Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Portugalci su prča za sebe

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.11.21. | 07:27

Pogledajte ko vam je doneo novac 11. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

GRČKA - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 0:1

Odlučio je na kraju gol iz prvog poluvremena i to sa bele tačke Bruna Sarabije. Od tog 26. minuta pa sve do kraja, kao i u većini mečeva koji Grci igraju poslednje dve decenije, mreže se nisu tresle.

SRBIJA - KATAR (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 4:0

Srbija je u utakmici koja nije imala baš nikakav značaj i na koji je istrčala sa timom koji je prvi put zajedno zaigrao sada i verovatno više nikada, pobedila Katar istom rezultatom po drugi put uzastopno.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - ASVEL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 73:67

Odbrana je možda jedino zakazala u drugoj deonici, ali je sve nadomestila u drugom poluvremenu kada košarkaši Asvela nisu znali šta ih je snašlo. Doduše, malo su se opustili u finišu, pa je Asvel uspeo da upristoji razliku.

Opširnije OVDE

CSKA - MAKABI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 74:73

Punih 30 minuta izgledalo je da će slobodni pad CSKA biti nastavljen i u šestom uzastopnom meču. Derik Vilijams i Ante Žižić bili su nerešive enigme za Moskovljane koji su jedva hvatali dah, ali je Amerikancu zadrhtala ruka kada je bilo najvažnije.

Opširnije OVDE

RUSIJA - KIPAR (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 6:0

Iako i je Kipar jedno od omiljenih letoivališta, kao i poreskih rajeva, Rusi nisu imali milosti prema gostima sa Mediterana. Redom su u Sankt Peterburgu pogađali Jerohin, Smolov, Mostovoj, Sutormin, Zabolotni i još jednom Jerohin.

MALTA - HRVATSKA (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 1:7

Bila je ovo jednosmjerna ulica u kojoj je sve bilo jasno već nakon prvih 45 minuta. Hrvatska je igrala sjajno, nikako nisu podcenili Maltežane, a to se vidi po broju pogodaka u mreži nesretnog Bonelja.

PRECRTANO

R. IRSKA - PORTUGAL (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Ostavljeni sa igračem manje, posle isključenja Pepea, Portugalci su se sabili ispred svog šesnaesterca, dok je Irska navalila svim silama da dođe do pobede. Nije stvorila velike šanse, sve te duge lopte u šesnaesterac gosti su pokupili i odbrani bod koji ih je ostavio na prvom mestu grupe.

Opširnije OVDE

PANATINAIKOS - UNIKS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 72:74

Uniks slavi Lorenca Brauna. Američki bek je junak neizvesne završnice u OAKA Areni. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je uhvatio svoj promašaj i zabeležio ključne poene 19 sekundi pre kraja duela.

Opširnije OVDE

GRUZIJA - ŠVEDSKA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Sjajna Gruzija je došla do drugog slavlja u Grupi B i to drugog uzastopnog, a heroj domaće publike bio je krilni vezista Rubina iz Kazanja, Hviča Kvaracelija, koji je postigao oba pogotka na utakmici.

Opširnije OVDE

TANZANIJA - DR KONGO (tip 1, kvota 2,90) - rezultat 0:3

Veliki posao u Grupi J napravio je DR Kongo savladavši direktnog konkurenta Tanzaniju, posle čega je iskočio na liders ku poziciju. DR Kongo se prošetao kroz Tanzaniju golovima Kakute, Idumbe i Malango Nagite.


tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara