""
""

Radičević za MOZZART Sport: Radiću s trenerima Denvera

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.16. | 13:25

Srbin se već sprema za novu sezonu

Za plejmejkera Sevilje Nikolu Radičevića povreda i pauza su prošlost. Srpski internacionalac je u potpunosti zdrav, što potvrđuju i poslednje dve prvenstvene utakmice koje je odigrao za klub sa juga Španije.
"Pošto su to prve utakmice posle duže pauze, ali i da je bio kraj regularnog dela sezone, stručni štab nije želeo previše da me forsira. Najvažnije je da sam se vratio na parket",  kaže Radičević za Mozzart Sport koji je, bez obzira na to što je sezona za Sevilju završena, nastavio sa treninzima. 
"U Beogradu imam individualne treninge sa Acom Matovićem i Todorom Galićem. Radićemo tokom celog leta jer želim da se što bolje pripremim za sledeću sezonu".

Izabrane vesti

Ugovor sa Seviljom vas veže još godinu dana?
"Već petu godinu sam u klubu, osećam se kao kod kuće".

Da li se znaju ambicije ekipe za narednu sezonu?
"Još je rano govoriti o ciljevima jer je tek pre petnaestak dana završena sezona. Za nas, kao klub, bilo je najvažnije da smo obezbedili opstanak".

Denver vas je draftovao 2015. godine kao 57. pika?
"Tokom ove sezone članovi stručnog štaba i genarlni menadžer su nekoliko puta bili u Sevilji. Takođe smo u telefonskom kontaktu. Najavili su dolazak trenera u Beograd koji će par dana raditi sa mnom i tome se posebno radujem".

Kakvi su vaši ciljevi?
"Da se spremim najbolje što mogu i da nastavim tamo gde sam stao",  zaključio je Nikola Radičević.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(Djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola RadičevićKahasol SeviljaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara