REZZIME DANA (ponedeljak): Sreća je u Premijer i Bundesligi

Vreme čitanja: 4min | pon. 07.12.20. | 23:13

Pogledajte ko vam je 7. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

HOFENHAJM - AUGZBURG (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 3:1

Protiv Crvene zvezde nije išlo zahvaljujući odličnoj defanzivnoj postavci srpskog šampiona i raspoloženom Milanu Borjanu. Provlačili su se u sudarima sa Hofenhajmom Majnc i Štutgart, ali četa iz Zinhajma je konačno „očepila“ i pokazala koliko zapravo može. A može mnogo kada se kockice poslože, a Grilič počne da prosipa magiju po Zinhajmu. Ceh zbog loših rezultata tima Sebastijana Henesa platio je Augzburg, koji je posle svega viđenog odlično prošao.

 Opširnije OVDE.

BRAJTON – SAUTEMPTON (tip 2, kvota 2,60) – rezultat 1:2

Vratio se Dani i doneo... Pobedu Sautemptonu i dvojku u Brajtonu. U prošlom kolu ekipa Ralfa Hazenhitla prokockala je dva gola prednosti protiv Mančester Junajteda i ostala praznih ruku, a večeras su Sveci bili ti koji su u sličnom maniru došli do bodova. Poklonili su rivalu penal, izjednačili do poluvremena, a onda je povratnik i najbolji strelac Dani Ings sa bele tačke doneo preokret.

Opširnije OVDE.

MAJORKA - KASTELJON (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Kada dozvolite rivalu da vam spakuje dva gola od 8. do 12. minuta, onda jednostavno ne možete da se nadate ni golu. Majorka je počastila naše kladioce sigurnim i bezbrižnim kecom koji je potvrdila u 55. minutu. Do kraja je domaćin samo dozvolio Kasteljonu da se domogne počasnog gola.

GRASHOPERS - KSAMAKS (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 3:0

Lagani kec na Grashopers nije bio baš toliko lagan koliko na prvi pogled deluje kada se spazi konačnih 3:0. Međutim do prvog minuta sudijske nadoknade drugog dela domaćin je imao samo gol prednosti. A onda su Ronan i Gjorgjev u samoj završnici zapečatili sudbinu rivala koji je na kraju pretrpeo ubedljiv poraz.

HALADAŠ - ŠIOFOK (tip 1, kvota 1,78) – rezultat 2:0

Haladaš je vezao poraz pa remi bez postignutog gola, ali je rutinski prekinuo mini seriju neuspeha. Golovima Nemeta i Međeša u drugom poluvremenu, već do 65. minuta je razoružao rivala ne dozvolivši mu da se eventualnim golom vrati u meč i učini ga neizvesnijim. Dakle, niste morali da strepite i da se pitate da li će kec na severozapadu Mađarske pozeleneti.

OLVEJZ REDI - BLUMING (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 8:0

Pamtiće domaćin prvo poluvreme protiv Bluminga kao jedno od najubedljivijih od istoriji kluba, jer u periodu od 10. do 32. minuta pogađao je čak pet puta. Do kraja je ostalo nepoznato samo to kojim će se rezultatom završiti okršaj na El Altu. Domaći sastav je bio solidno nemilosrdan i u narednih 45. minuta, pa je do kraja sa još tri gola podebljao pobedu.

PRECRTANO:

FIORENTINA - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Ako ovako nastavi, Fiorentinu i Đenovu čeka grčevita borba za opstanak. Često su remiji bili konačni ishodi u njihovim međusobnim duelima u ovoj deceniji, ali večerašnji (1:1) boli i jedne, i druge. Fiorentinu jer nije pobedila kada se to očekivalo, a Đenovu jer joj je pobeda izmakla u 98. minutu!

Opširnije OVDE.

ŠARLROA – KORTRAJK (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 0:0

Agonija Šarlroe nastavila se i posle duela sa Kortrajkom koji je sa gostovanja u okviru 15. kola Župliler lige odneo bod. Partizanov dželat u kvalifikacijama za Ligu Evrope, od pobede nad crno-belima je u strmoglavom padu forme što najbolje oslikava samo jedan trijumf u poslednjih deset duela.

Opširnije OVDE.

EIBAR - VALENSIJA (tip 2, kvota 3,00) – rezultat 0:0

Eibar je bilo bolji rival, šutirao čak 19 puta ka golu Slepih miševa, ali to nije uspeo da materijalizuje. Čak je u samom finišu utakmice mogao i preda ceo plen u ruke Valensije, ali je Dmitrović skinuo zicer Kevinu Gameiru u petom minutu sudijske nadoknade. Gosti sa Mestalje drugi put zaredom nisu dali gol, dok je Eibaru ovo drugi remi bez pogodaka u poslednjih petnaestak dana.

Opširnije OVDE.

TRABZON - SIVAS (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Navikli su nas Trabzon i Sivas od avgusta 2018. godine da kada oni ukrste koplja, tada se obe mreže tresu. Ništa drugačije nije bilo ni u okršaju 11. kola turske Superlige između timova koji su bliži zoni ispadanja nego pozicijama koje vode u Evropu, a Sivas je do izjednačenja i boda stigao u 76. minutu iz jedinog udarca u okvir gola.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzimeklađenje rezzime tipovanjarezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara