""
""

REZZIME TIPOVANJA (subota): Žuta podmornica nije potopila tikete

Vreme čitanja: 3min | sub. 08.06.13. | 23:05

Pročitajte ko vam je 8. juna doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika NIJE povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

VILJAREAL – ALMERIJA (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:0 (0:0)
Žuta podmornica se na velika vrata vratila u Primeru, pobedom nad direktnim konkurentom za drugu poziciju. Rivali su u završni meč sezone ušli poravnati na tabeli (po 74 boda), Almerija je odolevala na Madrigalu sve do 55. minuta, počela je lagano i nervoza da se uvlači u tabor domaćih, a onda... Džonatan Pereira je iskoristio pas u prostor, doneo veliko slavlje navijačima Viljareala i svima vama koji ste ocenili da će se nekadašnji polufinalista Lige šampiona ekspresno vratiti u elitu.

GAMBIJA – OBALA SLONOVAČE (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:3 (0:1)
Slonovi su siloviti marš ka Brazilu nastavili bez prve zvezde Didijea Drogbe. Napadač Galatasaraja nije bio u protokolu utakmice u Bakauu, međutim, ostatak tima se potrudio da se njegovo odsustvo ne primeti. Lasina Traore je već u 12. minutu utabao put ka pobedi, njegov verovatno budući saigrač u Anžiju Vilfred Boni pogodio sredinom drugog poluvremena, da bi Jaja Ture u završnom minutu potvrdio pobedu i učinio da jedan od najigranijih parova dana prođe bez problema.

CENTRALNOAFRIČKA REPUBLIKA – JUŽNA AFRIKA (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 0:3 (0:2)
Da bi ostala u trci za prvo mesto u Grupi A, Bafana-Bafana je morala da donese sva tri boda iz Kameruna, gde je Centralnoafrička Republika privremeno izmeštena. I u tome je uspela najviše zahvaljujući fudbalerima poznatim našoj javnosti. Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Bernard Parker je doveo goste u vođstvo u 25. minutu, a dugogodišnja želja Partizana Sifi Šabalala duplirao prednost pred odlazak na odmor. Mirnom igrom u nastavku Južnoafrikanci su proveli posao kraju pogotkom Mašega nekoliko sekundi pre poslednjeg zvižduka sudije. 

 

PRECRTANO

S. VILIJAMS – M. ŠARAPOVA (tip ugm< 19,5, kvota 1,75) – rezultat 2:0 (6:4, 6:4)
Nije bilo dileme da će Serena Vilijams osvojiti titulu na Rolan Garosu, verovali ste u ubedljiv trijumf i malo je nedostajalo da vas Amerikanka ispoštuje, ali... Predvideli ste da će do trofeja stići za manje od 20 gemova i pravo je čudo kako u tome nije uspela, jer se Ruskinja nekoliko puta spašavala i odlagala neminovan poraz. Realno, ovde imate za čim da žalite, jer je pri rezultatu 5:3 u drugom setu Serena imala brejk loptu, ali je Marija odložila poraz za još koji poen. Imate li šta da joj poručite?

ENGLESKA – NORVEŠKA (tip 1, kvota 1,70)  - rezultat 1:3 (0:2)
Ako je suditi na osnovu rezultata mlade reprezentacije, Englezima se crno piše. Nadobudni Ostrvljani su se završnog turnira Prvenstva Evrope za momke do 21 godine dokopali preko naše selekcije, ali su brže-bolje završili takmičenje u Izraelu. Posle Italije izgubili su i meč od Norvežana i spakovali kofere za povratak kući. Kako su igrali još su dobro i prošli, pošto im je skandinavska selekcija očitala lekciju iz modernog fudbala, posebno je bio efektan pogodak Magnusa Eirkama za 0:2, koji je i najavio potpuni slom Gordi Albiona.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od ostalih parova, danas ste uspešno  predvideli pobede Švajcarske nad Kiprom, mada ste morali da čekate poslednji minut (tip 1, kvota 1,20, rezultat 1:0), Zambije protiv Lesota (tip 1, kvota 1,15, rezultat 4:0), Italije nad Izraelom na EP mladih (tip 1, kvota 1,45, rezultat 4:0), prošle su i dve sigurice u Segundi, Alkorkon nad Sabadeljom (tip 1, kvota 1,30, rezultat 4:0) i Santander u duelu sa Erkulesom (tip 1, kvota 1,25, rezultat 2:0), došao je i očekivani kec bez hendikepa na Serenu Vilijams protiv Marije Šarapove u finalu Rolan Garosa (rezultat 2:0, 6:4, 6:4), dok su međe retke promašaje mogu uvrstiti poraz Strazbura protiv Nantera u finalu francuskog plej-ofa (tip 2 bez hendikepa, kvota 1,80, rezultat 83:77), kao i prelaz iz dvojke u keca na meču Treće lige Švedske Sandvikens – Nikopings (kvota 32, rezultat 0:1, poluvreme 0:0)...

 

(FOTO: Action images)

 

 

 


tagovi

Rezime tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara