TRANSFERI - četvrtak, 4. jul

Vreme čitanja: 13min | čet. 04.07.19. | 22:40

Ispratite dešavanja sa fudbalske pijace uživo u MOZZART Sport transfer blogu

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Arsenal je spreman da probije sve granice za Vilfrida Zahu. Opširnije OVDE.
- Juventus i Ajaks očekuje natezanje oko Matijsa De Lihta. Opširnije OVDE.
- Frenk Lampard je novi trener Čelsija. Opširnije OVDE.
- Lion je kupio Joakima Andersena za 30.000.000 evra. Opširnije OVDE.
Rodri je novi fudbaler Mančester Sitija. Opširnije OVDE.
- Ajoze Perez je prešao u Lester. Opširnije OVDE.
Đanluiđi Bufon se vratio u Juventus. Opširnije OVDE.
- Ander Erera u PSŽ! Opširnije OVDE.
- Nikolae Stančiju u Slaviji iz Praga. Opširnije OVDE.
- Neven Subotić u Union Berlinu. Opširnije OVDE.
- Goran Čaušić se vraća u Arsenal iz Tule. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


Ljubitelji transfera, to bi bilo sve od popodnevne smene. Vidimo se sutra ujutru sa novim informacijama sa fudbalskog tržišta.

23.46 - Kako javlja Skaj Italija Đanluka Manćini nije jedina meta Rome na poziciji štopera. Kako javlja Skaj Italija, novi sportski direktor Vučice Đanluka Petraki bi na tom mestu rado video igrača Torina Nikolu Nkulua, ali će to biti prilično težak posao s obzirom na narušene odnose sa gazdom Bikova Urbanom Kairom.

23.30 - DOGOVORENO: Nakon Krunića Milan će kupiti još jednog vezistu Empolija. Kako javlja italijanski Skaj Sport dve strane su dogovorile angažovanje Ismaela Benasera. U pitanju je obeštećenje od 16.000.000 evra, plus 1.000.000 evra na ime bonusa.

23.18 - Kako javljaju mediji sa Apenina, Askoli se dogovorio sa Palermom oko dovođenja poljskog veziste Radoslava Muravskog. Poljak će staviti paraf na trogodišnji ugovor sa novim klubom.

23.07 - Brazilac Malkom izvesno napušta Barselonu, a kako pišu ostrvski mediji brzonogi vezista je ponuđen Arsenalu. Ipak, isti izveštaji navode i da je sa Emirejtsa stigao negativan odgovor - Tobdžije ne žele ovog igrača u svojim redovima.

22.48ZVANIČNO: Slovački štoper Denis Vavro uspešno je prošao medicinske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa Lacijem. Kao što znate, Kopenhagenu sleduje obeštećenje od 10.500.000 evra plus bonusi.

22.43ZVANIČNO: Valjadolid je produžio ugovor sa levim bekom Mojzesom Delgadom do 2022. godine.

22.36ZVANIČNO: Evo pojačanja i u Malatiji. Klub za koji nastupa bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald angažovao je doskorašnjeg desnog beka Avra Ozera Ozdemira.

22.24ZVANIČNO: Inter je Đenovi prodao mladog štopera Nikolasa Rica za obeštećenje od 2.500.000 evra. 

21.52 - BLIZU! Otkriveno je gde se seli Marko Arnautović - Šangaj SIPG! Transfer na 25.000.000 evra! Uskoro opširnije...

21.44 - CRVENA ZVEZDA: Ekskluziva našeg Darjana Nedeljkovića - Goran Čaušić definitivno napustio Zvezdu i vratio se u Arsenal iz Tule. Obeštećenja nema, već prebijanje dugova. Opširnije OVDE.

21.37 - Zanimljiva fotografija na profilu Edina Džeka na društvenim mrežama. Ivan Perišić i on u zagrljaju, na zajedničkom odmoru na zasad nepoznatoj lokaciji. Da li je ovo susret budućih saigrača u Interu?

21.22 - Madridski As tvrdi da će ovih dana Hetafeov generalni direktor Hoze Anhel Sančez kontaktirati ljude iz Reala kako bi se raspitao za dostupnost talentovanog Braima Dijaza. Čak se pominje da će tema razgovora biti i Dani Sebaljos, ako bude dostupan u tom periodu.

21.13 ZVANIČNO: Neven Subotić u Bundesligi! Potpisao je dvogodišnji ugovor sa Union Berlinom. Opširnije OVDE.

21.11 ZVANIČNO: Šefild junajted je potpisao jednogodišnji ugovor s Filom Džagjelkom, koji je nedavno napustio Everton posle 12 godina. Tada je na Gudison Park stigao upravo iz Šefilda! Lepa priča, taman za kraj karijere...

21.07 - Konačno je otkriveno zašto je Pep Segura hteo da ode. Naime, u Barseloninom Bordu nastala je velika svađa oko plana poslovanja za budućnost, gde su se svi okomili upravo na Seguru i njegovog najbližeg saradnika Đordija Mestru. Prvi je na kraju ostao na nagovor Đosep Marije Bartomeua, drugi je otišao bez pogovora.

21.01 - ODBIJENO: Salcburg i Lajpcig su se malo zaigrali igrice „Football Manager“. Naime, austrijski klub odbio je ponudu svog rođaka iz porodice Red Bul za Dijadijea Samasekua, dok intenzivno raste interesovanje Monaka i Borusije Dortmund. Uskoro opširnije...

20.55 - ZVANIČNO: Upravo se odvija promocija novog pojačanja Selte - Denisa Suareza. Dojučerašnji vezista Barselone je potpisao ugovor na četiri godine, a Selta plaća 12.900.000 evra, uz još 3.100.000 evra na ime bonusa. 

20.24 - Pitali ste nas u komentarima šta se dešava sa Lećeom i da li ima nešto oko transfera Buraka Jilmaza? Izgleda da će Turčin ipak ostati u domovini, a što se Lećea tiče, danas je klub s krajnjeg juga Italije prošao sve finansijske kontrole i zvanično se registrovao za sezonu 2019/20! Lepa vest, zaista.

20.05 BLIZU! Skaj Sport javlja da je Vest Hem dogovorio transfer Marka Arnautovića s neimenovanim kineskim klubom. Nema zasad nikakvih detalja, čekamo...

19.55 - Roma je izgleda spremna da ponudi Lionu zanimljivu tramu – Stiven Nzonzi za Nabila Fekira. Lionov kapiten je ušao u poslednju godinu ugovora, dok je Nzonzi razočarao u svojoj prvoj godini u Romi, pritom ga skauti Lavova prate već neko vreme. Moglo bi da upali.

19.49 - Koliko je Monći ozbiljan sportski direktor i pregovarač govori i sledeći podatak: Bordo je pregovore sa Seviljom za Žila Kundea s etiketom na 40.000.000 evra. Monći je na kraju obeštećenje uspeo da spusti na 25.000.000 evra, što je zapravo i realna cena za mladog štopera.

19.43 - Još jedan preokret! Završen je sastanak Pepa Segure i Đosep Marije Bartomeua i zaključak istog je sledeći: Segura ostaje na mestu sportskog direktora do daljeg. Bartomeu je zatražio od Segure da ostane dok se ne napravi detaljan plan rada sportskog sektora u narednim godinama, a iskusni sportski radnik je potvrdio da je spreman da svom šefu izađe u susret.

19.29 Frenki de Jong je u Barseloni! Njegova prezentacija zakazana je za petak, a on se pozdravio s navijačima preko zvaničnog klupskog naloga na društvenim mrežama uz poruku:
“Stigao sam, napred Barselona“.

19.23 ZVANIČNO: Ne ide Rodrigo Palasio u Atalantu, definitivno! Vremešni Argentinac produžio je ugovor s Bolonjom do juna sledeće godine.

19.15 - ZVANIČNO: Napoli je kompletirao transfer Davida Ospine iz Arsenala posle jednogodišnje pozajmice, potvrđeno je na sajtu Tobdžija. Transfer je završen na 3.500.000 evra, a ugovor je potpisan do juna 2022. godine. 

18.59 - Maločas je na stadionu Vanda Metropolitano upriličeno predstavljanje novog štopera Felipea, a pošto smo vam već izneli sve pojedinosti ovog transfera, ostavićemo samo ovu moćnu fotku, da se nađe...

18.51 - ZVANIČNO: Ander Erera u Pari Sen Žermenu! I to na vrlo originalan način, tako što je Španac sebe "prebacio" u postavu Svetaca na popularnoj video igrici FIFA. Video možete pogledati OVDE. Opširnije OVDE.

18.31 - Šalke je posle Ozana Kabaka krenuo po još jedno veliko pojačanje. U orbiti je univerzalac na levom boku – Robin Gosens. Tim iz Gelzenkirhena nudi 15.000.000 evra.

18.25 Silvano Martina, agent Đanluiđija Bufona, otkrio je da je njegov klijent prethodnih dana odbio nekoliko ponuda iz Premijer lige kako bi potpisao ugovor s Juventusom. I ne samo to...
”Điđi je imao mnogo ponuda, naročito iz Premijer lige, ali i od nekoliko velikih klubova širom Evrope”, poručio je Martina.

Može da bude i dizanje cene za italijanskog veterana, kako bi porastao u očima navijača koji su promenili mišljenje o njemu po odlasku u PSŽ, ali koga briga. Sad je u Juventusu i to je to.

18.08 - Obrt! Novinar lista Super Deporte Karlos Boš javlja da su upravo u toku pregovori Valensije i Selte oko Maksija Gomeza i da bi ceo posao trebalo da bude zatvoren danas ili sutra. Opširnije OVDE.

17.49 BOMBA: Veći smo bombaši od Boška Buhe u poslednji 45 minuta! Šalu na stranu, iz Pariza stiže sledeća vest: Maksi Gomez potencijalno rešenje za napad PSŽ, pošto Erik Maksim Čupo Moting ide!

17.45 ZVANIČNO: Đanfranko Zola po drugi put otišao je iz Čelsija, ovog puta kao trener. Prošlosezonski najbliži saradnik Maurisija Sarija odlučio je da ne ostane na Stamford Bridžu pošto je Frenk Lampard odlučio da sa sobom dovede potpuno novi stručni štab.

17.34 BOMBA: Sportski direktor Barselone Pep Segura vrlo verovatno će podneti ostavku posle razgovora s predsednikom Đosep Marijom Bartomeuom, koji je zakazan za predveče. Još nisu poznati razlozi ovakve odluke, ali Barselona je već ostala bez njegovog prvog pomoćnika Đordija Mestrea, koji se već povukao s funkcije zamenika sportskog direktora. Kakav rasplet!

17.20 BOMBA: Arjen Roben je završio igračku karijeru! Pravi šok za sve ljubitelje holandskog asa, koji je po rastanku s Bajernom najavljivao da će igrati i dalje, ali je ipak odlučio da se povuče kao šampion. Opširnije OVDE.

17.16 - Dosta kvalitetnih fudbalera napustilo je Lil u poslednjih nekoliko dana, sada je red da se nadoknade minusi. Doge su spremne da izdvoje 20.000.000 evra, plus 15 odsto od sledeće prodaje za vezistu Jusufa Jazičija.

17.11 – Rezultat razgovora ljudi iz Milana i Empolija: Transfer Ismaela Benasera je jako blizu! Dve strane će u najskorije vreme pokušati da dogovore sve detalje saradnje.

17.02 - Sportski direktor Rome Đanluka Petraki priznao je poraz u trci sa Interom za Nikola Barelu. Opširnije OVDE.

- To bi bilo sve za danas od Milana Zdravkovića, do kraja dana s vama će biti Nikola Stojković.

16.55 ZVANIČNO: Rumunski napadač Nikolae Stančiju prešao je iz Al Ahlija u Slaviju iz Praga. Zanimljivo, pre samo pet meseci on je igra za Slavijinog velikog rivala Spartu. Opširnije OVDE.

16.48 - Francuski Kanal+ je objavio sinoć da je Marselj zainteresovan za napadača Milana Andrea Silvu, a pojedini izvori iz Engleske javljaju da je Portugalac meta i premijerligaša Vulvsa i Sautemptona.

16.43 - Iskusni engleski štoper Fil Džagelka (36) vratiće se u Šefild Junajted posle 12 godina. On je nedavno raskinuo ugovor sa Evertonom pa će kraj karijere dočekati u klubu sa Bramal Lejna u kojem je ponikao.

16.37 - Uprkos informacijama kako se Nikolo Barela već nalazi u prostorijima PSŽ-a u Parizu gde čeka da kompletira transfer u redove Svetaca, novinar Fabricio Romano tvrdi da je vezista Kaljarija i dalje na Sardiniji.

16.30 - DOGOVORENO: Maksi Gomez će igrati na Mestalji sledeće sezone. Urugvajac prelazi u Valensiju za 15.000.000 + Santija Minu i Horhea Saenca na pozajmicu. 

16.18ZVANIČNO: Desni bek Ruben Penja prešao je iz Eibara u Viljareal.

16.13 - ZVANIČNO: Urugvajski napadač Gabrijel Fernandez prešao je iz Penjarola u Seltu i potpisao na pet sezona.

16.05ZVANIČNOĐanluiđi Bufon se vratio u Juventus i potpisao ugovor na godinu dana. Opširnije OVDE

15.44 - Menadžer Stouka Nejtan Džons saopštio je osmorici fudalera da mogu da napuste klub ovog leta. Na spisku za odstrel su: Đaneli Imbula, Bojan Krkić, Kevin Vimer, Džef Kameron, Mame Biram Dijuf, Moric Bauer, Žilijen Ngoj i Erik Piters.

15.32 - Marka javlja da je Barselona sve bliža relizaciji transfera Antoana Grizmana iz Atletika na Nou Kamp za 120.000.000 evra i da se realizacija može očekivati možda već večeras. Francuz će potpisati petogodišnji ugovor. 

15.20 - Sportski direktor Borusije Mihael Cork demantuje pregovore sa Pari Sen Žermenom oko prelaska Rafaela Gerera za 15.000.000 evra. Kaže da je iznenađen infornmacijom Bilda i da nikakvih kontakata dva kluba nije bilo.

15.16ZVANIČNO: Lids je doveo napadača i to iz Barselone. Rafa Muhika (20) stigao je iz B tima Katalonaca kao slobodan igrač i potpisao trogodišnji ugovor.

14.55 - Jedan od nekada najvećih nemačkih talenata Johanes Gajs (25) slobodan je u izboru nove sredine nakon rastanka sa Kelnom koji nije želeo da mu produži ugovor. 

14.47ZVANIČNO: Mladi hrvatski vezista iz Mančester Sitija Ante Palaversa otišao je na pozajmicu u Ostende.

14.36ZVANIČNO: Mladi golman Nikolas Hansen potpisao je prvi seniorski ugovor sa Evertonom do leta 2021. 

14.30ZVANIČNO: Raul Albiol (33) je napustio Napoli i vratio se u Španiju. Opširnije OVDE

14.25 - Brazilac Marselo je sve bliži odluci da napusti Real ovog leta, piše katalonski Sport. Arsenal, Milan, Juventus i PSŽ čekaju mig njegovih agenata.

14.18 - Torinski Tutosport javlja da je došlo do zapleta na realciji Juventus - Ajaks jer Kopljanici sada traže 87.000.000 evra za De Lihta što je jednako rekordu koji je Liverpul platio za Van Dajka. Stara dama ne želi da plati više od 80.000.000 evra, a i to po formuli 67.000.000 odmah + 13.000.000 kroz bonuse.  

14.15ZVANIČNO: Partizan je predstavio pojačanje iz Rome Umara Sadika. Opširnije OVDE

14.08 - Zanimljiv podatak i da Viljarealu pripada 10% od prodaje Rodrija u Mančester Siti, to znači 7.000.000 evra.  

14.04 - ZVANIČNO: Nigerijski golman Frensis Uzoho prešao je iz Deportiva u kiparsku Omoniju.

13.57 - Ivan Obradović na meti španskog drugoligaša. Opširnije OVDE

13.50 - Đanluiđi Bufon je uspešno prošao lekarske preglede u Torinu i čeka se samo potpis ugovora.

13.45 - Slovački defanzivac Denis Vavro stigao je u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Lacijom. Kopenhagenu sleduje obeštećenje od 10.500.000 evra plus bonusi.

13.38 - CRVENA ZVEZDA: Goran Čaušić napušta Marakanu. Opširnije OVDE

13.32 - Rukovodstvo Milana danas navodno završava posao oko kupovine Radeta Krunića, a sastanak sa kolegama iz Empolija iskoristiće da se raspitaju i za vezistu Ismaela Benasera.  

13.25 - ZVANIČNO: Crvena zvezda je predstavila Hozea Kanjasa. Opširnije OVDE

13.18 - Iz Intera demantuju da su dobili ponudu Barselone za Lautara Martineza. Barem tako kaže Havijer Zaneti...

13.11 - ZVANIČNO: Erik Jirka je prešao na pozajmicu u Radnički iz Niša. Opširnije OVDE

13.02ZVANIČNO: Rodri je novi fudbaler Mančester Sitija. Opširnije OVDE

13.00ZVANIČNO: Ajoze Perez je novi fudbaler Lestera. Opširnije OVDE

12.55 - Pojedini španski izvori javljaju da Dani Sebaljos sigurno neće preći u Milan Njegova lična želja je Engleska, a jedino pitanje je Arsenal ili Totenhem?

12.44ZVANIČNO: I argentinski vezista Federiko Varela stigao je u Leganes. Prethodno je igrao za Porto.

12.38ZVANIČNO: Iskusni nemači defanzivac Andreas Bek (34) potpisao je trogdišnji ugovor sa belgijskim Eupenom. Stigao je kao slobodan igrač nakon isteka ugovora u Štutgartu.

12.33ZVANIČNO: Krilni napadač Betisa Aitor Rubial prešao je na jednogodišnju pozajmicu u Leganes. 

12.26ZVANIČNO: Ofanzivni vezista Mičel Flap prešao je iz Herenvena u Anderleht za 8.000.000 evra.

12.20 - Američki reprezentativni vezista Đorđe Mihailović (20), naše gore list koji igra za Čikago Fajer, nalazi se na meti Fajenorda, Leverkuzena i Herte. On je trenutno sa Jenkijima na Gold kupu, a odluku o budućnosti najavljuje nakon turnira, pišu američki mediji.

12.15 - Nemački golman Ralf Ferman je stigao u Englesku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Noričom. Opširnije OVDE

12.08 - Po običaju stigao je i redovni pregled stranica italijanske sportske štampe u rubrici BUONGIORNO ITALIA i naravno da je prelazni rok jedna od centralnih tema na Apeninima.

12.00 - GOTOVO: Lion kupio štopera Joakima Andersena za 30.000.000 evra. Opširnije OVDE

11.52 - Sent Etjen i Ren se bore za potpis veziste Strazbura Jonasa Martena (29). Iskusni fudbaler ulazi u poslednju godinu ugovora pa je prodaja neminovnost kako bi se zaradilo nešto.

11.40 - ZVANIČNO: Ukrajinski levi bek Eduard Sobol (24) prešao je iz Šahtjora u Briž na pozajmicu s pravom otkupa.

11.35 - Novajlija u Seriji A Verona ozvaničiće vrlo brzo tri nova pojačanja. To su Salvatore Boketi (Spartak Moskva, slobodan), Đulio Donati (Majnc, slobodan) i Korej Gunter (Đenova, pozajmica).

11.27 - Kjevo prodaje Sergeja Grubača. Opširnije OVDE

11.23 - Siniša Mihajlović i Bolonja imaju novu letnju metu, a to je vezista Vest Hema Pedro Obijang. Ukoliko 27-godišnji fudbaler ne pristane alternativa je Argentinac Niko Domingez iz Velez Sarsfilda.

11.17 - Gazeta i Dejli Mejl imaju zanimljivu informaciju: Totenhem je ponudio Romi 15.000.000 evra i Tobija Aldervejrelda u zamenu za Nikola Zaniola. Mladi Italijan je jedan od najboljih iograča Vučice ove sezone, a rimski klub još nije produžio ugovor s njim.

11.10 ZVANIČNO: Belgijski levi bek Boli Bolinjoli potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Seltikom. Stigao je iz bečkog Rapida za 3.300.000 evra.

11.03 - Izgleda da su posle nekoliko dana natezanja Lion i Sampdorija dogovorili transfer Joahima Andersena u Francusku. Klubu iz Đenove pripada 25.000.000 evra + 5.000.000 bonusa, a Dancu ugovor na pet sezona. 

10.55 - Ajaks je ekspresno odgovorio na ponudu iz Torina od 65.000.000 evra. Naravno da je odbijena, a De Liht u ponedeljak treba da se javi u klub i počne da trenira sa Kopljanicima, pišu holandski mediji.

10.47 - Arsenal je spreman i da probije sve granice za Vilfrida Zahu. Opširnije OVDE

10.43 - Vest Hem nema nameru da se olako odrekne svog glavnog napadača Marka Arnautovića. Ko želi da odvede Austrijanca ovog leta iz londona može to da učini za "samo" 40.000.000 funti (44.500.000 evra).

10.38 - ZVANIČNO: Frenk Lampard je novi trener Čelsija. Opširnije OVDE

10.35 - Arsenal je spreman da poveća ponudu za Kirana Tirnija iz Seltika. Skaj Sports javlja da će Tobdžije ponuditi 22.000.000 funti (24.500.000 evra) za škotskog levog beka. Njihova prva ponuda od 15.000.000 funti glatko je odbijena. 

10.30 - Old Traford bi ovog leta definitvno trebalo da napusti Mateo Darmijan. Dolazak Van Bisake znači kraj za Italijana koji je prethodnih meseci imao na stolu pozive Juventusa, Intera i Rome.

10.25 - Marka ima zanimljive vesti oko Pola Pogbe. Madridski list piše da je Juventus spreman da ponudi Englezima Paula Dibalu u zamenu za Francuza, kao odgovor na ponudu Reala da trampi Bejla za Pogbu. Španski list piše i da će dolazak Mauricija Sarija uticati na statuse Matuidija i Aleksa Sandra koji bi takođe mogli da budu ponuđeni tokom pregovora oko enstašnog Francuza.  

10.18 - Rasplet oko Ikardija i Juventusa iščekuje i Napoli. Di Marcio tvrdi da je i klub sa juga Italije sperman da ponudi Interu čak 60.000.000 evra plus bonuse za argentinskog napadača.

10.12 - I Đanluiđi Bufon je poranio jutros u sedište Juventusa na lekarske preglede.

10.05 - Juve je ovog jutra najagilniji na transfer pijaci od Italijana, a Di Marcio je sinoć objavio ekskluzivnu informaciju o sastanku Vande Nare i Fabija Paritićija održanog na Ibici. Tema je naravno bio Mauro Ikardi i mogući prelazak iz Intera u Torino. Argentinac nema budućnost na Meaci i mora da nađe novi klub, a Juve bi da osveži napad nakon što se rastane sa Mandžukićem i Iguainom.

10.00 - Krećemo od Juventusa i Matijsa de Lihta. Novi detalji OVDE

Dobro jutro, dobar dan! Da ne dužimo mnogo, vreme je da se posvetimo novom transfer blogu i praćenju najzanimljivijih dešavanja sa fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Milan Zdravković, a pre nego što krenemo OVDE još jednom pogledajte šta se sve dešavalo tokom jučerašnjeg dana, uz podsećanje da najbitnije vesti prelaznog roka možete tražiti i po tagu TRANSFERI UŽIVO i LETNJI PRELAZNI ROK 2019.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara