Igor Duljaj (©MN Press)
Igor Duljaj (©MN Press)

Duljaj: Partizan u nikad težoj situaciji

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 20:55

Trener crno-belih utučen posle još jednog poraza od Čukaričkog, a ukupno petog u osam mečeva od kada je seo na klupu

Tri i po godine čekao je Čukarički na pobedu protiv Partizana, a onda u samo nekoliko dana dvaput savladao crno-bele. Posle 1:0 u meču koji je igran iz dva dela zbog prekida koji su izazvali Partizanovi navijači, tim sa Banovog brda istim rezultatom slavio je i u utakmici prvog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige.

Ponovo kao domaćin, Čukarički je do pobede došao zahvaljujući lukavom potezu kapitena Marka Docića iz 42. minuta, kada je umesto centaršuta iz slobodnjaka sa velike udaljenosti poslao loptu direktno u gol i uspeo da iznenadi Nemanju Stevanovića.

Izabrane vesti

Sa ova tri boda Brđani su iskoristili poraz TSC-a od Crvene zvezde (1:4) i vratili se na drugo mesto. Trenutno su na tri boda više od rivala iz Bačke Topole. a čak osam od Partizana, koji je pritom u najlošijoj poziciji od pomenute trojke i zbog plasmana na tabeli uoči podele domaćeg prvenstva na plej-of i plej-aut. Podsetimo, ukoliko timovi na kraju budu izjednačeni po broju bodova prednost će imati TSC jer je bio drugoplasiran, zatim Čukarički koji se našao na trećem mestu.

Svesni su u Humskoj da je posle još jednog slabog učinka na Banovom brdu plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona prilično teško ostvariv.

"Izuzetno teška utakmica... Nikada nismo bili u ovako teškoj situaciji, ali Partizan je živeo i ranije i živeće i dalje. Mnogo je teška situacija, mnogo", razočarano je ponavljao Igor Duljaj pred kamerom TV Arena Sport posle utakmice sa Čukaričkim.

Za razliku od Partizanovog trenera, njegov kolega Dušan Kerkez ima mnogo razloga da bude zadovoljan.

"Mislim da smo zasluženo pobedili, u oba meča pokazali smo da smo u ovom trenutku bolji. Kažu da je teško pobediti istu ekipu u par dana, ali ne i nemoguće. Mi u to verujemo... Poželeo bih Partizanu i Duljaju mnogo sreće, a na nama je da se pripremimo za još važniju utakmicu sa TSC-om", istakao je trener Čukaričkog.



tagovi

Igor DuljajFK PartizanČukaričkiMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara