"Everton Luiz"
"Everton Luiz"

Ko menja nezamenjivog? Đurđević prvi put starter, vreme i za Jankovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.09.16. | 18:56

Tri kandidata u Partizanu za mesto upražnjeno suspenzijom Evertona Luiza

Everton LuizDok čelnici spremaju teren za održavanje Vanredne skupštine kluba, trener Partizana Marko Nikolić pravi taktiku za gostovanje u Čačku, gde će morati da pribegne novom rešenju na poziciji zadnjeg veznog. Četvrti žuti karton, zarađen u minulom kolu protiv Rada, izbacio je Evertona Luiza iz konkurencije za meč s Borcem, te se kao jedno od prioritetnih nametnulo pitanje ko će zameniti, po opštim ocenama, najkonstantnijeg igrača crno-belih od početka sezone.

Brazilac sigurno neće igrati u nedelju od 19 časova, jer mu zbog, kako se to stručno kaže, „akumuliranih javnih opomena“ sledi pauza kako bi mogao da igra u 152. večitom derbiju. Zato Nikolić mora da traži novo rešenje u vidu „osigurača“ ispred poslednje linije.

Izabrane vesti

Marko JevtovićKako sad stvari stoje, toj poziciji je najbliži Marko Jevtović, sveže licenciran za takmičenje u Superligi. Od početka prvenstva prošlogodišnji novajlija iz Novog Pazara nije odigrao ni minut, ali kako od svih alternativa najviše odgovara modelu fudbalera kakav Nikolić traži na pomenutoj poziciji očekuje se da zaigra protiv Zebri.

Milan Radin (prvi s leva) čeka šansuDruga opcija je novajlija Milan Radin. Reč je o fudbaleru koji je ostavio dobar utisak tokom prolećne sezone u dresu Voždovca, što mu je i bila preporuka da dođe u Humsku 1, međutim, prema saznanjima MOZZART Sporta njega Marko Nikolić u ovom trenutku pre vidi kao alternativu na poziciji desnog beka, gde ga je probao na kontrolnim mečevima sa Teleoptikom i nedavno sa Zetom.

Kao treća, ne i nemoguća, opcija da zaigra na mestu zadnjeg veznog slovi Saša Ilić. Dugogodišnji kapiten znao je u bliskoj prošlosti da uskoči na to mesto i „zakpri“ rupe, međutim, kako je jasno da je korisniji u ofanzivi - gde tek postoji praznina posle odlaska Miroslava Radovića - logičnije je očekivati iskusnog vezistu iza napadača.

Uroš Đurđević u dresu mlade reprezentacijeOsim promene na mestu zadnjeg veznog, Marko Nikolić će prvi put od startera u napadača promovisati Uroša Đurđevića, koji je proradio u dresu mlade reprezentacije, a očekuje se da zaigra i Marko Janković koji se oporavio od povrede zbog koje nije igrao duže od mesec dana.

Kvote Kladionice MOZZART za duel Borac - Partizan pogledajte OVDE.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanMilan RadinMarko NikolićMarko JevtovićEverton Luiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara