TRANSFERI - utorak, 18. jun

Vreme čitanja: 14min | uto. 18.06.19. | 22:00

Pratite iz minuta u minut dešavanja sa fudbalske pijace

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Rodri zatražio da ide iz Atletika. Opcije su Mančester Siti i Bajern. Opširnije - OVDE.
Mančester junajted nudi Polu Pogbi nedeljnu platu od 550.00 evra. Opširnije - OVDE.
Povratak dečačkim snovima: Ibrahim Afelaj ponovo u Ajndhovenu. Opširnije - OVDE.
Novo leto, nova transfer saga oko Nejmara. U ovoj, Nejmar se vraća u Barselonu! Opširnije - OVDE.
 Real Madrid je i zvanično promovisao supertalentovanog Rodriga Goesa. Opšrnije pročitajte - OVDE.
Hames Rodrigez će opet sarađivati sa Karlom Ančelotijem. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci MOZZART Sporta to bi bilo sve za danas. Sa novim vestima javljamo se već sutra ujutru. Laku noć.

22.00 - Milan i Vest Hem boriće se za potpis defanzivca Alavesa i reprezentacije Čilea Giljerma Maripana čija otkupna klauzula iznosi 25.000.000 evra.

21.55 - Trener PSV Ajndhovena Mark Van Bomel spreman je da nagovori Arjena Robena da odigra sledeću sezonu u redovima Filipsovaca. Iskusni Holanđanin je slobodan igrač posle rastanka sa Bajernom. 

21.48 - GOTOVOHames Rodrigez će opet sarađivati sa Karlom Ančelotijem. Opširnije OVDE

21.43 - Španski dnevnici As i Mundo Deprotivo objavili su da u potrazi za naslednikom Rodrija čelnici Atletika razmišljaju čak i o Švajcarcu Granitu Džaki iz Arsenala. Zanimljivo...

21.37ZVANIČNO: Nakon raskida ugovora sa Sportingom iz Lisabona francuski golman Roman Salin poptisao je dovogdišnji ugovor s Renom.

21.30 - Zapravo na Ramon Sančez Pishuanu žele Danija Sebaljosa (Real) i Luisa Alberta (Lacio).

21.25 - Sportski direktor Sevilje Monći odbacuje kontakt sa vezistom Marselja Maksimom Lopezom.
"Nema dogovora, nema ponude, nema kontakata, nema apsolutno ničega", rekao je čelnik Andalužana.

21.20 - Za sve fanove Čelsija koji čekaju povratak Lamparda. Opširnije OVDE

21.12 - Pari Sen Žermen i Daglas Kosta. Opširnije OVDE

21.03 - Seltik je odustao od dovođenja veziste Madervela Dejvida Turnbula. Radi se o jednom od najboljih igrača u Škotskoj, ali je on trenutno preskup za Zelene.

20.55 - Oglasio se i Dijego Simeone koji je potvrdio dolazak Žoaoa Feliksa na Metropolitano.
"Atletiko je tim koji istorijski kupuje mlade fudbalere željne razvoja. Želimo klinca s talentom koji upija naše ideje, kao što je bio slučaj sa Oblakom", istakao je Čolo.

20.50ZVANIČNO: Vezista Jusufa Sari (20) je napustio Marselj i za 500.000 evra pojačao turski Trabzon.

20.44 - Matijs de Liht je formalno odbio ponudu Barselone, uprkos činjenici da su se Katalonci dogovorili s Ajaksom. PSŽ, Juventus i Bajern Minhen poslali su bolje ponude, javlja Kadena SER.

20.36ZVANIČNO: Real Sosijedad je potpisao petogodišnji ugovor sa ofanzivnim fudbalerom Portuom iz Đirone.

20.33 - Frans Fudbal podupire priču oko Daglasa Koste i PSŽ-a i javlja da je već održan inicijalni sastanak između agenata fudbalera i predstavnika Svetaca u francuskoj prestonici.

20.29 - Olimpik iz Marselja traži i novog levog beka, a želja je fudbaler Lacija Riza Durmisi.

20.25ZVANIČNO: Francuski golman Roman Salin raskinuo je ugovor sa Sportingom iz Lisabona.

20.18ZVANIČNO: Brazilski krilni napadač Bruno Felipe prešao je iz LASK-a u Olimpijakos.

20.13 - Legendarni trener Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson savetovao je svom klubu da hitno angažuje Stiva Volša šefa skautinga i tvorca šampionske generacije Lestera kako bi poptuno rekonstruisao strukturu velikana sa Old Traforda i učinio klub kompetitivnijim.

19.59 - Iako se činilo da će 20-godišnji vezista Avra Pape Geje završiti u Premijer ligi u redovima Votforda, od toga nema ništa. Valensija je dobila nadmetanje sa Englezima, a talentovanog fudbalera će dobiti za obeštećenje od samo 1.000.000 evra.

19.55ZVANIČNO: Lorijen je doveo napadača Umuta Bozoka (22) iz Nima za 1.500.000 evra.

19.51 - Tutosport i SportItalia zajedničkim snagama guraju Daglasa Kostu u Pari Sen Žermen. Ovi mediji pišu da je novi sportski direktor Svetaca Leonardo predložio upravi zemljaka iz Juventusa kao idealno letnje pojačanje.

19.46 - Iako mnogi mediji javljaju da će Markos Ljorente preći iz Reala u Atletiko, El Čiringito je objavio večeras da bi Inter mogao da se umeša u igru i preotme Jorgandžijama ovog fudbalera. Ipak, teško da Neroazuri mogu da plate odjednom obeštećenje od 40.000.000 evra, oni bi ga radije najpre pozajmicu. 

19.40ODBIJENO: Tri kluba su ponudila Slaviji po 12.000.000 evra za njenog najboljeg fudbalera Tomaša Sučeka (24), ali su sve tri odbijene. Pride, vezista će potpisati novi ugovor sa praškim timom koji će sadržati klauzulu od 15.000.000 evra, ali će ona stupiti na snagu tek na jesen.

19.35 - Gde će Ognjen Vranješ i kakva mu je budućnost u Briselu? Opširnije OVDE

19.30 - Porto je kontaktirao Ren s namerom da otkupi golmana Tomaša Kubeka (26). Pojedini izvori iz Francuske javljaju da je predsednik Rena Olivije Letang spreman da ga pusti ovog leta, za pravu sumu. 

19.15 - Portugalac Andre Gomeš sutra bi trebalo i zvanično da bude promovisan kao novi fudbaler Evertona. Karamele su ga otkupile od Barselone za 25.000.000 evra posle solidne sezone na pozajmici na Gudisonu. Zanimljivo, njega je želeo i Vest Hem ovog leta, ali se Gomeš zahvalio Čekićarima i rekao da je dao reč treneru Evertona Marku Silvi.

19.05ZVANIČNO: Krilni napadač Liverpula Šeji Odžo prešao je na pozajmicu u Glazgov Rendžers.  

18.58ZVANIČNO: Alžirski napadač El Arbi Sudani (31) potpisao je ugovor sa Olimpijakosom. Nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama stigao je iz Notingem Foresta, a samo je promenio gradove pošto su oba kluba u vlasništvu istog gazde - Marinakisa.

18.52 ZVANIČNO: Iskusni francuski vezista Maksim Gonalon (30) napustio je Sevilju jer mu je istekla pozajmica. On se vraća u Romu sa kojom ima ugovor do 2021. godine.

18.48 - Olimpik iz Marselja želi da vrati na Velodrom posle dve godine brazilskog vezistu Vilijama Vajnkera. Adut koji Francuzi drže u rukama je činjenica da Antalija u čijem je igrač vlasništvu ne želi da mu plaća zagarantovanih 3.000.000 evra po sezoni koliko zarađuje u Turskoj.

18.42PROPALO: Uprkos činjenici da je ugovorio lične uslove sa Krasnodarom Toni Vilena ipak neće preći iz Fajenorda u Rusiju. Razlog je činjenica da se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja pa je posao propao. 

18.36 - Jedan od najboljih fudbalera Fortune Benito Raman trebalo bi da pređe u Šalke. U Dizeldorfu se nadaju da bi iz suprotnog smera mogao da dođe Bernard Tekpetej (makar na pozajmicu) koji nastupa na istoj poziciji Belgijanac kako bi zakrpili rupu. 

18.30 - ZVANIČNO: Venecuelanski vezista Ronald Vargas prešao je iz australijskog Njuksal Džetsa u Ostende kao slobodan igrač. 

18.27 - U potrazi za novim levim bekom Atletiko iz Madrida je stigao i do Meksika. Odande bi u Primeru mogao da stigne 24-godišnji Hesus Galjardo koji nastupa za Monterej. 

18.22 - Bajern iz Minhena misli i na budućnost, pa su tako Bavarci na korak od dovođenja škotskog kadetskog reprezentativca Lijama Morisona (16) iz Seltika koji spada među najtalentovanije ostrvske defanzivce. 

18.15 - Geret Bejl i njegov menadžer driblaju Real kako stignu. Opširnije OVDE.

18.05 - Lacio želi napadača Frajburga i mlade reprezentacije Nemačke Đanluku Valdšmita. Opširnije OVDE

17.58 - Torinski Tutosport objavio je da su u Juventusu svesni da će teško moći do skupocenog štopera Ajaksa Matijsa De Lihta i da su mu spremili alternative: Markinjos (PSŽ) ili Kalidu Kulibali (Napoli).

17.52ZVANIČNO: Brazilski štoper Muriljo (22) prešao je iz Kruzeira u Lokomotivu iz Moskve za 2.500.000 evra.

17.45 - ZVANIČNO: Drugi potpis danas u Augzburgu! Noa Sarenren Baze (22) stigao je iz Hanovera za 1.700.000 evra. Radi se o krilnom napadaču i nekadašnjem omladinskom reprezentativcu Nemačke.

17.38 - Vodeći ostrvski mediji javljaju ovog popodneva da je vezista Rodri sve bliži Mančester Sitiju i da su Građani dobili rat sa Bajernom u trci za potpisom veziste Atletika. Presudila je na kraju želja fudbalera da radi sa Pepom Gvardiolom. Normalno.

17.33 - Posle Dejana Joveljića Ajntraht je bacio oko na još jednog talentovanog klinca. Radi se o 20-godišnjem napadaču Intera Andrei Pinamontiju, ali je problem što se za njega zanima i Benfika pa se očekuje velika borba.  

17.26 - Uprkos brojnim nagađanjima Geret Bejl neće otići negde na pozajmicu ovog leta.
"Veća je verovatnoća da ja pobedim na konjskoj trci nego da on ode negde na zajam. To se neće desiti. Lepo mu je u Madridu, uživa i treba da se desi nešto zaista posebno pa da Geret napusti Real, a pozajmica ne dolazi u obzir", izjavio je njegov agent Džonatan Barnet.

17.19 - Mladi Turčin Ozan Kabak želi da pređe isključivo u Bajern ovog leta uprkos činjenici da ga želi čak devet drugih klubova. Bavarci su favoriti za dovođenje štopera Štutgarta koji ima otkupnu klauzulu od 15.000.000 evra, ali taj transfer zavisi od prodaja Boatenga i Humelsa.

17.15 - Nisu samo italijanski timovi Milan, Sampdorija i Đenova zainteresovani za levog beka Napolija Marija Ruija. Portugalac je velika želja i Šalkea, tačnije novog trenera Dejvida Vagnera koji hoće ofanzivnog levog beka kako bi od jeseni igrao mnogo konkretniji fudbal.

17.11 - Jedna od otvorenih tema u Lionu je odlazak kapitena Nabila Fekira.
"On hoće da ide i mi smo otvoreni za pregovore. Nadamo se ponudama, ali za sada nemamo nijednu", otkrio je Ola.

17.06 - Oglasio se i predsednik Liona Žan Mišel Ola, a tema je vezista Tangi Ndombele koji je privukao pažnju nekoliko klubova, pre svih Totenhema. Ola kaže da je dobio nekoliko ponuda, ali da nijedna za sada ne zadovoljava njegove apetite. Francuski klub traži 70.000.000 evra za ovog igrača. 

17.00 - ODBIJENO: Barnli je odbacio ponudu Bešiktaša da pozajmi defanzivca Bena Gibsona. Turci su želeli da ga uzmu uz pravo otkupa, a Englez se nije snašao od dolaska iz Midlzbroa za 15.000.000 evra.

To bi bilo sve za danas od Nenada Jovanovića i Aleksandra Gligorića, sa vama je u nastavku dana Milan Zdravković.

16.25 - BLIZU: Kolumbijski mediji javljaju da je Napoli dogovorio pozajmicu Hamesa Rodrigeza! Čekamo neku ozbiljniju i detaljniju potvrdu... 

16.17 - Rafinja Alknatara je dobio zeleno svetlo od lekara da je zdrav i opet spreman za fudbal. Brazilac želi da napusti Barselonu u potrazi za većom minutažom, a Valensija je glavni kandidat za njegovo dovođenje.  

16.10 - Posle Đenove i napolija još jedan klub želi alžirskog vezistu Ismaela Benasera iz Empolija. Lion je zagrizao za nekadašnjeg đaka Arsenala. 

16.04 - Džek Batlend je spreman za povratak u Premijer ligu. Još se ne zna u koji klub će engleski golman, ali s obzirom da Stouk dovodi Barnslijevog golmana Adama Dejvisa, jasno je da se sprema transfer Batlenda

15.55 - Posle pozajmice u Bolonji, italijanski štoper Lorenco Toneli se vratio u Napoli, ali se neće dugo zadržati. Razgovara se o novoj pozajmici. Ovoga puta u Sasuolo.  

15.47 - Žoao Feliks se trenutno nalazi u Madridu na lekarskim pregledima pred realizaciju 120.000.000 evra teškog transfera iz Benfike u Atletiko, javljaju španski i portugalski mediji. 

15.42 - ZVANIČNO: Džonatan Klinsman, mladi američki golman i sin slavnog Jirgena je novi član švajcarskog Sent Galena. Do sada je bio član Herte. 

15.36 - Bolonja ima ozbiljne planove ovog leta. Klub Siniše Mihajlovića je ponudio Đenovi čak 15.000.000 evra za brzonogog napadača Kristijana Kuamea koji je zimus bio na korak od selidbe u Napoli. Grifoni traže 20.000.000 evra za svog najvrednijeg igrača. 

15.29 - Fiorentina je za Nantovog kapitena Valentana Ronžjea. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a želi ga i Marselj. 

15.20 - ZVANIČNO: Brazilsko krilo Rodrigo Goes je predstavljen u Madridu kao novo pojačanje Reala. Podsetimo, kupljen je od Santosa još pre godinu dana za 45.000.000 evra kada ga je Real oteo ispred nosa Barseloni. Ostavljen je u Santosu kao pozajmljen igrač, a od ovog leta će konkurisati za prvi tim Reala. 

15.12 - Novi Romin trener Paulo Fonseka želi još jednog bivšeg pulena iz Šahtjora. Reč je o ukrajinskom vezisti Viktoru Kovalenku čija cena je oko 8.000.000 evra. Pre Kovalenka, Fonseka je zatražio od Romine uprave Brazilce Ismailija i Tajsona

15.05 - GOTOVO! Barselona i Valensija su sve ugovorili što se tiče trampe golmana. Neto se seli na Kamp Nou, a Silesen ide na Mestalju. Obojica golmana su procenjeni na po 30.000.000 evra. Opšrinije OVDE

14.57 - Evo i detalja priče od jutros. Mančester Siti je poručio Atletiku da će platiti otkupnu klauzulu od 70.000.000 za Rodrija. Sada se pregovara o visini plate ovog igrača u redovima Građana.

14.41 - Rade Krunić je uspešno prošao testove u Milanu i očekuje se da potpiše ugovor sa rosonerima. Ovaj transfer je definitivno jedno od većih iznenađenja na italijanskom fudbalskom nebu ovog leta.

14.25 - Euzebio di Frančesko u svojim redovima želi da vidi miljenika iz Sasuola Domenika Berardija. Sampdorija je spremna da predloži ponudu u visini od 10.000.000 od 12.000.000 evra, a put Ređo Emilije krenuo bi i Đanluka Kaprari.

14.10 - DOGOVORENO: Ako je verovati senzacionalističnoj televizijskoj emisiji El Čiringito, koja se bavi dešavanjima na fudbalskom tržištu, Juventus je završio angažovanje Adrijena Rabijoa. Vezista Pari Sen Žermena staviće paraf na petogodišnji ugovor sa Bjankonerima, a igrač će samo za potpis dobiti 10.000.000 evra.

13.53 - ZVANIČNO: Evo pojačanja i u Ludogorecu. Bugarski šampion je promovisao vezistu Sent Etjena Žoržinja, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u CSKA iz Sofije. Ugovor je potpisan na četiri godine, a obeštećenje iznosi nešto manje od 1.000.000 evra.

13.42 - Atletiko Madrid je pronašao zamenu za Rodrija, a u pitanju je Markos Ljorente, oko čijeg dovođenja je napravljen veliki pomak, pa se može reći da je na korak od dolaska na Vandu Metropolitano, tvrdi Marka. Ponuda Jorgandžija je oko 40.000.000 evra, a ostaje još da se sklope određeni detalji i ozvaniči posao.

13.34 - ZVANIČNO: Real Madrid je i zvanično promovisao supertalentovanog Rodriga Goesa u novo pojačanje. Kako što je već poznato, brzonogi Brazilac je potpisao ugovor do 2025. godine uz obeštećenje od 45.000.000 evra. Opšrije pročitajte - OVDE.

13.22 - U Dortmundu nemaju dilemu da je Lusijan Favr pravi izbor za stvaranje tima koji će preuzeti primat u nemačkom fudbalu. Švajcarac je i zvanično stavio poraf na ugovor do 2022. godine. Opširnije - OVDE.

13.15 - ZVANIČNO: Evo pojačanja i u Alavesu. U pitanju je dosadašnji defanzivni vezista Sošoa Žando Fuhs, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Vitorije.

12.56 -  Novo leto, nova transfer saga oko Nejmara. Ne može nijedan prelazni rok u poslednjih nekoliko godina da prođe bez Brazilca kao jednog od glavnih aktera. Evo novo leto, evo nove epizode. U ovoj, Nejmar se vraća u Barselonu! Opširnije - OVDE.

12.45 - ZVANIČNO: Augzburg je predstavio novo pojačanje. U pitanju je mladi reprezentativac Švajcarske Ruben Vargas. Transfer ovog ofanzivnog veziste koštao je bundesligaša 2.500.000 evra.

12.39 - Liverpul opipava puls Napolija i potajno se nada da može da napravi tandem snova Van Dajk - Kulibali. Kako piše italijanski Il Matino, predstavnici Redsa već su stupili u kontakt sa menadžerom snažnog defanzivca, koji je vezan ugovorom sa Napolijem do 2023. godine. U Liverpulu su svesni da bi za njegovo dovođenje morali da izdvoje 110.000.000 evra.

12.30 - Sva dešavanja na italinaskom fudbalskom tržištu možete pročitati i u našoj standardnoj rubrici BUONGIORNO ITALIA, koja se bavi prelistavanjem dnevne štampe na Apeninima.

12.20 - Inter je ponudio 17.000.000 evra za ofanzivnog vezistu Herte Valentina Lazara, ali je izvesno da će ta ponuda biti odbijena pošto klub iz Berlina zahteva 25.000.000. Kako piše Korijere, dve strane bi mogle da se nađu negde oko 20.000.000 evra.

12.12 - Flamengo bi rado u svojim redovima video defanzvca Lacija Valasa, pa je na adresu Rimljana stigao zvaničan upit oko formule kojim bi mogao da bude kompletiran transfer. Brazilci žele pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

12.00 - Napoli je odlučan u nameri da pokuša ekspresno da dovede u svoje redove Kostasa Manolasa. Aureliju de Laurentisu se ozbiljno žuri, kako bi se izbeglo uključivanje drugih klubova. Pre svih Juventusa.

11.47 - Inter je izgleda završio posao oko dovođenja talendovanog veziste Sošoa Lusijana Agumea. Nerazuri će za 17-godišnjeg igrača platiti 6.000.000 evra, uključujući i bonuse. Ugovor će biti potpisan na tri godine.

11.39 - Agenti defanzivnog veziste Napolija Amadua Dijavare takođe su bili u Milanu, gde je nastavljena serija sastanaka tehničkog dirketora Paola Maldinija oko poslova na tržištu. Rukovodstvo MIlana je želelo da dobije jasne informacije oko zahteveva igrača i Napolija, pa bi uskoro mogla da usledi i zvanična ponuda.

11.30 - Rade Krunić je stigao u Milano, gde će odraditi medicinske preglede i zvanično postati pojačanje Rosonera. Njegov transfer iznosiće 8.000.000 evra, potpisaće četvorogodišnji ugovor i godišnje zarađivati 1.200.000 evra.

11.22 - Poznati su i detalji pregovora između Napolija i Real Madrida oko Hamesa Rodrigeza. Napolitanci su Kraljevskom klubu zvanično ponudili 10.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, ali je navodno zapelo oko krajnjeg otkupa. Aurelio de Laurentis želi da postavi cifru na 30.000.000 evra, dok Florentino Perez zahteva 40.000.000.

11.16 - ZVANIČNO: Ibrahim Afelaj se vratio u PSV Ajndhoven! Nekadašnja velika nada holandskog fudbala i čuvenih Filipsovaca potpisao je jednogodišnji ugovor i odmah će se staviti na raspolaganje svom nekadašnjem saigraču Marku van Bomelu. Opširnije - OVDE.

11.07 - Povratak Marija Balotelija u Seriju A je više nego izvestan. Tamnoputi napadač želi da se vrati u pravu formu i bude na radaru selektoru Azura Robertu Manćiniju, a najveće interesovanje do sada je pokazala Parma. Ipak, legendarnom klubu sa Enio Tardinija najveći problem će predstavljati Balotelijeva plata, koji zahteva 4.000.000 evra po sezoni.

11.00 - Sastanak Abramović - Lampard u Londonu! Kako javlja San Plavci će tokom ove sedmice dobiti novog trenera, a potpuno je izvesno da će to biti upravo nekadašnji as kluba sa Stamford Bridža. Lampard je nagovestio veliku karijeru prošle sezone vodeći Derbi Kaunti u Čempionšipu.

10.52 - Nova prezentacija igrača na Santijago Bernabeuu. Od 13 časova biće predstavljen Brazilac Rodrigo.

10.45 - Rodrigo Ernandez napušta Atletiko Madrid, saznaje Marka. Isti izvor tvrdi da je vezista obavestio klub da želi da napusti Vandu Metropolitano samo godinu dana nakon dolaska na isto mesto. Igrač koji je zabeležio 47 nastupa u svim takmičenjima nije ostao imun na interesovanja Mančester Sitija i Bajerna, pa želi da promeni sredinu. Dijego Simeone je pokušao da ubedi 22-godišnjeg igrača da ostane u klubu, ali je on izgleda doneo drugačiju odluku. Opširnije - OVDE.

10.39 - Na tržištu ovog leta će pojaviće se i kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva. Tako izveštava Parizijen, koji tvrdi da bi njegova karijera u dresu Svetaca trebalo da se okonča povratkom Leonarda na Park Prinčeva.

10.31 - Napoli je na dobrom putu da kompletira transfer Hamesa Rodrigeza! Kako javlja Skaj Italija posao između Napolitanaca i Kraljevskog kluba bi mogao da bude završen u narednih nekoliko sati. Napoli želi da pozajmi Kolumbijca, uz klauzulu za otkup na kraju sledeće sezone, ali je veliko pitanje da li će biti uspostavljen takav dogovor, pošto je Madriđanima novac neophodan odmah, kako bi bio uravnotežen budžet nakon dolazaka Azara, Jovića i Mendija. Sa druge strane Hamesu je na Santijago Bernabuu jasno poručeno da nije u planovima Zinedina Zidana, pa je jasno da mora da pronađe novu sredinu za sebe.

10.25 - Izgleda da se vodi pravi rat između Mančester Junajteda i Real Madrida oko Pola Pogbe. Crveni đavoli su pokušali da prevare Kraljevski klub informacijama da snažni vezista ostaje na Old Trafordu, ali su juče krenuli o ofanzivu. Na sve to je odgovrila uprava Mančestera koja je spremna da ponudi jednoj od svojih najvećih zvezda 558.000 evra nedeljno! Opširnije pročitajte - OVDE.

Sva dešavanja koja su se dogodila tokom jučerašnjeg dana na fudbalskoj pijaci možete pročitati ovde ili naći na tagovima TRANSFERI UŽIVO i LETNJI PRELAZNI ROK 2019.

Dobro jutro, ljubitelji fudbala i prelaznog roka. Dobrodošloicu u ime redakcije MOZZART Sporta vam želi Nenad Jovanović koji je danas u prvoj smeni sa vama. Juče smo počeli svakodnevno letnje druženje posvećeno dešavanjima na fudbalskoj pijaci.

Iako prelazni rok u nekim zemljama, zvanično nijhe počeo, to nije prepreka da se na tržištu radi punom parom i da se poslovi ugovaraju. Prelazni rok u Engleskoj traje od 16. maja do 8. avgusta, u Italiji od 2. jula do 23. avgiusta, u Španiji od 1. jula do 1. septembra, u Nemačkoj od 1. jula do 2. spetembra, a u Francuskoj 16. juna do 2. septembra. Juče je zvanično počeo i prelazni rok u Srbiji.

 

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara