"Stojanović protiv Pro Reka"
"Stojanović protiv Pro Reka"

Partizan se isprsio u Đenovi, Pro Reko je morao da zapne u poslednjoj četvrtini

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.02.17. | 22:41

Crno-beli pružili jači otpor nego u prethodnom meču Lige šampiona, ali opet izgubili (7:12)

Stojanović protiv Pro RekaPre dve sedmice ih je bio kao od šale, ali je zato večeras Pro Reko morao dobro da se preznoji ne bi li potopio crno-bele. U šestom kolu Grupe B Lige šampiona, Partizan je, kao što se i očekivalo, izgubio od pravog favorita za titulu prvaka Evrope, međutim, prilično je namučio Đenovljane - 7:12 (1:3, 4:4, 1:1, 1:4).

Sve do početka poslednje četvrtine, najmlađi tim u takmičenju je imao aktivan rezultat, držao priključak u Italiji, ali je u završnih osam minuta sastav Vladimira Vujasinovića dodao gas i slavio pobedu koja mu čuva maksimalan status od svih šest pobeda.

Izabrane vesti

RadojevićPo dva gola za pobednika dali su Filip Filipović, Dušan Mandić i Duško Pijetlović, dok su crno-beli imali sedam različitih strelaca.
Cilj nam je bio da pružimo mnogo jači otpor Pro Reku nego u utakmici u Beogradu, kada smo se dobro držali dve i po četvrtine. Sada smo uspeli da na istom nivou odigramo meč od početka do kraja. Kad se uzme u obzir razlika u kvalitetu ove dve ekipe postigli smo odličan rezultat. Svi momci, počev od golmana Dobožanova, zaslužuju pohvale za izuzetno kvalitetnu partiju, pružili su maksimum i pokazali da Partizan ima veliki potencijal“, pohvalio je svoje izabranike trener Zoran Milenković.

U sedmom kolu Grupe B Lige šampiona Partizan - koji ima jedan bod iz šest mečeva - će 1. marta gostovati u Dubrovniku, trenutno drugoplasiranom Jugu.

Pro Reko – Partizan 12:7 (3:1, 4:4, 1:1, 4:1)

Bazen u Soriju.
Gledalaca: 1.000.
Sudije: Mađaj (Mađarska), Landaman (Nemačka).
Isključenja: Partizan 6, Pro Reko 6. Peterci: Pro Reko 2 (1).

PRO REKO: Tempesti, Alesijani, Mandić 2, Filjoli 2, Molina 1, Pijetlović 2, Di Soma, Ečenike 1, Figari 2, FIlipović 2, Bodega, Bruni, Volarević. Trener: Vujasinović.

PARTIZAN: Dobožanov, Lukić, F. Janković, Toholj, Repanović 1, Manojlović 1, Drašović 1, Vučinić, Jakšić 1, Radojević 1, Stojanović 1, M. Janković 1, Belopavlović. Trener: Milenković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

VK PartizanLiga šampiona u vaterpoluvaterpoloPro Reko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara