REZZIME DANA (subota): Bajern, Atalanta i Lajpcig uprskali stvar...

Vreme čitanja: 4min | sub. 21.11.20. | 23:05

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO:

JUVENTUS - KALJARI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Da ove sezone nema Kristijana Ronalda Juventus bi se tavorio u prosečnosti. Bio bi glavni kandidat za titulu, ali ne toliko izrazit kao prethodnih sezona. To se na najbolji način vidi po učinku fantastičnog Portugalca, koji je ove sezone na pet golova u Seriji A postigao osam golova. Večeras je dao oba u slavlju Stare dame nad Kaljarijem u Torinu.

Opširnije ovde.

MANČESTER JUNAJTED - VBA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Nije lako gledati mučenje Mančester junajteda ni ako ste prosečan ljubitelj fudbala, a posebno ne ako vam srce kuca za Crvene đavole. Ekipa Ole Gunara Solskjera večeras se ozbiljno pomučila da bi slomila otpor Vest Bromvič Albiona, ali ne zbog toga što je sastav Slavena Bilića odigrao nekav vanserijski meč, već zbog nemogućnosti domaćeg tima da dođe do povezanosti u svojoj igri.

Opširnije ovde.

NJUKASL - ČELSI (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:2

Nije počelo kako se Frenk Lampard nadao, već su protivnici počeli da se Čelsiju smeju zbog toga što je silne milione potrošio na napadače dok pozadi promaja duva. Međutim, Čelsi je danas u jendom trenutku bio i prvi na tabeli Premijer lige! Istina, imao je utakmicu više od svih rivala, ali ima i tri uzastopne pobede u kojima je zbirno dao devet golova. Dva poslednja danas protiv Njukasla za rutinskih i apsolutno zasluženih 2:0.

Opširnije ovde.

BILEFELD - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Leverkuzen je golom Aleksandra Dragovića u 88. minutu slomio otpor Arminije i prišao lideru Bajernu na samo bod zaostatka. Trenutak odluke stigao je pred sam kraj, kada je Austrijanac srpskog porekla odlično reagovao na jedan odbitak u kaznenom prostoru i poslao precizan udarac unutrašnjim delom kopačke u nebranjeni deo mreže domaćeg gola.

Opširnije ovde.

HERTA - DORTMUND (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 2:5

Mašina, terminator, ubica dečijeg lica. Kako god da nazovete Erlinga Halanda – nećete pogrešiti. Jer, to što radi Norvežanin i ove sezone na svim frontovima, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nakon 8. kola Bundeslige Dortmund je na bod zaostatka za liderom Bajernom, a najveće zasluge za to nosi upravo Haland koji je postigao četiri gola.

Opširnije ovde.

BRIŽ - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Mora nekada da se pobedi i sa 1:0, bez dobre igre, uz mnogo truda, napora. Da se pobedi snagom volje.Gol jedan, tri boda vredan, postigao je Lang. Bio je to “glavomet” Briža u šesnaestercu gostiju, a onda je Lang uhvatio makazice na osam-devet metara od mreže i poslao loptu iznad glave iznenađenog golmana gostiju. Gol jedan, tri boda vredan, postigao je Lang. Bio je to “glavomet” Briža u šesnaestercu gostiju, a onda je Lang uhvatio makazice na osam-devet metara od mreže i poslao loptu iznad glave iznenađenog golmana gostiju.

Opširnije ovde.

OLIMPIJAKOS - PANATINAIKOS (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:0

Odavno najveći derbi grčkog fudbala nije istinski derbi na samom terenu, mada je Panatinaikos večeras dao sve od sebe da pruži adekvatan protivnik rivalu iz Pireja. Ipak, Olimpijakos je na vreme oktljučao bravu u protivničkoj odbrani i efektnim golom Fortunisa u 21. minutu stigao do kapitalnog pogotka na ovom meču.

PRECRTANO:

BAJERN - VERDER (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 1:1

Bajern je drugi put zaustavljen u ovoj sezoni. Ekipa Hansija Flika je odigrala užasno prvo poluvreme, bila mnogo bolja od Verdera u drugom, ali će na kraju gosti iz Bremena žaliti što sa Alijanc Arene nisu odneli sva tri boda. Za to je odgovoran Džoš Sardžent, koji je u završnici imao dva zicera, ali je oba prokockao.

Opširnije ovde.

SPECIJA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:0

češće u završnici Lige šampiona za uživanje svakog ljubitelja fudbala, potom početak sezone po svim ukusima, a onda pad. I to ozbiljan. Da li je u pitanju zamor materijala i činjenica da ovaj tim nema dovoljno šorok igrački kada da iznese sezonu u maksimalnom tempu ili nešto drugo, pokazaće vreme, ali Atalanta je večeras bez opaljenog metka odigrala na gostovanju u Speciji, pa je bod bio najviše što je ekipa Đan Pjera Gasperinija mogla da odnese sa stadiona Alberto Piko.

Opširnije ovde.

AJNTRAJHT - LAJPCIG (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Ne dešava se baš često da Bajern doživi kiks u Bundesligi, ali čak i kada se to dogodi onda ostale ekipe to kao da ne umeju da iskoriste. Lajpcig je večeras mogao da se izjednači sa aktuelnim šampionom, ali nije uspeo pošto je osvojio samo bod na gostovanju u Frankfurtu. Ajntraht je još jendnom pokazao koliko je čvrst i neugodan protivnik, vodio je protiv favorita golom Ajmena Barkoka iz finiša prvog poluvremana, ali je Lajpcig došao do izjednačenja preko Jusufa Poulsena u 57. minutu.

Opširnije ovde.


tagovi

rezzime danarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara