""
""

Povratak otpisanog Lazmea! Panatinaikos vraća zaboravljenog asa?

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.17. | 21:29

Prekaljeni krilni centar iz Gabona vraća se na teren posle suspenzije zbog pozitivnih rezultata na doping testu

Stefon Lazme se vraća košarci!

Izabrane vesti

Posle odrađene jednogodišnje suspenzije prekaljeni gabonski krilni centar spreman je da se vrati na parket, uprkos tome što odavno gazi ka 35. godini života. Podsetimo, Lazme je zaradio jednogodišnju suspenziju zbog toga što su doping testovi pokazali da je bio pozitivan na marihuanu. On je na testu pao prošle sezone, dok je nosio dres Galatasaraja, a u dva odrađena uzorka pronađene su nedozvoljene supstance. 

Sada se Lazme nalazi na velikoj raskrsnici u karijeri, a za njega su navodno zainteresovana tri kluba. Među njima najozbiljnije je zagrizao Panatinaikos, o čemu naveliko pišu grčki mediji. 

Međutim, PAO je u problemu jer u sastavu već ima osam stranaca - Majka Džejmsa, Kej Sija Riversa, Krisa Singltona, Džejmsa Feldina, Alesandra Đentilea, Demetrisa Nikolsa, Kenija Gabrijela i Džejmsa Gista, a po propisima Zeleni ne bi smeli da imaju više stranih igrača u rosteru.

Piše se o tome da će trener Ćavi Paskval čak i otpustiti jednog igrača kako bi napravio mesto za nekadašnjeg krilnog centra Partizana. Ali, još se ne zna ko bi to mogao da bude.

Lazme je već nosio dres Panatinaikosa, u periodu od 2012. do 2014. godine, a u sezoni 2015/16 bio je MVP Evrokupa. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaPanatinaikosStefon Lazme

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara