Andre Dramond (©AFP)
Andre Dramond (©AFP)

Dramond se odriče ostatka od 28.751.744 dolara da bi došao u Lejkerse za minimalac?

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.03.21. | 12:47

On je već u Los Anđelesu i čeka dogovor njegovog agenta s Kavsima

Teška pozicija Los Anđeles Lejkersa zbog povreda Entonija Dejvisa i Lebrona Džejmsa dovela je do toga da uprava aktuelnog prvaka NBA lige iskoristi poslednje sate prelaznog roka da pokuša da sanira štetu dovođenjem pojačanja.

Kako će Dejvis i Lebron prema zvaničnim objavama biti van terena na "neodređeno vreme", tako raste strah kod navijača i stručnog štaba Lejkersa, zbog čega će se u poslednjem trenutku juriti bar jedno novo ime. A to bi mogao da bude - Andre Dramond.

Izabrane vesti

Četvrtak, 01.00: (1,50) Čikago (13,0) Klivlend (2,95)

Američki ESPN javlja da je Dramond još sinoć doputovao u Grad anđela i da čeka rasplet oko njegovog raskida ugovora sa Klivlendom kako bi mogao nesmetano da potpiše za Lejkerse. Njegovi agenti bave se papirologijom kako bi skočni centar mogao da raskine saradnju i odmah se posveti obavezama u novom klubu, kako ne bi zbog teške pandemijske situaicije morao da gubi vreme sa pakovanjem i dugim putovanjem.

NA PROGRAMU 11 MEČEVA NBA LIGE – SVE KVOTE

Prema najavama ESPN, Dramond bi žrtvovao svoju platu kako bi potpisao za aktuelnog šampiona, najviše iz razloga što bi mu bilo obećano mesto startnog centra. Sada, nije poznato da li bi to bilo samo za period dok se Dejvis ne oporavi s obzirom da on najčešće igra centra u nižim postavama, ili bi se desila korekcija petorke, ali Dramond bi u Lejkerse se došao za, kako se navodi, minimalnu platu.

To deluje apsolutno neverovatno s obzirom da Dramond u Klivlendu ima garantovan ugovor do kraja sezone vredan ukupno 28.751.774 dolara! Ipak, kako bi u Lejkersima imao šansu da se bori i za šampionski prsten, što u Klivlendu ne bi mogao, sve je moguće.

Dramond na dosadašnjih 25 utakmica u dresu Kavsa beleži 17,5 poena, uz 13,5 skokova i 2,6 asistencija.



tagovi

Andre DramondLos Anđeles LejkersKlivlend KavalirsNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara