© Reuters
© Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Šezdeset procenata zadovoljstva

Vreme čitanja: 4min | sre. 28.10.20. | 08:01

Pogledajte ko vam je 27. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - SALCBURG (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:2

Atletiko svoj meč drugog kola. Najviše zahvaljujući Žoau Feliksu koji je sa dva gola u drugom poluvremenu slomio otpor upornog Salcburga i pokazao da i te kako može i on, kao Lilijan i Markus Tiram, da bude opak – 3:2. Atletiko je bolje otvorio susret na „Vandi“. Mada je Čolo Simeone počeo sa Feliksom i Luisom Suarezom u napadu, vodeći gol delo je Markosa Ljorentea, jednog od korisnijih strelaca među vezistima. Sećate ga se po dva gola Liverpulu na Enfildu, za vikend je otključao i odbranu Betisa u Primeri, a ovog utorka primorao Austrijance na kapitulaciju rezantnim udarcem sa 18 metara.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - MIDTJILAND (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Ne može se reći da je Liverpul lako došao do pobede nad Midtjilandom, ali nekako se samo čekalo kada će da probije oklop gostiju što se dogodilo u drugom poluvremenu preko Dioga Žote, a onda je u nadoknadi Mohamed Salah postavio konačnih- 2:0 (0:0).Međutim, postoji jedna stvar koja će žestoko kvariti raspoloženje Jirgena Klopa uprkos osvajanju tri boda. Pored ne toliko ubedljive igre i šansi gostiju. Liverpul je na meču protiv Midtjilanda doživeo novi peh. Izgubio je i Fabinja.

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA MOSKVA - BAJERN (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 1:2

Prvaku Evrope bodovi – vicešampionu Rusije komplimenti. Dobio je Bajern drugi meč u novom izdanju Lige šampiona, ali ga je u Moskvi Marko Nikolić preznojio više nego Dijego Simeone pre sedam dana u Minhenu. Ostaju Bavarci lideri Grupe A posle demonstracije individualnog i timskog kvaliteta, ostaje i Lokomotivi uspomena da je odigrala iznad očekivanja i umalo nije oborila giganta. Na kraju je morala da mu čestita na zasluženoj pobedi (2:1).

Opširnije OVDE.

SAMPDORIJA - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. I to ne samo pobede Sampa, već i vašeg dobitka na listićima. Sampdorija se dugo mučila da probije barijeru ispred gola Salernitane, ali i to se dogodilo posle devet minuta drugog poluvremena. Do kraja je bilo dosta neizvesno i klimavo, ali je Sampdorija na kraju nekako uspela da zadrži vođstvo i pobedi.

MARSELJ - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:3

Kako je Gabrijel Žezus još od ranije van stroja, Gvardiola je uz pomoć štapa i kanapa morao da sastavlja napad u kojem su ponovo bili Rahim Sterling i Fil Foden. Bilo je teško, ali je upalilo – Siti je ostvario važnu pobedu na Velodromu, a krivica za ovako ubedljiv rezultat ide apsolutno na dušu odbrane Olimpika – 3:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

PORTO - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,90) - 2:0

Rutinski posao odradio je i Porto na Dragau protiv Olimpijakosa za prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja - 2:0 (1:0). Porto je apsolutno zaslužio ovaj trijumf, iako su snage na terenu Zmajevog gnezda uglavnom bile izjednačene. Jednostavno, Porto je bio toliko konkretniji da zatrese mrežu dva puta i stigne do bitnih bodova u trci za evropsko proleće.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MENHENGLADBAH - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,93) - 2:2

Lilijanov stariji sin Markus ubijao je u pojam odbranu njihovih miljenika, samo što ni to nije bilo dovoljno Borusiji iz Menhengladbaha da u dramatičnom finišu drugog kola Grupe B Lige šampiona savlada kraljevski klub – 2:2. Uz utisak da je ekipa Marka Rozea propustila priliku da (opet) skine skalp favoritu. Prošle sedmice je u 90. minutu ostala bez pobede nad Interom, a večeras joj je kao pesak kros prste procurila prednost od dva gola.

Opširnije OVDE.

VIKOMB - VOTFORD (tip 2, kvota 1,50) - 1:1

Vladimir Ivić je sa Votfordom gostovao Vikombu i osvojio samo bod. Iako su Stršljenovi vodili pogotkom Ismaele Sara s početka drugog poluvremena, Entoni Stjuart je doneo domaćinu remi i tako ostavio Votford bez celog plena na drugom vezanom susretu. Priličan kiks Votforda imajući u vidu snagu, tačnije slabosti, protivnika.

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - INTER (tip 2, kvota 1,48) - 0:0

Može Antonio Konte da bude plaćen kao treneri svih najvećih konkurenata u Italiji, da dovodi pojačanja po želji i da se iživljava nad Beneventom, ali biće sjajno ako ovaj i ovakav Inter uopšte prođe grupu Lige šampiona i izbori plasman u nokaut fazu! Posle 2:2 protiv Borusije Menhengladbah Inter je odigrao 0:0 u Kijevu, gde su Nerazuri pucali ćorcima po Šahtjoru...

Opširnije OVDE.

ATALANTA - AJAKS (tip 1, kvota 2,05) - 2:2

Mnogi su trljajući ruke dlanom o dlan čekali susret Atalante i Ajaksa jer je sama činjenica da će ovi klubovi igrati jedan protiv drugog delovalo kao mogući vatromet. I naravno da su bili u pravu. Iako je delovalo da je Ajaks odradio ceo posao u prvom poluvremenu sa dva gola, od čega je jedan bio delo našeg Dušana Tadića, Boginja provincije se vratila u drugom poluvremenu, pa su se i jedni i drugi zaustavili na po ta dva gola - 2:2 (0:2).

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara