(©KK FMP)
(©KK FMP)

FMP ne staje sa pojačanjima, potpisao i Balša Živanović

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.23. | 11:05

U završnici protekle sezone bio prvi plejmejker Mornara…

Tek što se sezona završila, a u Železniku samo što nisu oformili ekipu za narednu. Gotovo kompletan tim imaće Nenad Stefanović već na početku priprema.

FMP niže pojačanja, ne zaustavlja se. Iz dana u dan promocija. Najnovije je Balša Živanović. Mladi plejmejker je u Železnik stigao iz Mornara, gde je u finišu protekle sezone bio prvi organizator igre, kada su u Baru odlučili da se raziđu sa strancima.

Izabrane vesti

Balša Živanović je bez ikakvih problema snalazi i kao bek, dobijao je dosta minuta kod Mihaila Pavićevića, a sa Panterima je potpisao trogodišnji ugovor. U poslednjoj sezoni u klubu iz Bara je u ABA ligi prosečno igrao 13 minuta i postizao 5,4 poena.

Najbolji meč u regionalnom takmičenju odigrao je protiv Cedevita Olimpije u Topolici. Ubacio je 19 poena, uhvatio četiri lopte pod obručima i podelio tri asistencije. Dvocifren je bio u četiri navrata, a zapažene role imao je protiv Partizan Mozzart Beta (13 poena), Studentskog centra (12) i Budućnosti (11).

Pre Balše Živanović na saradnju sa timom iz Železnika od početka leta obavezali su se Luka Ašćerić, Lamonte Tarner, Džordan Voker i Bojan Subotić.


tagovi

Košarkaški transferiKK FMPFMPFMP ŽeleznikBalša Živanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara