"Poletanović i Plavšić"
"Poletanović i Plavšić"

Poletanović o Ludegorecovim brzanjcima: Ne znam kako se zovu - svi su mi isti!

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.07.16. | 09:44

"Svi imaju slične karakteristike i svi su opasni", kaže vezista crveno-belih

Poletanović i Plavšić

Crvena zvezda je orjentisana na učinak u Evropi ove sezone, ali kroz prve mečeve u Superligi polako ali sigurno dobija igrače koji se ozbiljno nameću za "startnih 11". Jedan od njih je svakako i Marko Poletanović, po mnogima jedan od najboljih igrača utakmice drugog kola domaćeg prvenstva protiv Metalca (3:1).

Izabrane vesti

Bivši kapiten Vojvodine, koji je u Zvezdu stigao kao pozajmljen igrač Genta, sa nestrpljenjem očekuje i okršaj sa Ludogorecom na stadionu Rajko Mitić (utorak, 20.30), svestan da će to biti težak meč. Bugarski tim ima igrače sličnih karakteristika, što se kaže "svi znaju lopte", pa nema sumnje da srpskog šampiona očekuje nova izuzetno neizvesna utakmica.
"Igraćemo pred punim stadionoim, očekujem da nam naši navijači pruže pravu podršku i da budu naš 12. igrač. Najveća opasnost nam preti od njihovih brzih igrača. Ne znam njihova imena, ali svi su mi isti, sa sličnim karakteristikama. Prvi meč je bio baš težak, vodili smo sa 2:1, mogli smo da damo još jedan, a primili smo ga na onakav nalčin. Nije samo odbrana kriva, ceo tim je odgovoran kada ide loše, ali i dobija pohvale kada je dobro. Ne treba da krivimo bilo koga, već moramo da pogledamo gde smo grešili kako nam se to više ne bi događalo", rekao je Poletanović za Blic.

Crvena zvezda eventualnim prolaskom u narednu ima priliku da osigura učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, u kojoj nije bila još od sezone 2007/2008. kada se igrala u grupi F tadašnjeg Kupa UEFA sa Bajernom, Arisom, Boltonom i Bragom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMarko PoletanovićLudogorecFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara