Vislu Krakov, prvo ste o tome mogli da čitate baš na stranicama MOZZART Sporta.

16.17 – Umesto Džona Gujdetija, otišao je u Hanover, Alaves juri napadača da pruži podršku Lukasu Perezu i Hoseluu. Lokalni Radio4Vitorija javlja da je izbor Antonio Sanabrija, igra u Đenovi, ali kao pozajmljen fudbaler Betisa sa kojim je Alaves u odličnim odnosima.

16.08 – Nakon što je za Raula de Tomasa izdvojio 20.000.000 +2.500.000 evra i doskorašnjeg napadača Benfike učinio najskupljom investicijom u istoriji kluba još jedna kapitalna investicija Espanjola u borbi za opstanak. Lokalni Perikos Online javlja da iz Hetafea stiže štoper/levi bek Leandro Kabrera u transferu vrednom 9.000.000 evra. Hetafe nije želeo da prodaje, ali je Espanjol izgleda aktivirao otkupnu klauzulu.

16.04 – Kristal Palas i Seltik u borbi za levog beka Hartsa Arona Hikija (17). Palas nudi više para.

16.02 - Atletiko ima pravo preče kupovine, ali ne i prostor u budžetu za Bruna Gimaraeša, pa su se u priču umešali i Benfika (ponudila 20.000.000 evra i odbijena) i Arsenal, međutim, prema informacijama Globo Esportea sad je u igri i Olimpik iz Liona. Iz Francuske je stigla "ozbiljna" ponuda, kaže dalje Globo.

15.37 – ZVANIČNO: Zadnji vezni reprezentacije Poljske Jacek Goralski nije želeo da produži ugovor sa Ludogorecom, zvali su ga Denizli i Sivas, pa Sijetl, ali je on izabrao Kairat i potpisao na tri godine. Cenimo da je finansijski odlično prošao.

15.24 – Kad ga je uzimao Menhengladbahu Bajern je za Mikaela Kjuzana (20, vezista) platio 12.000.000 evra, ali je Francuz u Bundesligi odigrao samo 30 minuta. Ipak, može da bira gde će pošto ga hoće Tuluz, Rems, Mec, Real Sosijedad, Valjadolid, Fajenord i prvi favorit – Olimpik Marselj.

15.22 – Verona još čeka da realizuje dva velika transfera, za prodaju Sofijana Amrabata Napoliju trebalo bi da uzme oko 30.000.000 evra, a još oko 17.000.000 od Fjorentine za štopera Maraša Kumbulu (19). Amrabat se doduše nećka.

15.17 – Meseci odluke i za Ikera Kasiljasa, u martu će mu doktor reći sme li da nastavi sa fudbalom nakon srčanog udara koji je doživeo. Ako dobije zeleno svetlo spekuliše se da će u MLS ligu. Ali zavisiće i od stanja supruge mu Sare Karbonero, kojoj je nažalost dijagnistifikovan rak, ne znamo koliko ozbiljan. Teški dani za Ikera.

15.00 – Predsednik davljenika iz Lečea Stiči Damijani kaže da je dovođenje Rikarda Saponare prioritet za klub i da su pregovori sa Fjorentinom u toku. Pregovara se i oko Afrije Akve iz Malatije, koji je u Italiji već igrao za Empoli, Torino, Sampdoriju, Parmu i Palermo. Traže se i defanzivci.

14.55 - Kako je Marota rekao ovo Đanluka Di Marcio javlja da su opet otvoreni pregovori sa Romom oko trampe Politana za Leonarda Spinacolu! Znate da je sve isprva propalo jer je Inter menjao uslove, govorio je i tome Marota, potrudićemo se da vam sve prenesemo.

14.53 – Generalni direktor Intera Bepe Marota uoči meča sa Lečeom kaže da ako Mateo Politano ne ode iz Milana Nerazuri neće moći da dovedu Olivijea Žirua!

14.47 – Mladi vezista Džek Evans je produžio ugovor sa Svonsijem do 2021.

14.27Zlatan Šehović je otišao iz Partizana u Izrael! Opširnije OVDE.

13.45 - Nije baš priča za ovaj prelazni rok, ali upoznajte se sa Rajanom Šerkijem, mnogi kažu najtalentovanijim igačem koji je izašao iz slavne škole lionskog Olimpika. Neće dugo proći dok uz njegovo ne počnu da se pominju neke sumanute cifre. Opširnije OVDE.

13.44 – Korijere delo Sport tvrdi da se Napoli i Arsenal otimaju oko levog beka Olimpijakosa Kostasa Cimikasa, gledali smo ga protiv Crvene zvezde i jeste baš dobar igrač.

13.39Tajms navodi da je Mančester junajted spremio čak 30.000.000 evra za 16-godišnjeg Džuda Belingema, koji igra u drugoligašu Birmingemu. Belingem, inače, još nema profesionalni ugovor.

13.37 – Iako je Barsin plan da ga vrati ovog leta, francuski Telefoot piše da je Nejmar preko zastupnika počeo da pregovora oko produženja saradnje sa Pari Sen Žermenom.

13.03 - Emre Džan u Evertonu? Opširnije OVDE.

12.54ODBIJENO: Barnli i Njukasl su pitali Lester mogu i da pozajme Hamzu Čudurija, uzalud su trošili vreme.

12.44 – Liverpul drži na radaru 17-godišnjeg Pedra Brazaa iz Nice. Može da igra na oba krila i iza napadača, a prate ga i Bajern, Pari Sen Žermen i Sporting, koji u ovoj konkurenciji nema šanse. 

12.43 – Godinu i po dana Mančester junajted traži sportskog direktora i San tvrdi da ga je našao u Lilu. Reč je o Lukasu Okamposu, koji se proslavio kada je u Monako “iskopao“ Fabinja, Bernarda Silvu, Antonija Marsijala...

12.40 – Golman Aston Vile Lovre Kalinić napustiće Birmingem u potrazi za minutima. Ići će na pozajmicu, hoće ga Tuluz i Genk. Znamo da Vila hoće Genkovog napadača Mbvanu Samatu.

12.15 – Sevilja, Atletiko, pa i neki premijerligaši, svi su oni želeli Majncovog 192 centimetra visokog napadača Žan-Filipa Matetu, ali Nemci ni ne razmišljaju o prodaji igrača koga su pre godinu i po dana doveli iz lionskog Olimpika za 8.000.000 evra.

12.06 – Da se ne ponovi slučaj Spinacola: Ako Viktor Mozes bude dolazio u Inter moraće da obavi prve lekarske preglede odmah u Turskoj, pa onda još jedne u Milanu?! Spinacola je inače najavljen u Rominih startnih 11 danas, toliko o tome da je povređen.

12.05 – Milan traži 35.000.000 evra za Lukasa Paketu u januaru, Pari Sen Žermen je favorit, piše Korijere delo Sport. Ima logike, sportski direktor Svetaca Leonardo ga je prošle godine i doveo u Milan za 38.500.000 evra iz Flamenga.

12.02 – GOTOVO: Noringem Forest je završio manje-više sve oko dolaska levog krila Hadersfilda Adame Dijakabija na šestomesečnu pozajmicu, javlja Skaj. Hteo ga je i Amijen.

11.47 - PAOK bi da vrati Aleksandra Prijovića, opširnije čitajte OVDE.

11.35 – Aber iz Francuske je da je PSŽ spremio 120.000.000 evra za Napoli i godišnju platu od 12.000.000 za Kalidua Kulibalija, ne baš najpouzdaniji izvori doduše.

11.25 – Defanzivac Muskrona Bruno Godo se dogovorio sa Gentom, njemu je spreman ugovor na tri godine. Ali klubovi tek treba da se dogovore.

11.05 – Prva Atletikova ponuda od 10.000.000 evra za Edinsona Kavanija odbijena je u Pari Sen Žermenu, ali prema informacijama Ekipa Madriđani su se javili opet. Problem je samo što PSŽ ne želi da proda, jer smatra da trenutno ne može da pronađe alternativno rešenje, pa je spreman i da pusti Urugvajca da ne leto ode bez obeštećenja.

10.51 – Levi bek Aleks Teljes odbija da produži ugovor sa Portom, pa će ovog januara verovatno biti prodat, jer su Zmajevi u sa Ektorom Ererom i Jasinom Braimijem već ostajali bez evra obeštećenja.

10.42 – Kad smo kod CSKA, Zvonimir Šarlija, koga su doveli iz Slaven Belupa na pozajmicu za 150.000 evra, zvanično je prosleđen Kasimpaši, pošto je u Moskvi izgubio mesto od 17-godišnjeg Vadima Karpova.

10.41 – U Rusiji je glavna tema gde će Aleksandar Sobolev, 22-godišnji napadač Krila Sovjetov koji je jesenas postigao 10 golova. Pregovarao je sa CSKA, ali za sada nema rezultata, pa se sa zakašnjenjem priključio pripremama svog tima u Antaliji, mada ga Armejci i dalje hoće, ali hoće ga i neki Englezi.

10.37 - Menadžeri Aleksandra Nibela se pravdaju pred navijačima Šalkea tvrdnjom da su nudili produžetak saradnje, ali da u Gelzenkirhenu nisu ni znali da mu ugovor ističe?! Opširnije OVDE.

10.35 - Opširnije o Barsinoj - ali i Mančester Sitijevoj - ponudi za Bastonija čitajte OVDE.

10.18 – Još malo o Interu, Sevilja se namerila na Matijasa Vesina, javlja Korijere delo Sport. Njega bi već Nerazuri prodali ako bi stigao Kristijan Eriksen.

10.13 – ODBIJENO: Interov štoper Alesandro Bastoni (20) tema je u katalonskom Mundo Deportivu, tvrdi se da je Barselona već poslala konkretnu ponudu, ali je dobila odrečan odgovor. Uskoro opširnije...

10.00 – Ništa ne ide po Milanovoj volji, Fudbalski savez Turske odbija da prihvati Fenerbahčeovu kupovinu Rikarda Rodrigeza za 5.000.000 evra, jer bi se time prekršio finansijski fer-plej. A Milanu je novac potreban. Čekaju da vide šta će biti, i PSV prati situaciju zbog samog igrača.

09.53 – Kad smo već kod Turaka, zanimljivo je da je Kajzeri, fenjeraš na tabeli, u poslednja 24 časa doveo čak šestoricu igrača! Među njima i komšije Murisa Mešanovića, napadača koji je stigao na pozajmicz iz Mlade Boleslav, Zorana Kvržića iz Rijeke, te Marija Šituma iz Dinama. Pride i Ogužana Džapara i Čenka Šahina, a iz Šapekoensea i Gustava Kampanjara.

09.49 – Lukas Podolski je sleteo u Antaliju, sačekali su ga Turci sa čajem, čeka se samo paraf na ugovor na godinu i po dana.

09.40 – Pisali smo vam juče da Karlo Ančeloti želi Emra Džana u Evertonu, ostrvski mediji sada navode da Everton sprema ponudu od 35.000.000 evra za Juventusovog vezistu.

09.37 – Njukasl traži špica, pominjao se i Milanov Kšištof Pjontek, ali ih je Poljak “ohladio“, jer želi u klub koji se bar bori za Ligu šampiona, a Njukasl to svakako nije.

09.35 – Ono što bi od danas moglo da se desi je: ozvaničenje transfera Rejnijera u madridski Real. Jer, Rejnijer danas slavi punoletstvo. Očekuje se ipak da će posao biti ozvaničen sutra, nakon što Brazilci odigraju prvi meč na kvalifikacinom turniru za Olimpijske igre. Podsetimo, stiže iz Flamenga za 30.000.000 evra, a potpisaće do 2026.

09.32. – Ako Sporting bude nastavio da zateže, Junajted bi mogao da pojača pritisak na Lesterovog Džejmsa Medisona. Mada ni on ne bi bio jeftin.

09.31 – Da krenemo od možda i najiščekivanijeg transfera leta: Mančester junajted i Sporting danas neće voditi nove pregovore oko Bruna Fernandeša. Englezi su se povukli da promisle šta će nakon što je Sporting podigao cenu na 80.000.000 evra. Nastaviće se ipak navlačenje naredne nedelje. Junajtedova ponuda bila je 50.000.000 evra, plus 20.000.000 u bousima.

Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobro došli u novi dnevni blog posvećen zimskom prelaznom roku. S vama u prvoj smeni Dejan Stanković, a pre no što startujemo OVDE se podsetite jučerašnjih dešavanja sa fudbalske pijace. O najvažnijim vestima, možete da se informištete i klikom na poseban tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK". 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara