Očajne brojke Mančestera...

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.19. | 23:25

Jeste Barselona mnogo jaka, ali da na domaćem terenu ne šutneš u okvir gola protivnika?

Jeste Barselona mnogo jaka. Jeste teško igrati protiv tako tehnički nadmoćne ekipe. Ali, Mančester Junajted je morao mnogo bolje, ako ništa zato što je igrao na domaćem terenu. I zabeležio je neke jako loše statističke podatke.

Junajted nije šutnuo u okvir gola Barselone. Na Old Trafordu. To mu se dogodilo u Ligi šampiona prvi put od utakmice protiv Milana kada je takođe poražen 0:1. Bio je to mart 2005. godine. Dakle, pre 14 godina!

Izabrane vesti

Mančester je dopustio Barseloni da slavi na Old Trafordu prvi put u istoriji. Do sada su Katalonci imali dva poraza i dva remija.

Sa autogolom koji je Luk Šo postigao večeras Junajted je tim koji je dao najviše autogolova u istoriji Lige šampiona - čak osam. Nijedna ekipa u istoriji ih nije više dala.

Ovakvu igru je prokomentarisao Skot Mektomini.
"U prvih 10 minuta smo pokazali previše respekta, ali smo se adaptirali kasnije i izledali kao bolji tim. Bilo je to sigurno zanimljivo gledati na TV-u. Barselona je vrhunska klasa od tima, teško joj je uzeti loptu. Nije lako pritiskati je. Moramo bolje ispred protivničkog gola. Veliki revanš nas čeka. Ovo je samo poluvreme. Mi smo Mančester Junajted i nikada ne smete da nas otpišete", rekao je Mektomini.

I to jeste istina. Pokazali su Crveni đavoli da mogu da nadomeste i 0:2 iz prvog meča. Ali, u Barseloni će im biti potrebno pravo čudo.

Foto: Reuters


tagovi

Skot Mektomini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara