Reuters
Reuters

REZZIME DANA (četvrtak): Totenhem i Ajaks sigurne opcije

Vreme čitanja: 4min | čet. 11.03.21. | 23:47

Pogledajte ko vam je 11. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - DINAMO Z. (tip 1, kvota 1,40) - 2:0

Posle prvog meča osmine finala sa Dinamom Totehem je stekao komotnu prednost (2:0), te iako igrom nije oduševio, narednog četvrtka na Maksimir dolazi kao izraziti favorit za plasman u četvrtfinale, jer je ušao u formu i oslanja se na napadački potencijal (15 golova poslednjih pet susreta). U Londonu su večeras viđena dva, oba u režiji Harija Kejna, koga drugog.

Opširnije OVDE.

AJAKS - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,67) - 3:0

Najbolji tim Holandije slavio je pobedu, uz utisak da zapis na semaforu ne odgovara zbivanjima na terenu. Na kraju „tek“ 3:0, iako je po prilikama – a neke od njih su bili pravi ziceri – trebalo da bude duplo više. Kad bi se zbrojale sve šanse, pravo je čudo kako ekipa Erika ten Haga nije do vrha napunila mrežu Švajcaraca. 7

Opširnije OVDE.

ROMA - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,68) - 3:0

Teško da neko poznaje bolje ovu ekipu Šahtjora od trenera Rome Paula Fonseke. Vodio ih je Portugalac na 139 utakmica i imao 103 pobede, a večeras im je spremio pravu zamku na Olimpiku. Dao im je loptu u noge da diktiraju tempo, a onda ih je slomio iz kontre, pa uništio iz prekida u 77. minutu. Vučica je posle 90 minuta iz Večnog grada jednom nogom već u četvrfrinalu Lige Evrope, mada mora da bude maksimalno oprezna za sedam dana u Kijevu, jer je i te kako sklona padovima - 3:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

GRANADA - MOLDE (tip 1, kvota 1,75) - 2:0

Granada je u Andaluziji očekivano bila bolja od norveškog Moldea. U ovom slučaju tim Dijega Martineza je u rezultatsku prednost pretočio činjenicu da je La Liga u jeku, dok prvenstvo Norveške nije ni počelo i na prilično siguran način stekao prednost.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - ARSENAL (tip 2, kvota 1,75) - 1:3

Pre godinu dana igrali su Olimpijakos i Arsenal u prolećnoj fazi Lige Evrope. Englezi su dobili prvi meč u Atini i onda kod kuće – ispali. Prvi preduslov da se istorija ponovi je ispunjen večeras u glavnom gradu Grčke. Ponovo Olimpijakos i Arsenal na terenu i ponovo trijumf engleskog kluba. Ovoga puta ubedljiviji.

Opširnije OVDE

DINAMO KIJEV - VILJAREAL (tip 2, kvota 2,25) - 0:2

Iako je Žuta podmornica u Ukrajinu stigla posle serije od osam mečeva bez pobede na terenima La Lige, na Istoku je delovala superiorno. Čak i ako nije bila prepoznatljiva, čak i ako zataje njene udarne igle. Jer, ka narednoj rundi pogurali su je štoperi Pau Tores i Raul Albiol.

Opširnije OVDE.

ZAMALEK - KERAMIKA (tip 1, kvota 1,60) - 2:0

Zamalek je rutinski odradio posao, tako da se ovako prilično solidan kec praktično nijednog trenutka nije dovodio u pitanje na ovoj utakmici. Domaćin je poveo golom Ašrafa Benšarkija u šestom minutu, dok je konačan rezultat postavio Emam Ašur 11 minuta kasnije. Gosti su imali inicijativu u nastavku, ali nisu uspeli da ugroze zasluženu pobedu protivnika.

CRVENA ZVEZDA - MAČVA (tip 1, kvota 1,07) - 4:0

Crveno-beli su sa 30 posto slavili protiv Mačve, možda i propustili priliku za rekordnu ovosezonsku pobedu – 4:0. Crvena zvezda je vratila zimsku zalihu od devet bodova prednosti i omogućila sebi relaksirajući rad u narednom periodu, zaključno sa večitim derbijem koji je na programu 7. aprila na stadionu Rajko Mitić.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - MILAN (tip 1, kvota 1,62) - 1:1

Treća je na kraju bila sreća za rosonere. Posle dva poništena gola u prologu meča, onaj treći, koji je postigao Simon Kjer u 92. minutu odškrinuo je Italijanima vrata četvrtfinala Lige Evrope. Makar za taj gol u gostima su sada bliži prolazu – 1:1.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA PRAG - RENDŽERS (tip 1, kvota 2,35) - 1:1

Rendžers je iz Praga odneo velikih 1:1 i u Glazgovu će biti favorit za prolazak u čevrtfinale, ali je večeras ostao utisak da je Slavija morala da izvuče više iz prve utakmice osmine finala Lige Evrope. Poveli su domaći golom Stančijua već u sedmom minutu, ali ih je potpuno iseklo izjednačenje Filipa Helendera u završnici prvog poluvremena. Slavija je propustila nekoliko prilika u drugom delu, a posebno će žaliti za onom Lukaša Masopusta iz 90. minuta.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara