Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Engleska sigurica u korpi za otpatke

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.10.21. | 07:50

Pogledajte ko vam je doneo novac 12. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

DANSKA - AUSTRIJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0 (0:0)

Minimalnom pobedom nad Austrijom Danska je očuvala stoprocentan učinak posle osam kola, a trenutak odluke viđen je u 53. minutu. Gol za nova tri boda Danaca, sigurnih putnika u Katar, postigao je Maele.

Opširnije pročitajte OVDE.

FARSKA OSTRVA - ŠKOTSKA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:1 (0:0)

Trijumfom nad Farskim Ostrvima Škoti su održali korak u odnosu na Izrael i značajno prišli baražu. Pogodak za slavlje gostiju postigao je Dajks u 86. minutu i naneo šesti poraz Faranima u aktuelnim kvalifikacijama.

LITVANIJA - ŠVAJCARSKA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:4 (0:3)

U završnici prvog poluvremena Švajcarci su sa tri gola za 15 minuta trasirali put do pobede, a posebno raspoložen je bio dvostruki strelac Embolo. Uz napadača Mehengladbaha u strelce se upisao i Štefen, a konačnih 4:0 doneo je Gavranović u sudijskoj nadoknadi.

PORTUGALIJA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 5:0 (3:0)

Dva pogotka sa bele tačke bila su dovoljna da Portugalija rano načne Luksemburg te je nastavak susreta sa sobom nosio neizvesnost po pitanju broja lopti koje će završiti u mreži gostiju. Posle pogodaka Fernandeša i Palinje trećim golom je tačku na susret stavio Ronaldo.

SRBIJA - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1 (1:1)

Dušan Vlahović je sjajnom partijom potpisao pobedu vrednu baraža. Iako je greška Predraga Rajkovića iz vedra neba vratila goste u život, dominantna igra u drugom poluvremenu Orlovima je donela slavlje i nadu da bi u Lisabonu mogli da izbegnu baraž.

Opširnije pročitajte OVDE.

IZRAEL - MOLDAVIJA (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:1 (1:0)

Zahavi Dabur su golovima nagovestili četvrtu pobedu Izraelaca u kvalifikacijama i novi u nizu poraza Moldavije koja je ostala na jednom bodu posle osam kola. Sve nade gostiju u 85. minutu je potopio drugi žuti karton Reabčuka, ali su Moldavci i sa igračem manje uspeli da postignu počasni pogodak u sudijskoj nadoknadi.

ŠVEDSKA - GRČKA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:0 (0:0)

Pobedom nad Grčkom Šveđani su zadržali čeonu poziciju u Grupi B ispred Španije. Domaćin je mrežu protivnika načeo u 59. minutu golom Frosberga, a Isak je u 69. minutu duplirao prednost i overio tri boda.

ALBANIJA - POLJSKA (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1 (0:0)

Duel koji bi mogao da bude i presudan u borbi za drugo mesto u Grupi I pripao je Poljskoj, a trenutak odluke viđen je u 77. minutu kada je Sviderski pogodio mrežu Albanije. Minimalna pobeda Poljske uticala je da izabranici Paula Souze preuzmu drugo mesto, ali i da očuvaju nadu da bi mogli da preteknu lidera Francusku.

Opširnije pročitajte OVDE.

PRECRTANO

ENGLESKA - MAĐARSKA (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 1:1 (1:1)

Remijem na svom terenu Englezi su očuvali nadu Poljaka da bi mogli da stignu do prvog mesta u grupi. Mađarska je golom Salaja iz penala iznenadila domaćina u 24. minutu, a odgovor je režirao Stouns u 37. minutu. u nastavku utakmice nije bilo promene rezultata, te je Engleska zabeležila drugi remi uz šest pobeda.

UKRAJINA - BOSNA I HERCEGOVINA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1 (1:0)

Jaromalenko je golom u 15. minutu odlično otvorio utakmicu za Ukrajince, međutim pogodak Ahmedhodžića u 77. minutu doneo je bod Bosni i Hercegovini. Remi je održao neizvesnost u Grupi D, gde je konkurent za drugo mesto uz večerašnje rivale i Finska.

Opširnije pročitajte OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara