""
""

REZZIME TIPOVANJA (četvrtak): Tromso može da pogreši jednom, ali sad ste dobili šta ste tražili

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.07.13. | 00:04

Pročitajte ko vam je 11. jula doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

 

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

CELJE – TROMSO (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 0:2
Koliko vas je u neverici pratilo kako Norvežani minulog četvrtka, u punoj takmičarskoj formi, još na svom terenu, gube od Celja (1:2)? Opšte iznenađenje uvodne runde kvalifikacija za Ligu Evrope nije vas, ipak, poremetilo u planovima da ponovo poklonite poverenje Tromsu i ovaj put se isplatilo igrati na prošlosezonskog rivala Partizana u istom takmičenju. Slovenci su uspeli da izdrže manje od četiri minuta, pre nego što je Anderson doveo goste u vođstvo, Molskred je već u 16. obezbedio lagodnije praćenje utakmice, a slavlje nije pokvario ni crveni karton Cisu u 81. minutu.

VOJVODINA – HIBERNIJANS (tip 4+, kvota 1,72) – rezultat 3:2
Činjenica da su Novosađani u prvom meču na Malti slavili ubedljivih 4:1 predstavljala je jasan signal da će biti goleade i na „Karađorđu“. Iako su mučili, čak gubili 1:2, fudbaleri Vojvodine su u završnih pola sata preokrenuli rezultat i tako uveli meč u planirani veliki broj golova. Bilo je onih koji su verovali u „sedam plus“, ali se veći broj vas zadovoljio kvotom 1,72 i mogao je da je kruži čim je Petar Škuletić poravnao na 2:2. Igrao se 62. minut.

 

CRNA GORA U20 – HRVATSKA U20  (tip 1 bez H, kvota 1,70) – rezultat 79:56
U komšijskom okršaju na Prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije u Estoniji, Crnogorci su pokazali da je u ovom trenutku njihova košarka ima mnogo bolju perspektivu od hrvatske.  Ako ništa – bar su efikasniji. Odlučujuću prednost Đetići su stekli u drugoj četvrtini, dobivši je 18:9, dok su u trećoj naterali Hrvate na ishitrene napade i tu deonicu rešili u svoju korist rezultatom 21:12, pa je na kraju „kec“ došao više nego ubedljivo, a profitirali su i oni koji su igrali ovaj meč u hendikepu.

 

PRECRTANO

LIBERTAS – SARAJEVO (tip NG, kvota 1,58) – rezultat 1:2
Krajnje je vreme došlo, ne može čovek više da se osloni ni na sigurice. Nekad se znalo da ekipe iz San Marina ne mogu ozbiljnije da zaprete, ali pošto je Tre Pene savladao Širak, sad su se i potpuni anonimusi iz Libertasa potrudili da zatresu mrežu Sarajeva i tako sruše tikete na igri „ne gol“. Taj pogodak delo je Đanluke Morelija u 28. minutu, a kako je prethodno Sarajevo već povelo bilo je jasno da vas dalji tok rezultata na ovom meču uopšte ne interesuje.

 

IRTIŠ – LEVSKI (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 2:0
Jedno od većih iznenađenja dana priredili su Kazahstanci. Oni su nekako izdržali da ostanu neporaženi u Bugarskoj, svi su očekivali da će Levski u revanšu potvrditi kvalitet, ali je ekipa našeg internacionalca Predraga Govedarice već do 13. minuta stekla veliku prednost, obradovala 9.500 navijača u Pavlodaru i rastužila većinu kladilaca koji su verovali u Bugare.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od ostalih igranijih parova današnjeg dana, beležimo pogotke na Pjunik protiv Teteks (kvota 1,35, rezultat 1:0), lagani „kec“ na Malme protiv Drogede (1,15, 2:0), Astra je bez problema završila posao sa Domžalama (1,30, 2:0), prošla je i igra NG na meču Dinamo Minsk – Kuoja (kvota 1,48, rezultat 5:0) i siguricu na Levadiju protiv Bala tauna (3:1, 1,35). Okliznuli ste se na Ventspils protiv Erbasa (kvota 1,35, rezultat 0:0), „izdao“ je Vaduc protiv Čikure (1,40, 1:1), nije došao ni „kec“ na meču Sent Patrik – Žalgiris (kvota 1,95, rezultat 1:2)...

 

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

bet analizaRezime tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara