TRANSFERI - petak, 2. avgust

Vreme čitanja: 14min | pet. 02.08.19. | 23:45

Iz minuta u minut pratite dešavanja sa fudbalske pijace...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Žan Filip Gbaman je prešao u Everton. Opširnije OVDE
Jetro Vilems i Alan Sen Maksiman su novi fudbaleri Njukasla. Opširnije OVDE
Hari Megvajer prelazi u Mančester Junajted. Opširnije OVDE

Real se dogovorio sa Donijem Van de Bekom. Opširnije OVDE
Malkom
potpisao za Zenit. Opširnije OVDE
Mandžukić i Mančester Junajted. Opširnije OVDE
Zvanično: Dani Alves se vratio u Brazil i uzeo "desetku". Opširnije OVDE
Benfika pita za Strahinju Pavlovića. Opširnije OVDE
Juventusov plan za dovođenje Romelua Lukakua. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve za večeras, družimo se ponovo sutra od 10 ujutru. Pozdrav, laku noć. 

23.40 - Nenad Tomović bi mogao još jednu sezonu da odigra u Seriji A. Njegov Kjevo je ispao iz elite ovog leta, ali iskusni defanzivac na stolu ima ponudu SPAL-a koja mu deluje vrlo primamljivo.

23.35 - Rukovodstvo Intera za ponedeljak planira poslednji pokušaj da dovede Romelua Lukakua. Nerazuri su dobili vetar u leđa nakon informacija da Paulo Dibala ne želi da se preseli na Old Traford.

23.25 - ODBIJENO: Juventus je odbacio predlog Arsenala da im pozajmi Danijelea Ruganija na godinu dana.

22.45 - Predsednik Monpeljea Loran Nikolan poručio je zainteresovanim klubovima da do ponedeljka dostave konkretne ponude za desnog beka Agilara, inače mogu da zaborave na njega do sledećeg prelaznog roka.

22.37 - Hatem Ben Arfa je zadovoljan ponuđenim od strane Sampdorije, a kako je danas imao "neproduktivne" pregovore sa Đenovom izvesno je da će prihvatiti ponudu njihovog gradskog rivala i nastaviti karijeru u Seriji A. 

22.30 - ZVANIČNO: Ofanzivni vezista Džordž Hanimun prešao je iz Sanderlenda u Hal i potpisao na tri sezone.

22.14 - Kristijan Pavon definitivno prelazi iz Boke u Los Anđeles Galaksi. On će narednih 18 meseci provesti na pozajmici za koju će Ameri platiti 2.000.000 dolara, a moći će da ga otkupe za 20.000.000. Bordo je probao da ga "ukrade" u poslednjem trenutku, ali je krilni napadač dao reč Amerikancima.

21.55ZVANIČNO: Portugalski štoper Ivanildo (23) prešao je na pozajmicu u Trabzon iz redova Sporting Lisabona. 

21.44 - Italijanski novinar Fabricio Romano javlja da je Paulo Dibala ljut na Juventus i način na koji ga Stara dama primorava na transfer u redove Mančester Junajteda.

21.30 - Novinar Onde Sero iz Sevilje Antonio Fuentes objavio je informacije oko potencijalnog transfera Đovanija Lo Selsa u Totenhem. U taboru Pevaca kažu da je njegov dolazak izvodljiv samo u slučaju odlaska Kristijana Eriksena, ali da Danijel Levi nema nameru da plati 60.000.000 evra za Argentinca.

21.25 - Arsenal sprema novu ponudu za Kirana Tirnija. Seltik je do sada već dva puta odbijao nalete Tobdžija, a poslednji put odbacili su ponudu tešku 25.000.000 funti jer im se nije sviđala dinamika isplate.

21.11ZVANIČNO: Mladi fudbaleri Mančester Sitija Luka i Ivan Ilić, preselili su se na jednogodišnju pozajmicu u redove holandske NAK Brede. Opširnije OVDE

20.55 - Uprkos brojnim informacijama, Aston Vila nije zainteresovana za vezistu Lidsa Kalvina Filipsa. Kontakti su postojali početkom leta, ali je dovođenjem Nkambe iz Briža interesovanje prestalo.

20.48 - Birmingem pokušava da dovede napadača Almerije Alvara Himeneza. Drugi strelac Segunde sa 20 golova prošle sezone ima otkupnu klauzulu od 1.500.000 evra.

20.40ZVANIČNO: Žan Filip Gbaman je novi fudbaler Evertona. Opširnije OVDE

20.18ZVANIČNO: Vulverhempton je doveo dva pojačanja: Pedro Neto (19, krilni napadač) i Bruno Žordao (20, vezista) stigli su iz Lacija i potpisali ugovore na pet sezona sa Vukovima. Naravno, detalji se čuvaju u tajnosti, a sve je odrađeno pod nadzorom superagenta Žorža Mendeša.

20.00 - Napadač Boke Juniors Dario Benedeto potvrdio je u izjavi argentinskoj televiziji da sigurno prelazi u Olimpik iz Marselja. Obeštećenje bi trebalo da iznosi 16.000.000 evra.

19.56 - Žoao Kanselo je sve bliži Mančester Sitiju. Skaj Italija je javio da su menadžeri Danila pregovarali danas u Torinu sa čelnicima Juventusa i da je trampa desnih bekova ova dva kluba (Siti plaća i 35.000.000 evra pride) faktički dogovorena. 

19.50 - PARTIZAN: Armin Đerlek je novi fubaler turskog Sivasa. Opširnije OVDE

19.46 ZVANIČNO: Njukasl je doveo i francuskog krilnog napadača Alana Sen Maksmana koji je stigao iz Nice za 20.000.000 funti s bonusima. On je potpisao ugovor na šest sezona sa Svrakama. Opširnije OVDE

19.28 - Napadač Juventusa Moize Ken definitivno sutra stiže u Mersisajd na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Evertonom.

19.20 - ZVANIČNO: Levi bek Ajntrahta Jetro Vilems prešao je u Njukasl na pozajmicu s pravom otkupa. Opširnije OVDE

19.15 - ZVANIČNO: Mladi engleski golman Tomi Skot (19) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Sautemptonom. Stigao je iz niželigaša Jeovila.

19.00 - Pep Gvardiola kaže da je spreman da proda Liroja Sanea ukoliko Nemac izrazi želju da pređe u Bajern, a izvori iz Nemačke navode da je stav Mančester Sitija sledeći: Žoao Feliks je koštao 127.000.000 evra, dakle Sane je znatno skuplji! Sada da vidimo koliko Bavarci mogu da se isprse... 

18.44 - Pored Lacija i Fiorentina se interesuje za kapitena Kristal Palasa Luku Milivojevića. Londonski tim, navodno, traži minimum 20.000.000 evra.

18.30 - Radža Najngolan je sve bliži povratku u Kaljari na pozajmicu, a razlog je njegova supruga koja je rodom sa Sardinije i koja se bori sa rakom. Italijani očekuju da posao večeras bude zaključen.

18.23 - Njukasl bi tokom vikenda trebalo da završi dva top pojačanja: krilnog napadača Alana Sen Maksimana (Nica) i holandskog levog beka Jetra Vilemsa (Ajntraht).

18.16 - Posle Maura Ikardija i Hamesa Rodrigeza, Napoli razmišlja i o Timu Verneru iz Lajpciga kao potencijalnom pojačanju. Nemcu ističe ugovor sledećeg leta, a ima neobičnu klauzulu u ugovoru - cenu od 70.000.000 evra koja važi za top klubove sveta među kojima nema Napolija.

18.08 - Pojedini katalonski izvori objavili su da Barsa i Juve pregovaraju oko prelaska talentovanog levog beka Huana Mirande u Torino. Katalonci traže oko 15.000.000 evra plus bonuse za 19-godišnjeg defanzivca.

18.00ZVANIČNO: Drugo pojačanje u Barnliju danas. Engleski vezista Adam Filips (21) stigao je iz Noriča kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu dana.

17.55 - Predstavnici Bordoa sastali su se danas sa kolegama iz Arsenala kako bi se dogovorili oko prelaska Lorana Koščelnog. Žirondinci su spremni da plate i neko obeštećenje, ali ne baš koliko Englezi traže iako je igrač zainteresovan za povratak u domovinu.

17.47 - U prilog pisanju Nemaca i današnje priznanje Pepa Gvardiole da je Sane bio spreman pre tri nedelje da potpiše novi ugovor, ali da se od tada situacija izmenila i da se Nemac predomislio.

17.44 - Nemački Zidojče Cajtung je objavio da je Liroj Sane odlučio da pređe u Bajern i da je transfer u finalnoj fazi realizacije. Radi se rekordnom obeštećenju i rekordnoj plati za reprezentativca Nemačke, tvrdi ovaj list mada ne navodi i konkretne brojke.

17.32 - Ekspert za transfer tržište Alfredo Pedula otkriva nove informacije oko pregovora između Mančester Junajteda i Paula Dibale. Crveni đavoli su Argentincu ponudili 11.000.000 evra na godišnjem nivou, plus bonuse! Dibala je poručio čelnicima Stare dame da želi da ostane u klubu, ali će oni pokušati da ga ubede da promeni svoju odluku.

17.25 - Totenhem i Sporting nastavljaju pregovore oko Bruna Fernandeša. Najnovije informacije iz Portugalije kažu da je igrač tražio od lisabonskog kluba da ga puste, ali da dve strane ne mogu da se dogovore dokle god Sporting traži preko 70.000.000 evra.

17.18 - PARTIZAN: Armin Đerlek pred transferom u Tursku. Opširnije OVDE

17.12ZVANIČNO: Augzburg je otkupio defanzivca Risa Oksforda (20) od Vest Hema posle uspešne pozajmice u drugom delu Bundeslige prošle sezone. Finansijski detalji nisu objavljeni.

17.05 - Bordo je ugovorio lične uslove sa krilnim napadačem Boke Kristijanom Pavonom (24). Međutim, kako se Argentinac dogovorio ranije i sa Los Anđeles Galaksijem, odluku o njegovoj prodaji, tačnije kome klubu, doneće predsednik argentinskog velikana.

16.57 - Njukasl je na korak od dovođenja 19-godišnjeg argentinskog napadača Fakunda Kolidija. I Lids se zanima za ovog fudbalera, ali će presuditi na kraju ponuda iz Premijer lige. 

16.53Bojan Krkić u Montrealu. Opširnije OVDE

16.43 - Bivši reprezentativac Srbije Lazar Marković odbio je ponude iz Srbije, Kine i Turske jer čeka poziv zagrebačkog Dinama, objavio je hrvatski Večernji list.
"Budemo li poželeli, mi ćemo Markovića i dovesti. Ali u ovom trenutku na to se još nismo odlučili"prenosi list reči neimenovanog izvora iz Dinama.

16.35 - DOGOVORENO: Hari Megvajer prelazi u Mančester Junajted i postaje najskuplji defanzivac u istoriji. Opširnije OVDE

16.30 - Lids je primoran da proda i napadača Kemara Rufa kako bi ispunio odredbe finansijskog fer-pleja koji je rigorozan za klubove u Čempionšipu. Pisali smo jutros o interesovanju Anderlehta, a samo da dodamo da će obeštećenje iznositi oko 7.000.000 funti.

16.25 - ZVANIČNO: Golman Bejli Pikok Farel (22) prešao je iz Lidsa u Barnli za 3.500.000 funti. Reprezentativac Severne Irske je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Klaretsima. 

Toliko za danas od Predraga Dučića, do kraja dana sa vama Milan Zdravković.

16.04 - Ovo bi bilo baš zanimljivo... Medijaset i Gazeta delo Sport javljaju da je Verona kontaktirala Marija Balotelija. Tamnoputi Italijan je van ugovora, slobodan je igrač i zato potražuje ozbiljnu platu - oko 3.500.000 evra. Novi italijanski prvoligaš ne može to da mu priušti, tako da trenutno razmatra opcije kako bi obe strane ble zadovoljne. Još jedan problem stoji na putu eventualnom dogovoru. To je rivalitet između Breše, Balotelijevog grada, i Verone. Svojevremeno, kada je gostovao s Interom, navijači su ga žestoko izvređali...   

16.01 - Il Mesađero javlja da Roma ima pristanak Tobija Aldervejrelda da se preseli na Olimpiko. Navodno, dogovorena je plata od 3.500.000 evra po sezoni u naredne četiri godine. Naravno, dogovor dva kluba i dalje nije postignut. Roma je do sada nudila 20.000.000 evra, a Totenhem nije prihvatao. Pevci žele 28.000.000. Ranije danas pisali smo da Maurisio Poketino gleda ka Menhengladbahu i Matijasu Ginteru kao eventualnoj zameni, ali teško će to ići, jer Borusija traži celih 60.000.000 evra. Logično, Nemac nije jedina meta Totenhema, ali sve je manje vremena. Još samo šest dana za Engleze da skockaju svoje timove...


Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke NejmaraMbapeaPogbeBejlaIkardijaKutinja, EriksenaModrića i Sanea. Probajte... 

15.53 - A evo i Marke: Doni van de Bek je ugovorio sve detalje saradnje sa Real Madridom. Opširnije OVDE

15.46 - ZVANIČNO: Porto je predstavio novog golmana, iskusnog Argentinca Augustina Marčezina (31) iz Amerike. Cena 7.500.000 evra...

15.47 - Mančester Junajted sutra igra protiv Milana u Kardifu, a Ole Gunar Solskjer u sastav za taj meč nije uvrstio Romelua Lukakua. Još jedan pokazatelj da Belgijanac napušta Old Traford. Kako trenutno stoje stvari najbliži mu je Juventus, sa kojim je utanačio lične uslove, ali problem pravi Paulo Dibala, koji je neće u suprotnom smeru. Barem za sada nema dogovora. Marota i Inter sve to gledaju sa strane, pitanje je da li su i koliko Milanezi umešali prste u Dibalinu odluku, jer oni žele razmenu Ikardi - Dibala...

15.44 - Milan Makarić stigao u Surdulicu. Opširnije OVDE

15.41 - Marko Gjorgijevski potpisao na četiri godine sa Voždovcem. Opširnije OVDE

15.35 - Evo i bloka vesti iz domaćeg fudbala... Partizan je angažovao golmana za budućnost. Opširnije OVDE

15.16 - ZVANIČNO: Barsa prodala Malkoma. Opširnije OVDE...

15.04 - Menadžer Seltika Nil Lenon kazao je da očekuje još jednu ponudu za Kirana Tirnija od strane Arsenala, kao i da će ona najverovatnije doći poslednjih dana prelaznog roka. Kelti su do sada odbili sve ponude. Najviša zvanična iznosila je oko 25.000.000 funti... 

14.45 - Žan Filip Gbaman je prošao medicinske preglede na Gudisonu, uskoro očekujemo zvaničnu objavu Evertona...

14.37 - BLIZU: I još jedan preokret u slučaju Žoao Kanselo! Tutosport javlja da su novi pregovori Juventusa i Mančester Sitija izgleda urodili plodom. List iz Torina tvrdi da je Stara dama prihvatila ponudu tešku 35.000.000 plus Danilo. Novi bek Građana koštaće dakle preko 60.000.000 evra, ako uzmemo da je vrednost brazilskog defanzivca između 25 i 30 miliona evra... 

14.20 - Matijas Ginter, nemački reprezentativac iz redova Menhengladbaha, potencijalna je bomba poslednjih dana prelaznog roka. Bild donosi informaciju da je za pouzdanog defanzivca zainteresovan Totenhem, ali da situaciju pomno prati i Atletiko Madrid. Sportski direktor Borusije Maks Eberl kratko se oglasio tim povodom i poručio da na klupsku adresu nije stigla nikakva ponuda. Bild piše da Menš za Gintera potražuje 60.000.000 evra, te da dva pomenuta kluba ne bi išla preko 35-40 miliona evra. 

14.12 - Sampdorija je kontaktirala slobodnog agenta Hatema Ben Arfu, tvrdi Skaj Italija.  

14.09 - ZVANIČNO: Poljski defanzivac Kristijan Belik (21) stavio je paraf na petogodišnji ugovor sa Derbijem. Arsenalu ide nešto više od 11.000.000 evra.

14.04 - GOTOVO: Alan Sen Maksimen uslikan je u Njukaslu, uskoro potpisuje za Svrake... Nici sledi preko 20.000.000 evra na konto obeštećenja. 

13.59 - Pisali smo prošlog meseca o jednoj od najčudnijih priča sa letošnje pijace. Sećate se mladioh Portugalaca iz Lacija, Bruna Žordaa i Pedra Neta? Govorilo se tada da Žorž Mendeš hoće da ih vodi u Benfiku za 20.000.000 evra, a Rimljani tek što su ih otkupili za 28.000.000?! Sada ista priča, samo drugi klub u igri - Vulverhempton. I naravno potis poznatog Superagenta ispod cele te zavrzlame...  

13.56 - Moglo bi da se dogodi da Žan Filip Gbaman pretekne Mojze Kena i prvi se uslika sa dresom Evertona, mada je mladi napadač imao "veliku prednost". Skaj piše da je Gbaman krenuo put Liverpula. U svakom slučaju, Karamele su dogovorile obojicu i to će ukupno koštati oko 65.000.000 evra.  

13.52 - ZVANIČNO: Pep Biel je novi igrač Kopenhagena. Opširnije OVDE

13.50 - Bibras Natho bliži je Rubinu nego Partizanu. Opširnije OVDE

13.42 - Mladi vezista Ajaksa Doni van de Bek je priznao:
"Da, postoji interes Reala za mene". Podsetimo, ranije danas pojedini mediji objavili su da je Ajaks prihvatio ponudu Madriđani, baš kao i da se igrač složio sa uslovima koje mu je Kraljevski klub ponudio...

13.40 - BLIZU: Bojan Krikić ipak neće u portugalski Gimaraiš kako smo juče pisali, bliži je MLS ligašu Montrealu. 

13.37 - GOTOVO: Napadač Dižona Vesli Said (24) na lekarskim je pregledima u Tuluzu. Obeštećenje 8.000.000 evra.

13.15 - ZVANIČNO: Šefild Junajted oborio je klupski rekord u visini obeštećenja. Napadač Oli Mekbarni (23) stigao je iz Svonsija za 22.000.000 evra. 

13.04 - ZVANIČNO: Galatasaraj je predstavio Emrea Mora. Selti ide 600.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, a ukoliko Turci reše da otkupe nekadašnjeg vunderkinda Dortmunda moraće da plate još 8.000.000 idućeg leta. 

12.57 - Za sve ljubitelje italijanske fudbalske pijace naš dopisnik Željko Pantelić listao je tamošnju štampu. Opširnije OVDE

12.29 - Nikola Maksimović prekinuo pregovore oko produžetka saradnje sa Napolijem. Opširnije OVDE

12.17 - Svega 5.000.000 evra deli Lester i Mančester Junajted od dogovora oko Harija Megvajera. Lisice traže 85.000.000, Đavoli za sada ne idu preko 80.000.000. 

12.01 - Mandžukić i Mančester, detalji... Opširnije OVDE.

11.44 - Fernando Ljorente traži čak 4.000.000 evra na godišnjem nivou od Lacija. Mali su izgledi da će mu Rimljani ispuniti zahteve.  

11.40 - Opraštao se Ljubomir Fejsa na kraju prošle sezone od navijača Benfike, bilo je i suza, a na kraju se ispostavilo – ni zbog čega. Opširnije OVDE

11.35 - Nova informacija vezana za pregovore Mančester Junajteda i Juventusa. Mario Mandžukić izgleda ipak nije deo trampe Dibala - Lukaku. Uskoro opširnije...

11.28 - Moskovski CSKA odbio je ponudu Kristal Palasa za mladog reprezentativca Rusije Fjodora Čalova tešku oko 16.000.000 evra. 

11.24 - ZVANIČNO: Džordan Larson, sin čuvenog švedskog golgetera Henrika, potpisao je za moskovski Spartak. Norčepingu ide obeštećenje u visini od oko 4.000.000 evra. 

11.19 - Pojedini izvori iz Holandije i Španije tvrde da je Ajaks prihvatio ponudu Real Madrida za Donija van de Beka, kao i da je sam fudbaler dogovorio lične uslove. Navodno, ugovor će biti na pet ili šest godina. Sačekajmo ipak još malo, zna se ko ima najbolje i najbrže informacije kada su Madriđani u pitanju. Marka, naravno. A Marka se još nije oglasila.

11.03 - ZVANIČNO: Doskorašnji ofanzivac Augzburga Ku Džačol (30) potpisao je na tri godine sa Al Garafom. 

11.00 - GOTOVOFrank Riberi obavio lekarske preglede u Minhenu, danas ili sutra potpisuje za novi klub u Saudijskoj Arabiji ili Kataru, javlja Bild. Francuz je već napustio Nemačku i krenuo na završne pregovore, ne navodi se sa kojim tačno klubom. 

10.49 - U Madridu postaju vrlo nestrpljivi, čak pomalo frustrirani što Milan nije aktivniji po pitanju transfera Anhela Koree. Rosoneri žele da odugovlačenjem nateraju Atletiko da spusti potraživanja (50-55 miliona evra), međutim Španci neće lako nasesti. Pominje se da bi čak mogli da odustanu od posla sa Milanom. Podsetimo, igrač je juče preko svog agenta dao pristanak i želi na san Siro. 

10.42 - GOTOVO: Najavili smo pre tri, četiri dana, evo danas je sve dogovoreno, Adam Vebster (24) krenuo je put Brajtona na lekarske preglede. Bristolu ide rekordno obeštećenje od 24.000.000 evra. Radi se o štoperu koji nikada u karijeri nije igrao Premijer ligu?! 

10.40 - Zanimljivu ponudu uskoro će poslati Anderleht na adresu Lidsa. Belgijanci žele Kemara Rufa, jamajkanskog napadača kog Vensan Kompani odlično poznaje i očito bi ga rado video u svom timu. 

10.33 - Evo detalja o Juventusovoj ideji kako da dođe do Romelua Lukakua... Opširnije OVDE.

10.07 - Saga je završena, Dani Alves je potpisao! Čekao je iskusni desni bek mig iz Barselone da se vrati na Nou Kamp, ali je na kraju odlučio da karijeru nastavi u rodnoj zemlji. Sjajan Brazilac potpisao je ugovor do 2022. godine sa Sao Paulom, potvrdio je taj klub na društvenim mrežama. Poznato je da će Dani Alves u novom klubu nositi dres sa brojem deset. Opširnije OVDE

10.03 PARTIZAN: Još jedan veliki klub zainteresovan je za Strahinju Pavlovića. Posle Juventusa, Seltika i mnogih drugih, javila se i – Benfika. Klub kroz koji je prošao veliki broj srpskih igrača poslednjih godina, a i dalje su tamo Ljubomir Fejsa i Andrija Živković, razmišlja o angažovanju talentovanog štopera Partizana ovog leta. Opširnije OVDE.

09.58 - Više izvora u Italiji javlja da Juve ima dogovor sa Romeluom Lukakuom o ličnim uslovima. Uh, kakav bi to udarac bio za Inter! Italijani u transfer žele da uključe Paula Dibalu i Marija Mandžukića. Ta činjenica dosta komplikuje celu stvar. Uskoro opširnije...

09.56 - Mojze Ken bi danas trebalo da doputuje u Liverpul na medicinske preglede. Everton i Juventus su se dogovorili da obeštećenje bude oko 34.000.000 evra. ostaje da vidimo da li je Stara dama uspela ubaci povratnu kllauzulu u ugovor i ako jeste kolika će ona biti. 

09.53 - Fabricio Romano kaže da nema ništa od dogovora Radamela Falkaa i Galatasaraja. On navodi da će Kolumbijac ostati u Monaku do januara, a da će onda pokušati da pronađe angažman u Kini, za veliki novac. 

09.48 - I Di Marcio objašnjava gde su razlike u pregovorima Juventusa i Mančester Sitija. Građani cene svog Danila celih 30.000.000 evra, Juve smatra da on ne vredi više od 25.000.000; Građani smatraju da Kanselo nije skuplji od 60.000.000, Juve kaže: 70.000.000. S takvim stavovima neće biti ništa od dogovora, razlike su prevelike. Barem za sada. Podsetimo, Siti želi Kansela, ali bi u posao da uključi brazilskog beka kao "doplatu" za razliku u ceni. 

09.44 - Holandski Telegraf javlja da prva zvanična ponuda Sevilje za Stivena Bergvajna iz PSV Ajndhovena nije prošla. Španci su navodno nudili 25.000.000, PSV glatko odbacio. Moraće Monći značajno da pojača kako bi seo za pregovarački sto sa Holanđanima...

09.42 PARTIZAN: Stigao je Takuma Asano. Opširnije OVDE

09.39 - Krenućemo s jednom vešću iz Italije... Definitivno nema ništa od povratka Darka Lazovića (29) u Crvenu zvezdu. Brzonogi Čačanin ovog jutra stigao je u Veronu gde obavlja medicinske preglede pred potpis ugovora s članom Serije A.  

Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je od jutros Predrag Dučić. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara