(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

REZZIME DANA (sreda): Veče puno uspeha, PSŽ baš nije ispoštovao

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.03.21. | 23:28

Pogledajte ko vam je 10. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - BILBAO (tip 1, kvota 1,83) - rezultat 2:1

Lakše će se disati na Vandi Metropolitano narednih dana. Grcao je Atletiko u poslednje vreme, bio na pragu da zgazi sve ono što je marljivo stvarao od početka španskog prvenstva, pošto je u poslednjih pet utakmica ostvario tek jednu pobedu. Međutim, ekipa Dijega Simeonea otišla je na šest velikih bodova prednosti u odnosu na Barselonu, pošto je u odloženom meču bila bolja od Atletik Bilbaoa – 2:1.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 5:2

Kada je najavljivao utakmicu protiv Sautemptona, Pep Gvardiola je na škakljivo pitanje novinara o Junajtedovoj pobedi nad Svecima pre mesec dana sa ogromnih 9:0 - rekord Premijer lige - odgovorio ironično sa "Daćemo im 18 golova, biće 18:0 za nas". Nije Siti na Etihadu dao ove večeri 18 golova, ali jeste - pet! I primio dva, doduše, ali je iskalio sav bes zbog poraza u gradskom derbiju proteklog vikenda za ukupnih 5:2 (3:1).

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - RB LAJPCIG (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 2:0

Čupao je kosu Jirgen Klop u neverici gledajući serijal šansi njegovog tima koje su propadale jedna za drugom. Bio je u dobrom delu revanša u Budimpešti u zoni sumraka, koja mu je pojačala šampionske ambicije u Premijer ligi. A da stvar bude čudnija i konkradiktorna, Redsi su se gotovo rutinski plasirali u četvrtfinale Lige šampiona. Posle dvostruke pobede nad Red Bul Lajpcigom – 2:0.

Opširnije OVDE.

MIDTJILAND - ODENZE (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:0

Ovde nije bilo mnogo dileme, Midtjiland je posle 2:1 u prvom meču rutinski dobio Odenze. Skoro celo poluvreme izdržali su gosti, ali onda je Seri Larsen pronašao put do mete i tada je krenula lavina. Već u četvrtom minutu nastavka Isaksen je povećao na 2:0, da bi u 76. minutu Vibe postavio konačni rezultat.

BILEFELD – VERDER (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 0:2

Otišao je Verder iz Bremena na gostovanje Arminiji Bilefeld kako bi protiv ekipe iz donjeg doma došao do tri boda kojim će se odvojiti od crvene zone. I to je i uspeo. Drugo poluvreme donelo je prevagu gostima - 0:2 (0:0).

Opširnije OVDE.

BANFILD – ATLETIKO – GUEMES (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0

Banfild je odradio svoj posao i prošao dalje, a i vama doneo novac. Domaćin je ceo posao odradio u finišu prvog i na startu drugog poluvremena, kada su pala oba gola što je dovelo goste u bezizlaznu situaciju. Banfild je do kraja čvrsto zadržao vođstvo i sprečio da se mreža zatrese...

MARSELJ – REN (tip 1, kvota 2,80) – rezultat 1:0

Šok terpaija je pomogla Marselju, ne i Renu. Posrnuli velikan sa Velodroma je prekinuo seriju loših rezultata i trijumfom od 1:0 se makar malo iskupio za nedavnu blamažu u Kupu Francuske kada je ispao od četvrtoligaša.

Opširnije OVDE.

BERKANE – NAPSA (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 2:0

Berkane je podvukao crtu već u prvom poluvremenu, pa je i vama bilo lakše da se fokusirate na druge mečeve. Već u 14. minutu Berkane je poveo, a zatim je u poslednjim trenucima prvog dela bio postavljen konačni rezultat. Rutina.

PRECRTANO

BARNSLI - DERBI (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 0:0

Samo jedan gol bio je potreban Barnsliju, ali je Derbi uspeo da pregrmi sve nalete rivala i prekine mu seriju pobeda. Doduše, Barnsli je loše odigrao večeras, jer je samo dva puta zaista pripretio, što je bilo nedovoljno...

PSŽ - BARSELONA (tip 1, kvota 2,75) - rezultat 1:1

Krenula je Barselona hrabro i poginula je muški. Večerašnjih 1:1 na Parku prinčeva ne oslikava najbolje koliko je Barsa večeras bila bolja i koliko je zaslužila makar tu Pirovu pobedu. Verovala je da može, pokušala sve što je mogla, nije bila ni miljenik sreće pa nema šta sebi mnogo da zameri. PSŽ je odigrao dosta oprezno, što vama nije odgovaralo...

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara