""
""

REZZIME TIPOVANJA (subota): Kad Suarez igra za isplatu ne brinite! Marselj tone, a i vi sa njim

Vreme čitanja: 4min | sub. 26.10.13. | 23:58

Pročitajte ko vam je 26. oktobra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

 

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL – WBA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:1
Ovo je bio zicer kakav se ne propušta. Možda kvota nije preterano velika, ali je došla bez problema, a to je svakom kladiocu najvažnije. Kad je Luis Suarez raspoložen za igru šanse da Liverpul pobedi drastično rastu i tako je bilo i protiv gostiju iz Birmingema, kojima je majstor iz Urugavaja prepustio samo 12 minuta da se nadaju otporu. Fenomenalan gol glavom, pa onda još jedna majstorija za 2:0 u 17. minutu učinili su da Crvene zaokružite i pre poluvremena. U drugom je sve bilo rutinsko odrađivanje posla, pa ste mogli da se posvetite praćenju drugih parova.

INTER – VERONA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 4:2

Još jedan velika evropskog fudbala došao je do pobede koristeći blickrig. Ovoga puta u Italiji. Kad se pogleda sastav ekipe ne uliva Inter toliko poverenja kladiocima, međutim, u devetom kolu Serije A sve je išlo kao podmazano. Na Meaci je Verona pala kao pokošena, iako je bilo i onih koji su se plašili da ovaj par stave na tikete, zbog sjajne forme Luke Tonija i društva. A ispostavilo se da su rani golovi Džonatana i Palasija usmerili meč na vodenicu Neroazura koji nijednog trenutka nisu doveli u pitanje osvajanje tri boda.

BARSELONA - REAL MADRID (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1
Pet utakmica zaredom (a to je više od godinu dana) Katalonci ne znaju za pobedu nad Realom, međutim, vi ste danas verovali u njih i - niste pogrešili. Lider je na vreme poveo golom Nejmara, zatim je bilo nekoliko šansi na obe strane, da bi Sančez majstorijom na 11 minuta pre kraja praktično otklonio svaku dilemu oko pobednika. Ostalo je sporno, da li je pri rezultatu 1:0 bio penal za Real, ali oni one koji su odigrali i pogodili keca to sada ne zanima previše. Madriđani jesu smanjili na 1:2 u samom finišu, međutim, to nije ugrozilo Barsin trijumf.

PRECRTANO

MARSELJ - REMS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:3
Tim sa Velodorma i ne igra toliko loše koliko loše rezultate postiže. Subota je bio dan kada su mnogi kladioci očekivali da Marselj skine kletvu sa sebe, međutim... Dva brzo primljena gola u završnici prvog poluvremena potpuno su poremetila koncepciju doimaćina, koji je ipak uspeo da stigne do 2:2, a onda nastaje prava drama. Marselj kidiše poslednjih pet-šest minuta, arbitar propušta da dosudi penal u 89. minutu zbog igranja rukom u šesnaestercu jednog defanzivca gostiju, što je uništilo igrače Olimpika. Već u narednom napadu primaju treći gol i hiljade tiketa samim tim odlazi u kantu...

RADNIČKI NIŠ - C. ZVEZDA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1
Dvojka na Crvenu zvezdu bila je možda i najigranija u subotu. Ipak, nije vam se dalo. Radnički je poveo, Beograđani su doduše na vreme stigli do 1:1, reklo bi se u idealnom momentu (sam finiš prvog dela), ali u nastavku nisu uspeli da potpuno preokrenu rezultat. Izabranici Slaviše Stojanovića su na nekoliko minuta pre kraja pogodili po drugi put mrežu golmana Nišlija, ali sudija je procenio da je u pitanju bio ofsajd Daude, neposredno pre Gogićeve egzekucije. Tako je umrla i poslednja nada da Zvezda može do tri boda na Čairu...

HANOVER – HOFENHAJM (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 1:4
Sve do subote imao je Hofenhajm svega dve pobede u devet kola, pet poslednjih rundi šarao je po porazima i remijima, onda je otišao u goste Hanoveru koji važi za prilično sigurnog domaćina (tri pobede, uz jedan remi) i sve šokirao. Mimo svih očekivanja, gosti su poveli preko Salihovića u desetom, ali se presudni trenutak meča zbio dbva minuta kasnije, kad je isključen napadač Hanovera Dijuf, a brojčanu prednost Hofenhajm je vešto koristio i nemilice tresao mrežu. Sredinom drugog poluvremena domaći su ostali sa devetoricom na terenu, pošto je crveni karton dobio i Marselo, pa nije bilo govora, niti šansi za preokret.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subota nije bila baš taličan dan za klađenje. Od igranijh parova prošao je još kec na Mančester junajted protiv Sotuka, uz dosta problema (kvota, 1,30, rezulatt 3:2), dvojka na Arsenal protiv Kristal palasa (1,35, 2:0) i dupla šansa na Granadu protiv Elčea (1,77, 1:0), dok nisu došli očekivani ziceri na Ajaks sa RKC-om (1,17, 0:0), Tvente sa Den Hagom (1,45, 2:3), Partizan sa Napretkom (1,27, 1:1)...

(FOTO: Action images)


tagovi

bet analizaRezime tipovanjarezzime tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara