REZZIME DANA (utorak): Francuzi i Španci pametan odabir, neuspele generalke Poljaka i Mađara

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.06.21. | 23:43

Pogledajte ko vam je doneo novac 8. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

EKVADOR - PERU (tip 1, kvota 1,50) – (u toku)

ZAOKRUŽENO

ČEŠKA - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 3:1 (1:1)

Niko im ne daje šanse na velikim takmičenjima, ali će makar nekoliko dana nacija verovati da može da napravi pristojan rezultat ovog leta. Naročito posle sigurnih 3:1 protiv Albanije u Pragu, poslednjoj proveri pred okršaje sa Škotskom, Engleskom i Hrvatskom na Prvenstvu Evrope. U takvom društvu možda budu mina. Još ako se razigra ove večeri rasploženi Lukaš Masopust...

Opširnije OVDE.

FRANCUSKA - BUGARSKA (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:0 (1:0)

Red sreće, red brige. Prvi put od izbijanja pandemije publika se vratila na Sen Deni, Francuska je peške savladala Bugarsku i napravila finu uvertiru za EURO, mada je malo ko u zemlji aktuelnog prvaka sveta do kraja zadovoljan. Razlog: povreda Karima Benzeme. Udarna vest u svim medijima. Toliko snažna da je zasenila rezultatsku sigurnost (3:0) i igraču dominaciju Trikolora nad selekcijom koja, uključujući i ovu, nikog nije dobila 11 utakmica.

Opširnije OVDE.

ŠPANIJA M21 – LITVANIJA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 4:0 (2:0)

Selektor mlade selekcije Luis de la Fuente brzinski je skupio tim, koji je u startnoj postavi imao čak deset debitanata, ali je i pored toga bio prejak za goste u madridskom predgrađu Leganes. Crvena furija slavila je 4:0 golovima Huga Giljamona u 3, Brahima Dijaza u 24, Huana Mirande u 53. i Ćavija Puada u 72. minutu.

Opširnije OVDE.

KOSOVO* M21 – ANDORA M21 (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0 (0:0)

Selekcija takozvanog Kosova opravdala je ulogu favorita na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo uzrasta do 21 godinu. U prvoj rundi grupe G, domaćin je slavio golovima u nastavku i tako naneo drugi poraz Andori. Takozvano Kosovo je golovima u završnici meča stiglo do tri boda, a golove u postigli Beriša i Marleku.

MAROKO – GANA (tip 1, kvota 2.00) – rezultat 1:0 (0:0)

Duel dve selekcije koje su se u martu plasirale na Kup afričkih nacija završen je pobedom domaćina. Strelac jedinog gola bio je Džavad el Džamiku u 69. minutu.

SENEGAL - ZELENORTSKA OSTRVA (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 2:0 (0:0)

Dobila su Zelenortska ostrva pre nekoliko dana olimpijsku selekciju Brazila 2:1, ali nisu mogli da ponove iznenađenje i protiv Senegala. Golovima Pari Sen Žermenovog Idrisa Gaja u 55. i Liverpulovog Sadia Manea iz penala u 86. minutu poraženi su 0:2.

SANTOS – CIJANORTE (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 1:0 (1:0)

Golom Markosa Giljermea u 26. minutu Santos je i drugi put savladao Cijanorte i plasirao se u osminu finala brazilskog Kupa.

PRECRTANO

POLJSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:2 (1:1)

Sa punim koferom briga Paulo Souza i Poljaci idu na Evropsko prvenstvo. Nije dobro. Ubedljivo na terenu, neubedljivo na semaforu. Nikome u Poljskoj nije milo što na veliko takmičenje kreću bez pobede u dve kontrolne utakmice. Ako je u neku ruku remi sa Rusijom i bio ohrabrujuć, jer je Zbornaja komanda učesnik kontinentalne smotre, onda zbog remija sa Islanđanima u Gdanjsku treba da se stavi prst na čelo.

Opširnije OVDE.

MAĐARSKA – R. IRSKA (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 0:0

Pre četiri dana jedva su dobili Kiprane (1:0), ali u generalnoj probi nisu uspeli da nađu put do mreže Severne Irske, koja je odolela na Puškaš areni u Budimpešti i pokazala selektoru domaćina Marku Rosiju da će do početka Evropskog prvenstva morati da poradi na realizaciji.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanjasportsko klađenjeInternet klađenjeklađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara