"Slika koja govori od hiljadu reči"
"Slika koja govori od hiljadu reči"

Zvezdin stub odbrane!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.12.16. | 22:37

"Nijedno slobodno bacanje? To znači da smo pametno pravili faulove", rekao je Branko Lazić

Slika koja govori od hiljadu rečiBranko Lazić je bio jedan od stubova odbrane Crvene zvezde koja je razbila Makabi iz Tel Aviva u Beogradu i dopustila 58 poena u pobedi od 83:58.

Bacao se u reklame, skako, trčao za protivničkim bekovima i nije im davao da dišu. Bila im je potrebna boca sa kiseonikom.

Izabrane vesti

Šta je po Lazićevom mišljenju to što je uticalo da ovo bude tako ubedljiva pobeda?
"Najviše to što je već treća utakmica u Pioniru koju smo igrali i morali smo jednostavno da dobijemo jer smo prethodne dve izgubili. Morala je da dođe ova pobeda posle serije poraza koju smo imali u Evroligi", rekao je Lazić posle utakmice.

Partija sezone – Zvezdina energija razbila Makabijev ponos!

Lazić ističe da je ovaj trijumf u suštini realan.
"Igrali smo dobro u odbrani, imali smo kontrolu skoka i ubacivali smo lagane poene. Idemo od utakmice do utakmicem sledeći je MZT, biće teško gostovanje, ali ćemo dati sve od sebe da nastavimo ovako. Mogu da kažem da je bio realan zato što smo odigrali jako dobro timski, onako kako igramo od početka sezone".

Zvezdino krilo je bilo iznenađeno činjenicom da Makabi nije imao nijedno slobodno bacanje?
"Nijedno slobodno bacanje? To znači da smo pametno pravili faulove", zaključio je Lazić.

Zvezdin krilni igrač imao je 10 poena i četiri skoka na ovoj utakmici. Skoro svaki njegov potez navijači su pozdravili aplauzom. Cene to što radi u crveno-belom dresu. 

Slavlje posle meča

GUDURIĆ: OVAKO TREBA DA IGRAMO

Gudurić je imao problema sa virusom zbog čega je propustio prošli meč Evrolige sa Fenerbahčeom, ali je večeras dao doprinost.
Ovo je super bitna pobeda za nas. Možda malo neočekivano velika razlika, ali potpuno zaslužena. Od samog starta smo igrali sjajnu odbranu, uspostavili našu igru. Usporili smo njihov pik end rol i na kraju držali tu razliku. Nismo dozvolili da nam se dogodi ono što je bilo protiv Darušafake u prvom kolu. Ovo je način na koji bi trebalo da igramo. Ako tako nastavimo, biće sve kako treba. Svima znači za samopouzdanje ovakva pobeda. Imali smo tri vezana poraza u Evroligi. Bitan trijumf“, rekao je Gudurić.

E, sad će pamtiti ko je Zvezda!

Zvezda do kraja godine ima težak raspored, ali ljubimac navijača Zvezde u prvi plan stavlja naredni meč u ABA ligi.
Prvo nas čeka MZT. To ne sme da se preskoči, nema opuštanja, pa da ispustimo pobednički niz u ABA ligi. Idemo od utakmice do  utakmice. U svakoj idemo na to da uspostvaimo našu igru i da se takmičimo sa svakim rivalom“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Branko LazićFK Crvena zvezdaEvroligaEvropaMakabi Tel AvivMarko GudurićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara