"Navaro"
"Navaro"

Uniks ima ozbiljan tim, ali Barsa ima Navara maestra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.10.16. | 19:38

Lengford i Vilijams bili kovači prvog iznenađenja u ovogodišnjem izdanju Evrolige, ali iskusni bek to nije dozvolio

NavaroMogli smo da imamo prvo iznenađenje u ovogodišnjem izdanju Evrolige, ali to nije dopustio Huan Karlos Navaro! Uniks iz Kazanja je prilično namučio Barselonu na domaćem terenu, ali su se Katalonci izvukli iako su gubili s 12 razlike u poslednjoj četvrtini. Na kraju je bilo 69:63 za Barselonu.

Navaro je upalio motore kada je bilo najvažnije i sa dva šuta iz daljine i uz jedan svoj čuveni šut za dva poena preokrenuo je čitav meč. Ukupno dao 13 poena. Džastin Doelman je takođe bio odličan i vukao je ekipu tokom celog meča. Ubacio je 23 poena. Dosta je pomogao i Rajs sa pet koševa.

Izabrane vesti

Katalonci su ovog leta doveli dosta dobrih i skupih igrača, na klupu seo Jorgos Barcokas. Uniks je pokazao da ima koheziju, a dva glavna igrača svakako su Kit Lengford (10p) koji dobro organizuje igru i Latavijus Vilijams (25p) koji je bio egzekutor akcija i koji je zakucavanjima razbio Barsu u pojedinim delovima meča. Mnogo su mu pomogli i Klark, kao i iskusni Ponkrašov.

 

Barsa je bolje počela meč, imala unutrašnju igru preko Anta Tomića i Deolemana koji je odlično prodirao pod koš. Navaro je sjajno organizovao akcije i delovalo je da sve ide po planu za goste.

Ipak tokom druge i treće deonice Uniks je preuzeo inicijativu i pokazao svima da je to tim na koji mora ozbiljno da se računa ove sezone. Posebno kada se igra u Kazanju. Ali, da bi se savladala Barselona potreban je još jedan korak. Uniks ga nije imao danas.

Rolu je imao i Stefan Peno koji je odigrao šest minuta i dao dva poena, a ubeležio je i tri skoka. Pokazao je iako je mlad da može da bude budućnost tima. Odlično je sarađivao sa Navarom.

Pravom legendom evropske košarke.

 

 

 

Evroliga, 1. kolo

Sreda

Real Madrid - Olimpijakos 83:65

Četvrtak

Galatasaraj - CSKA 84:109
Milano - Makabi Tel Aviv 99:97
Crvena zvezda - Darušafaka 70:73

Petak

Uniks - Barselona 63:69

19.30 Fenerbahče - Bamberg
20.15 Panatinaikos - Žalgiris
21.00 Baskonija - Anadolu Efes

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

UNIKS KazanjŠpanijaRusijaHuan Karlos NavaroEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara