©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Nole i Panceri su stare sigurizze, ali i Ukrajina, Iran... i tako SVIH 10!

Vreme čitanja: 3min | pon. 07.06.21. | 22:54

Pogledajte ko vam je doneo novac 7. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

N. ĐOKOVIĆ - L. MUSETI (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 3:2

Toliko puta tokom karijere pokazao da je dugoprugaš i da ga ne plaši kada protivnik praktično pobegne iz vidokruga u prvom delu trke. Jer na kraju uvek Novak pobedi. Musetijevo telo nije izdržalo ovaj mali maraton.Inače, na uživo klađenju kvota na mlađanog Italijana u jednom trenutku je dostigla čak 1,90!

Opširnije OVDE

UKRAJINA - KIPAR (tip 1&2+, kvota 1,65) - rezultat 4:0

Napravio je Ševčenko od Ukrajine takmičarski, izgleda za gledanje dopadljiv tim, iako je dugo bio glas da je jedna od najneatraktivijih reprezentacija na Starom kontinentu. Bivši as Dinama iz Kijeva i Milana posložio je kockice.

Opširnije OVDE

UKRAJINA - KIPAR (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:0

Rivali su bili skromnog kvaliteta, međutim, uz trijumfe nad Severnom Irskom u Dnjepropetrovsku (1:0) i Kiprom u Harkovu (4:0) rasplamsali su optimizam u naciji koja je posle raspada SSSR-a učestvovala samo na dva poslednja Eura.

Opširnije OVDE

NEMAČKA - LETONIJA (tip 1, kvota 1,03) - rezultat 7:1

U Dizeldorfu fešta – 7:1. Iza Roberta Ozolsa se mreža tresla kao da duva oluja. Ispred Elfa pista sa koje su uzleteli ka završnom turniru. Da, da, ipak je to Nemačka. A Nemačka je uvek favorit, makar iz prikrajka.

Opširnije OVDE

NEMAČKA - LETONIJA (tip 1&4+, kvota 1,50) - rezultat 7:1

Jeste Letonija 138. na FIFA rang listi, a Pancer divizija 12, međutim, baš na osnovu svega što je četvorostruki planetarni šampion prikazao navijači – a bilo ih je oko 14.000 u Dizeldorfu – imaju makar pravo na nadu da će se ponoviti 1972, 1980. i 1996. kad je pokorila kontinent.

Opširnije OVDE

UZBEKISTAN - SINGAPUR (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 5:0

Trijumfom nad Singaurom fudbaleri Uzbekistana su nastavili trku za Saudijskom Arabijom. pobedu domaćina sa dva gola je trasirao Mašaripov, a do odlaska na odmor u strelce se upisao i Šomurodov. Rutinsku pobedu overio je Akhmedov u 50. minutu, a petu loptu u mrežu poslao je Irfan koji je matirao svog golmana u 88. minutu.

Opširnije OVDE

VIJETNAM - INDONEZIJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 4:0

Lider Grupe G naneo je novi poraz Indoneziji koja je ostala na samo jednom osvojenom bodu u sedam kola. Fudbaleri Vijetnama 51. minut su tražili put do mreže rivala, ali se igra indonežana u potpunosti raspala nakon prvog gola protivnika.

Opširnije OVDE

LEGON S. - INTER A. (tip 1&0-2, kvota 2,85) - rezultat 1:0

Golom Dokua u 57. minutu Leon Sitis je stigao do minimalne pobede nad Inter Alajzom i tako ostavio rivala zakucanog za dno tabele. Domaćin je petom pobedom u šest susreta napravio novi iskorak i dodatno se udaljio od opasne zone.

Opširnije OVDE

IRAN - BAHREIN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Jedan od najigranijih tipova dana, a kako i ne bi bio kada se očekivala pobeda Irana. Nije nas uplašilo ni to što se meč azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u susednom Kataru iduće godine, igrao usred Bahreina.

UAE - TAJLAND (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:1

Domaći sastav je odradio odličan posao u Grupi G azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. Ali, konačan rezultat pomalo vara, pošto je Tajland imao skoro celo drugo poluvreme da izjednači ili preokrene i tek je u četvrtom minutu zaustavnog vremena Džumaa postigao treći gol za UAE.

PRECRTANO


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara