TRANSFERI - nedelja, 21. jul

Vreme čitanja: 15min | ned. 21.07.19. | 23:35

Ispratite dešavanja na letnjoj transfer pijaci uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- David De Hea dogovorio ugovor vredan 130.000.000 evra! Opširnije OVDE.
- Fekir ide u Betis. Opširnije OVDE
- Milan završava transfer najboljeg igrača KAN! Opširnije OVDE.
- Andre Silva se seli u Monako za 30.000.000 evra! Opširnije OVDE.
- Geret Bejl ide u Kinu! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za večeras. Sa novim vestima se javljamo sutra ujutro, a do tada vam laku noć želi redakcija MOZZART Sporta. 

23.38 - Posle Šalkea, Bajerna i Verdera, sada je i RB Lajpcig zainteresovan za mladog nemačkog defanzivca Benjamina Henrihsa iz Monaka. Kneževi žele da ga zadrže i prodaja dolazi u obzir samo ako neko ponudi preko 20.000.000 evra. 

23.29 - Izgleda da je gotovo voko transfera Nabila Fekira u Betis. Skoro svi detalji su poznati. Opširnije OVDE

23.16 - BLIZU! Posle Kerema Demirbaja, Bajer Leverkuzen je dogovorio još jedno pojačanje iz Hoifnhajma. Farmaceuti su postigli sporazum sa ofanzivnim vezistom mlade reprezentacije Nemačke, Nadijemom Amirijem. Sada je potrebno da se dogovore sa Honehajmom i imaju dobru pregovaračku poziciju. Amiri je ušao u poslednju godinu ugovora i ima otkupnu kaluzulu od 14.000.000 evra. Leverkuzen nudi 10.000.000 evra ili će Hofenhajm izgubiti igrača narednog leta bez obeštećenja. 

23.03 - Srpski štoper Slobodan Rajković će od utorka biti slobodan igrač kada svi igrači dobiju liste papire posle bankrota Palerma. Rajković se već duže vreme nalazi na meti Breše, ali italijanski mediji pišu da mu značajno više novca nudi Trabzon. 

22.49 - Real je dao Daniju Sebaljosu zeleno svetlo za prelezak u Arsenal. Madridski klub ga pušta na pozajmicu bez prava otkupa ugovora. Kako Arsenal nema veliki budžet za pojačanja, i ovo je bolje nego ništa... 

22.36 - Da se vratimo na vest o Megvajeru. Independent trvdi da je Mančester Junajted pristao na Lestrov zahtev od 80.000.000 funti, što je preko 89.000.000 evra. Independent piše i da je 10.000.000 funti od pomenute sume vezano za bonuse i klauzule u zavisnosti od učinka i rezultata. Međutim, niko od drugih medija nema saznanja da je Junajted pristao na Lesterove zahteve... Čekamo da ove evsti potvrde još neki relevantni izvori. 

22.25 - Milan je sve više u igri za dovođenje talentovanog argentinskog veziste Matijasa Zarača. Reč je moćžda i o najvećem talentu argentinskog klupskog fudbala u ovom trenutku, a Rosoneri su spremni da ponude 18.000.000 evra za njega. Rasing se štiti klauzulu od 25.000.000 evra. 

22.11 - Đironin napadač Sejdu Dumbija bi mogao da se vrati u Rusiju gde je nekada nosio dres CSKA iz Moskve. Nekoliko ruskih klubova i turski Genčlerbirligi se interesuju za napadača iz Obale Slonovače. 

22.02 - Oglasio se i Karlo Anćeloti povodom vesti za Napoli. Potvrdio je da je transfer Elmasa dgovoren, ali i otkrio da Hames Rodrigez još nije Atletikov. Anćeloti je rekao da mu se Rodrigez jako sviđa i da pregovori o prelasku u Napoli još traju. 

21.51 - BOMBA! Independent javlja da je transfer Harija Megvajera u Mančester Junajted dogovren. Uskoro opširnije... 

21.40 - Kao što smo juče i najavili, nemački štoper Timo Baumgartl je na pragu odlaska iz Štutgarta. Kiker piše da je PSV pristao da plati traženih 10.000.000 evra za Baumgartla

21.29 - BLIZU! Atletiko je sve dogovorio sa Hamesom Rodrigezom oko petogodišnjeg ugovora i čeka se samo da Real pristane na ponudu od 40.000.000 evra. 

21.20 - Italijanski mediji javljaju da su otklonjene i najsitije prepreke za transfer makedonskog čuda Eljifa Elmasa iz Fenera u Napoli. Madai Makedonac se u utorak očekuje u Napulju na pregledima. Visina transfera bi trebalo da iznosi između 15.000.000 i 20.000.000 evra, u zavisnosti od bonusa. 

21.11 - Nikolo Zaniolo je sve dalje od ostanka u Romi. Pregovori oko novog ugovora su u kolapsu, a mladog Italijana žele Juventus, Totenhem i Milan. Čak se i Real pominje. Roma samo treba da odredi cenu i da počnu da stižu konkretne ponude, a igrač jedva čeka da napusti klub. 

21.00 - BOMBA! Geret Bejl pristao na transfer u Kinu! Opširnije OVDE

20.51 - BLIZU! Francuski mediji najavljuju da je dogovoren transfer Idrize Geja u Pari Sen Žermen! Opšrinije o detaljima OVDE

20.43 - BLIZU! Nabil Fekir je dao zaleno svetlo za transfer u Betis. Dva kluba su jako blizu dogovora oko obeštećenja i sve bi trebalo da bude gotovo u narednih 48 sati. Lion je već dao dozvolu Fekiru da otputuje u Sevilju na preglede i konačan dgovor. 

20.35 - Posle odlaska Vitora Uga u Brazil, Fiorentina traži štopera i počela je pregovore sa Torinom oko kupovine Kevina Bonifacija. Toro je ovog leta vratio Bonifacija iz SPAL-a na osnovu povratne klauzule. SPAL bi da opet uzme mladog štopera, zainteresovan je i Udineze, ali Viola deluje kao najozbiljniji kandidat. Bonifacijeva cena je oko 15.000.000 evra. 

20.27 - Simon Kjer je sve bliži povratku iz Sevilje u Fenerbahče. Turci mu nude duplo veću platu od one koju ima u Španiji. 

20.20 - Iskusni štoper Lorenco Toneli napušta Napoli. Za njega su zainteresovani Breša i Leće. 

20.13 - ZVANIČNO: Portugalski desni bek Andre Žeraldes je prešao iz Sportinga u Makabi Tel Aviv na pozajmicu do kraja sezone. Lisabonskim Lavovima nije bio potreban, ali će timu Vlade Ivića biti značajno pojačanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Žerlades je prethodne četiri sezone proveo na raznim pozajmicama iz Sportinga. 

20.05 - Sent Etjen je blizu dovođenja Nampalisa Mendija koji ima još godinu dana ugovora sa Lesterom. Doveden je iz Nice pre tri godine za 16.000.000 evra kao zamena za Kantea, ali nikada nije opravdao očekivanja. Ddelom i zbog povreda. Lester pokušava da izvuče makar uloženo, ali Sent Etjenu ne pada na pamet da plati toliki novac za igrača koji je u poslednjoj godini ugovora. Na kraju će Lisice morati da prihvate ono što im se nudi... 

19.57 - Pre nekoliko dana je Mark Kukurelja i zvanično potvrđen kao pojačanje Hetafea. Madridski klub ga je doveo na pozajmicu iz Barselone posle fenomenalne sezone na pozajmici u Eibaru. Sada je otkriveno da je Barsa imala ponudu od 12.000.000 evra od Barnlija za Kukurelju, ali je igrač odbio jer je želeo u Hetafe. 

19.53 - Defanzivac Stenli Nsoki je još jedan od mladih igrača Pari Sen Žerman koji su ponikli u klubu i sada su na prodaju. Za Nsokija je ozbiljno zagrizao Sent Etjen, a raspituju se još Lil i Marselj. PSŽ je odredio cenu od 7.000.000 evra. 

19.40 - Preokret u Milanu. Plan je bio da se proda Mateo Musakio i dovede se neki drugi štoper. Ali kako potraga za tim štoperom ide jako teško, a za Argentinca nema nekih ozbiljnih ponuda, Musakio najverovatnije ostaje na San Siru... 

19.31 - Pisali smo malopre o Palasovoj potrazi za desnim bekom i želji da dovedu Kastanja iz Atalante, ali Belgijanac nije jedina opcija. Palas kao zamenu za Van Bisaku vidi i Natanijela Klajna koji nije u prvom planu Jirgena Klopa u Liverpulu. A ponikao je na Selhurst Parku... 

19.24 - GOTOVO! Peruansko krilo Andre Kariljo definitvno napušta Benfiku. Posle dve godine na pozajmicama u Votfordu i Al Hilalu, Benfika je dogovorila definitivan transfer u najbogatiji saudijski klub. Al Hilal će za 70 odsto Kariljovog ugovora koji su u vlasništvu Benfike platiti 8.300.000 evra.  

19.13 - Argentinsko čudo deteta Tijago Almada (18) iz Veleza je zaludelo Evropu. Pep Gvardiola ga želi u Mančester Sitiju, ali je ozbiljno zagrizao i Sporting iz Lisabona. Otkupna klauzula mu je 16.000.000 evra, a Sporting mu nudi tri puta više novca od Veleza i više šansi za igranje od Sitija. 

19.02 - Iskusni francuski defanzivac Adil Rami je višak u Marselju iako ima ugovor do 2021. godine. Žele ga poznati turski klubovi, ali je problem njegova visoka plata od 300.000 evra mesečno. 

18.54 - ZVANIČNO: Iskusni francuski vezista Antoni Nokart je prešao iz Brajtona u Fulam na pozajmicu do kraja sezone. 

18.47 - Mladi francuski štoper Vilijam Bjanda iz Rome će najverovatnije na pozajmicu u Nicu. Tražio ga je i Nant. On je prošlog leta došao u Romu iz Lansa, ali je igrao samo za mladi tim Vučice. 

18.40 - ZVANIČNO: Nekadašanji reprezentativac Srbije, Aleksandar Ignjovski ima novi klub. Ostaje u Nemačkoj. Opširnije OVDE

18.32 - Kristal Palas traži zamenu za desnog beka Arona Van Bisaku koji je otišao u Mančester Junajted. Izbor je pao na Timotija Kastanja iz Atalante. Palas je spreman da plati čak 20.000.000 evra za Belgijanca koji je ušao u poslednju godinu ugovora, a bio je i na radaru Napolija. 

18.21 - Lion je najbliži dovođenju američkog defanzivca Arona Longa iz Njujorka. Francuz su spremni da plate klauzulu od 5.000.000 evra za Amerikanca kojeg još žele Vest Hem i Fiorentina. 

18.13 - Moskovski Spartak je počeo pregovore sa Štutgartom oko talentovanog grčkog napadača Anastasiosa Donisa čija se vrednost procenjuje na oko 5.000.000 evra. 

18.05 - Posle propšalog transfera u Benfiku, za Juventusovog golmana Matiju Perina se zainteresovao Monako. 

17.53 - Atletiko Madrid se oprostio od svog vernog vojnika Filipea Luisa. Opširnije OVDE

17.47 - BLIZU! Francuski štoper Loran Košelni je dogovorio uslove saradnje sa Renom. Iako se nedeljama najavljivalo da će preći u Bordo... Sada se samo čeka zeleno svetlo od Arsenala. Košelni očekuje da ga klub pusti bez obeštećenja. 

17.40 - Danijele de Rosi je trebalo ovog vikenda da potpiše za Boku Juniors, ali je njegov put za Argentinu odložen do srede. U sredu će proslaviti 36. rođendan i na taj dan će potpisati ugovor iz snova sa Bokom. 

17.31 - Đenova je ozbiljno zagrizla za marokanskog vezistu Amina Harita iz Šalkea. Poznat kao izuzetno talentovan, ali i veoma nezgodan karakter, Harit je od zimus na meti Grifona. Upravo zbog tog karaktera, Šalke nema ništa protiv prodaje, ali za sumu od 20.000.000 evra. Italijanima je to preskupo... 

17.23 - Nant i Olimpijakos su zainetersovani za Fiorentininog vezistu Brajana Daboa. Grci ga žele na pozajmicu, Nantova ponuda tek treba da stigne. 

17.16 - Već nedeljama traje saga oko prelaska Seltikovog levog beka Kirana Tirnija u Arsenal. kelti su odredili cenu od 25.000.000 funti i do sada odbili tri ponude Tobdžija. Poslednja je iznosila 18.000.000 funti plus 7.000.0000 funti kroz bonuse. Ali ti bonusi su uglavnom bili vezani za Arsenalov plasman u Ligu šampiona, u koji Škoti očigledno ne veruju i zato su odbili. 

17.09 - Belgijski mediji pišu da će Anderleht uskoro poslati i zvaničnu ponudu Benfiki za golmana Mileta Svilara

17.01CRVENA ZVEZDA: - Još jedan odlazak iz Crvene zvezde. Kako MOZZART Sport saznaje, holandski vezista Lorenco Ebisilio će karijeru najverovatnije nastaviti u Japanu. Opširnije OVDE

16.50 - Kontroverzni agent Pini Zahavi, koji je dirigovao Njemarovim transferom iz Barselone u PSŽ, potvrdio je za francuske medije da Brazilac nije srećan u Parizu i da želi da ode. Istovremeno se oglasio i Bejlov agent koji je istakao da ne zna ništa o mogućoj trampi njegovog klijenta za Nejmara o kojoj se danas šuška na fudbalskoj pijaci. 

16.41 - CRVENA ZVEZDA: Najnovije vesti oko Miloša Degeneka. Kineski Đijangsu predstavlja ozbiljnu konkurenciju Crvenoj zvezdi koja pokušava da vrati reprezentativca Australije. Opširnije OVDE

16.38 - Mladi defanzivac Aksel Tuanzebe ostaje u Mančester Junajtedu. Posle sjajnih izdanja na pozajmici u Aston Vili i dobrog rada na pripremama, Ole Gunar Solskjer je rešio da zadrži Tuanzebea i pruži mu šansu ove sezone. 

16.27 - Na pomolu je i rasplet oko Edina Džeka. Inter je sve bliži napadaču Rome. Višemesečni pregovori se bliže kraju pošto je Inter povećao ponudu na 15.000.000 evra, javlja Mesađero

16.16 - ZVANIČNO: Karlos Mane, nekada jedan od najvećih talenata portugalskog i evropskog fudbala, prešao je iz lisabonskog Sportinga  u Rio Ave sa kojim je potpisao ugpovor na tri godine. 

16.07 - Fiorentina je zainterrsovana za Genkovog levog beka Joakima Melea koji je nedvano ostavio sjajan utisak na EP za mlade selekcije. Za Melea se prvo zainteresovao Barnli koji je čak i poslao konačnu ponudu od 8.000.000 evra. 

- To bi bilo sve za danas od Nikole Stojkovića, s vama će do kraja dana biti Aleksandar Gligorić.

15.59 - Uspostavljeni su prvi kontakti Fjorentine i Mina Rajole, a tema je Mario Baloteli. Vinćenco Montela insistira na njegovom dovođenju, videćemo da li će se i zaista dogoditi. Pisali smo o ovoj temi prethodnih dana...

15.42 - Kada već pominjemo Olimpik iz Marselja, Andre Vilas Boas je u izjavi za Ekip objasnio da su mu ovog leta potrebna četiri ili čak pet pojačanja. To se samo nadovezuje na onu njegovu pređašnju izjavu da mu je pod hitno potreban napadač. Ali, trenutno se ništa ne dešava na Velodromu...

15.31 - Sevilja se polako udaljava od ideje da angažuje Florijana Tovana iz Marselja jer postoji više prepreka na putu realizacije. Prva je novac, pošto Marselj traži 40.000.000 evra, a klubu je i te kako potreban novac, što znači da pozajmice nisu opcija. Druga je interesovanje Valensije, koja je takođe ozbiljno zapela za Francuza. Sevilja je ovog leta već dovela  Lukasa Okamposa iz Marselja, a Monći navodno radi na tome da Argentinca iskoristi kao mamac za Tovana.

15.26 Danijele de Rosi će u naredna dva do tri dana doputovati u Buenos Ajres kako bi potpisao ugovor s Bokom, javlja tamošnji TyC Sports. Kako smo već pisali, De Rosi će potpisati ugovor do kraja sezone u Argentini, ali će imati klauzulu da saradnju okonča već u januaru, ako poželi da se vrati u Italiju.

15.15 - Jedna od glavnih tema na transfer pijaci od jutros glasi: Gde će Geret Bejl? Lista kandidata postoji, a opširnije čitajte OVDE.

14.28 - BOMBA: Ugledni britanski list Tajms javlja da su pregovori Mančester junajteda sa Lilom za Nikolu Pepea u poodmakloj fazi i da na ovom transferu insistira Ole Gunar Solskjer. Uskoro opširnije...

14.25 - Supertalentovani Eljif Elmas se oprostio od saigrača u Fenerbahčeu i uskoro će postati novi fudbaler Napolija. Pisali smo toliko puta o ovom momku, nema potrebe da vrtimo istu priču opet.  

13.59 - GOTOVO: Andre Silva karijeru nastavlja u Monaku, Milanu ide obeštećenje od 30.000.000 evra! Opširnije OVDE.

13.55 - Pep Gvardiola je zbunio javnost novom izjavom o statusu Leroja Sanea i sada kaže da je na igraču da odluči da li želi da ostane u Engleskoj ili se vrati u Nemačku. Opširnije OVDE.

13.45 - Dobili smo novi tekst našeg dopisnika iz Rima Željka Pantelića, ovog puta iz rubrike "BOMBER IN SERBO" u saradnji s Robertom Prucom. Tema je odluka čelnika Intera da prodaju Maura Ikardija i dovedu Romelua Lukakua. Opširnije OVDE.

13.34 Marko Rog definitivno nastavlja karijeru u Kaljariju, a medicinske preglede pre odlaska u novi klub obaviće u Milanu u ponedeljak.

13.29 - Preokret! Ostanak Elseida Hisaja u Napoliju sada postaje realnost! Napoli nije uspeo da isparira Arsenalu za Kirana Tirnija, a kako Hisaj još nije napustio klub, čini se da bi Albanac mogao da ostane. Postojalo je interesovanje Rome i Totenhema, ali je ono utihnulo.

13.24 - Rimski Korijere delo Sport tvrdi da Fabio Paratići ubeđuje Nikolasa Iguaina da Gonzalo prihvati odlazak u Romu. Navodno, dva kluba postigla su dogovor za pozajmicu vrednu 9.000.000 evra.

13.20 - Trabzon je ponudio novi ugovor Sosi po formuli 1+1, uz godišnju platu od 2.200.000 evra.

13.10 ZVANIČNO: Šefild junajted je doveo Lisa Musea, al Bornmutu će na račun pristići oko 11.000.000 evra. Muse je prošao medicinske preglede i potpisao ugovor na tri godine. Ovo je novi rekord Blejdsa.

12.59 - Opet malo Juventusa. Stara dama ceni Bleza Matuidija na 30.000.000 evra i toliko će tražiti novca Monaku ako se Kneževi zaista budu javili da otpočnu pregovore.

12.44 - Javio se agent Gereta Bejla! Logično, vrlo je ljut i razočaran zbog onoga što je izjavio Zinedin Zidan o njegovom klijentu.
“Zidan je sramotan čovek. Nema nikakvo poštovanje prema igraču koji je dao toliko toga Realu svih ovih godina“, kaže Džonatan Barnet.

12.25 ODBIJENO: Čelsiju je stigla ponuda od Kristal Palasa za Risa Džejmsa na 22.500.000 evra, ali su je odgovorni sa Stamford Bridža glatko sklonili u stranu i ne razmišljaju o njoj.

12.15 BLIZU! Desnokrilni napadač Benfike Andre Kariljo na pragu je prelaska u Al Hilal za 9.200.000 evra. Al Hilal će tako otkupiti 70 odsto Kariljovog ugovora.

11.54 - Radio Monte Karlo tvrdi da su pregovori između Nabila Fekira i Napolija ubrzani. Kapiten Lavova već je razgovarao s De Laurentisom i Anćelotijem, a zvanični pregovori klubova počeće već u ponedeljak.

11.48 GOTOVO: Empoli je potvrdio da je prodala Ismaela Benasera u Milan!
“Vidim Gatuza u njemu, navijači će ga obožavati“, izjavio je sportski direktor Empolija Pjetro Akardi. Opširnije OVDE.

11.44 Kurt Zuma će uskoro poručiti Frenku Lampardu da želi trajno da napusti Čelsi i preseli se u Everton. Povredama opterećeni Francuz našao je sebe na Gudison Parku, a Karamele su spremne da dostave zvaničnu ponudu. Zumin motiv je da uđe u takmičarsku ekipu za EURO 2020.

11.40 - Bajern je na zvaničnom sajtu samo kratko objavio da će Džerom Boateng napustiti trening kamp u Hjustonu i vraće se u Minhen iz, kako je navedeno, privatnih razloga. Nadamo se da nisu neki zdravstveni problemi u pitanju, a ne treba zaboraviti da se duže vreme pominje njegov odlazak iz kluba...

11.33 ODBIJENO: Bešiktaš nije prihvatio inicijalnu ponudu Olimpika iz Marselja od 4.000.000 evra za Garija Medela. Pregovori se nastavljaju.

11.16 - Fjorentina ne odustaje od Pola Lirole. Viola je spremna da podigne ponudu na 15.000.000 evra za desnog beka, mada Sasuolo za njega traži pet miliona više.

11.10 - Još malo Juventusa, pa ćemo da ih „ohladimo“ na neko vreme. Naime, Miralem Pjanić kaže da je prezadovoljan u redovima Stare dame i da nijednog trenutka nije zatražio da ode iz kluba, jer želi da ima jednu od ključnih uloga u sistemu Maurisija Sarija.

11.04 - I Sevilja se uključila u trku za potpis Mojzea Kena. Juventus je spreman da sasluša ponude od 30.000.000 evra, ali svako ko bi želeo da ga kupi morao bi da prihvati ubacivanje povratne klauzule za 40.000.000 evra. Teško da će na ovo neko pristati, šta mislite?

10.58 - Juventus je navodno zainteresovan za Denija Rouza iz Totenhema, ali informaciju prenosimo uz veliku ogradu, jer iza nje ipak stoji Dejli Miror. Znamo da je Rouz slobodan uizboru nove sredine, a navodno u redu još stoje PSŽ, Šalke i Njukasl...

10.53 BLIZU! Kiran Tirni je sve bliži transferu u Arsenal, pošto je dogovorio lične uslove saradnje s Tobdžijama. Ostaje još da se pronađe zajednički jezik sa Seltikom za transfer koji će biti vredan između 22.500.000 i 30.000.000 evra.

10.45 Tijago Alkantara se nada da će Geret Bejl doći u Bajern.
“Za njega su vrata otvorena“, priznao je Alkantara. Opširnije OVDE.

10.40 - Fenerbahče polako odustaje od Ljubomira Fejse i preusmerava misli na Luiza Gustava. Opširnije OVDE.

10.36 - Đenova je naciljala pojačanje u Kolumbiji. U pitanju je vezista Kevin Agudelo (20). Grifoni su spremni da plate 2.500.000 evra za 70 odsto njegovog ugovora. Đenovino interesovanje potvrdio je i predsednik Agudelovog kluba Atletika Ulije Huan Karlos Patarojo.

10.33 Unaj Emeri je posle ubedljive pobede nad Fjorentinom na ICC govorio o klupskim planovima na pijaci.
“Želim da dovedem četvoricu fudbalera, ali samo pod uslovom da oni mogu da unaprede kvalitet ovog tima. Neki od igrača koje tražimo jako su skupi, pa gledamo kakve su nam mogućnosti“, tvrdi Emeri, verovatno misleći na Nikolu Pepea iz Lila.

10.30 - Transfer Brazilca Žoelintona iz Hofenhajma u Njukasl za 40.000.000 evra biće ozvaničen u ponedeljak, javlja nemački Kiker

1​0.26 - Da li ste videli kako su se madridski mediji, Marka i As, obrušili na Luku Jovića posle prvih 45 minuta u dresu madridskog Reala? Izgleda će najskuplje plaćeni srpski fudbaler imati dugačak put da "kupi" ljubav navijača i medija... Opširnije OVDE.

10.22 - Bajern je u prethodnih dan ili dva dostavio identične zvanične ponude Mančester Sitiju i Barselonu za Leroja Sanea, odnosno Usmana Dembelea. U obe je bio uključen ugovor Davida Alabe, uz novac. Opširnije OVDE.

10.19 - Znate kako smo sinoć preneli izjavu Zinedina Zidana gde je o Geretu Bejlu govorio u pomirljivom tonu. E, posle poraza od Bajerna Francuz je javno izjavio da bi bolje bilo da Bejl ode koliko sutra i da bi to bilo najbolje za sve, zbog čega je naišao na osudu dela javnosti. Opširnije OVDE.

10.15 - BOMBA: Krenimo još jednom s vrlo jakom informacijom koju smo dobili kasno sinoć: David De Hea dogovorio je novi, šestogodišnji ugovor s Mančester junajtedom vredan basnoslovnih 130.000.000 evra! Opširnije OVDE.


Veliki pozdrav, ljubitelji fudbala i transfer razonode na letnjoj pijaci. Još jedna nedelja je tu, poslovično ne bi trebalo da bude mnogo posla, ali čini nam se da će ovo biti nešto drugačiji poslednji dan vikenda... S vama će u prvoj smeni biti Nikola Stojković. Pre nego što krenemo u pregled dešavanja, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara