KRAJ PRELAZNOG ROKA

Vreme čitanja: 34min | sub. 01.02.20. | 01:15

Šta se sve dešavalo poslednjeg dana zimske fudbalske pijace

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- ZVANIČNO: Odion Igalo prešao u Mančester Junajted. Opširnije OVDE
- MOZZART EKSKLUZIVA: Dejan Joveljić u Anderlehtu! Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Emre Džan u Borusiji Dortmund! Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Trinkao je Barselonin! Opširnije OVDE.
ZVANIČNOJanik Fereira Karasko se vratio u Atletiko! Opširnije OVDE
ZVANIČNO: Fjorentina potrošila 70.000.000 evra u manje od 24 sata! Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Herta kupila Mateusa Kunju iz Lajpciga i prodala Zelkea u Verder. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Tapsoba u Leverkuzenu za 20.000.000 evra, Recos u Šefild Junajtedu. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Salemakers i Laksal u Milanu. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Sedrik Soareš u Arsenalu! Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Noa Okafor je najskuplje pojačanje u istoriji Salcburga. Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Nzonzi u Renu. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Anhelinjo prešao iz Mančester Sitija u Lajpcig. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Kevin Prins Boateng u Bešiktašu. Opšrinije OVDE
- ZVANIČNO: Rišairo Živković u Šefild Junajtedu. Opšrinije OVDE
- ZVANIČNO: Mateus Fernandes preko Barselone do Valjadolida. Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Leganes doveo Gerera i Asalea. Opširnije OVDE
- PROPALO: Žiru ostaje u Čelsiju. Opširnije OVDE
PROPALO! Kako je propao transfer Edinsona Kavanija. Opšrinije OVDE
- PROPALO: Bubakar Sumare odbio dogovoren transfer u Njukasl za 60.000.000 evra. Opširnije OVDE
- PROPALO: Iturbeu propao treći transfer u Đenovu za pet godina. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Vest Hem kupio Džeroda Bouvena. Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Ravel Morison prešao u Midlzbro. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Petar Škuletić u Sivasu! Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Aleksandar Jovanović u Deportivu. Opšrinije OVDE.
- ZVANIČNOPjaca prešao iz Juventusa u Anderleht. Opširnije OVDE
ZVANIČNODijego Souza je novi špic Benfike! Opširnije OVDE
ZVANIČNO: Mihail Krmenčik je novi igrač Briža! Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Džemaili u Šenženu. Opšrinije OVDE
- ZVANIČNO: Honda u Botafogu. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Danilo Pantić napustio Fehervar. Opširnije OVDE.
- ZVANIČNO: Svetozar Marković prešao u AEL iz Larise. Opšrinije OVDE
ZVANIČNOJakob Brun Larsen prešao iz Borusije Dortmund u Hofenhajm. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Ilsanker prešao iz Lajpciga u Ajntraht. Opširnije OVDE
- ZVANIČNO: Sumaro prešao iz Lila u Đenovu. Opšrinije OVDE
- ZVANIČNO: Ajdin Hajsić iz Dinama u Bešiktašu. Opširnije OVDE
Nemanja Matić pregovara o produžetku ugovora s Junajtedom! Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za ovaj prelazni rok. Hvala vam što ste i u ovom prelaznom roku bili uz nas i čitali nas. U ime redakcije MOZZART Sporta vam laku noć želi Aleksandar Gligorić. Novo druženje zakazujemo za leto. 

01.06 - ZVANIČNO: Mančester Junajted je na zvaničnom sajtu potvrdio da je angažovao Odiona Igaloa! I to je vest kojom završavamo ovaj dan i ovaj prelazni rok. Dočekali smo Igaloa, a sad iz redakcije možemo u Igalo na terapiju posle celog dana za kompjuterom. Dobro, može i na pivo... 

00.48 - Nema još zvanične potvrde od kluba, ali ostrvski mediji javljaju da je Mančester Junajted završio transfer Odiona Igaloa i da je uspeo da ga registruje. Opširnije OVDE

00.33 - ZVANIČNO: Vezista Enco Zidan, najstariji sin slavnog Zinedina, prešao je večeras iz portugalskog Aveša u španskog drugoligaša Almeriju koja je favorit za ulkazak u Primeru. Tamo će mu trener biti tatin nekadašnji saigrač Guti, a igraće u istom timu sa srpskim internacionalcima Radosavom Petrovićem i Nikolom Marašem. Podsteimo, Almeriju su letos kupili bogati vlasnici iz Saudijske Arabije. 

00.25 - ZVANIČNO: Brajton je potvrdio dolazak Aleksisa Mekalistera iz Boke Juniors! Premijerligaš je pre vremena okončao pozajmicu argentinskog veziste kojeg su pre godinu dana kupili od Argentinos Juniorsa za 8.000.000 evra. Ali tada nije bilo uslova da Mekalister dobije radnu dozvolu i ostao je u Argentinosima na pozajmici. Letos je na godinu dana pozajmljen Boki gde je igrao odlično i u međuvremenu je Brajton uspeo da mu izdejstvuje radnu dozvolu. I konačno ga je dočekao u timu. 

00.18 - ZVANIČNO: Argentinski vezista Nikolas Gaitan je novi član francuskog Lila sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Nekadašnji vezista Boke Juniors, Benfike, Atletiko Madrida, kineskog Dalijana i MLS ligaša Čikaga je došao kao slobodan igrač. 

00.15 - ZVANIČNO: Prošao je transfer engleskog napadača Džeroda Bouvena iz Hal Sitija u Vest Hem. Čekićari su platili nepunih 21.500.000 evra za Bouvena kroz fiksni deo obeštećenja uz opciju da još isplate 8.500.000 evra kroz eventualne bonuse. 

00.13 - PROPALO: Ništa od transfera Totenhemovog veziste Viktora Vanjame u Amijen. Klubovi su se na početku bili dogovorili, igrač je pristao, ali je onda Totenhem rešio da malo promeni uslove pozajmice i Francuzi su odustali. 

00.10 - ZVANIČNO: Leganes je u  minut do 12 realizovao transfer francuskog veziste Ibrahima Amadua koji je okončao pozajmicu iz Sevilje u Noriču i onda se preselio u Leganes na novu pozajmicu. 

00.06 - Čekamo da vidimo da li prošao transfer Odiona Igaloa u Mančester Junajted. 

00.04 - PROPALO! Pukao je 12.000.000 evra težak transfer desnog beka Nejtana Fergusona iz VBA u Kristal Palas. Nije uspeo da prođe lekarske preglede... 

00.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA

23.57 - ZVANIČNO: Lil je kupio kamerunskog vezistu Žana Onanu (19) iz Leišoesa za 2.000.000 evra. 

23.56 - ZVANIČNO: Danilo Pantić je napustio mađarski Fehervar. Opšrinije OVDE

23.53 - ZVANIČNO: Španski napadač Borha Baston je prešao iz Svonsija u Aston Vilu na pozajmicu do kraja sezone. 

23.52 - ZVANIČNO: Peruanski defanzivac Karlos Zambrano je prešao iz kijevskog Dinama u Boku Juniors. 

23.50 - ZVANIČNO: Turski ofanzivni vezista Emre Mor je novi član Olimpijakosa! Došao je na pozajmicu do kraja sezone iz Selte. Prvi deo sezone je proveo na pozajmici u Galatasaraju. 

23.46 - ZVANIČNO: Škotski napadač Džejms Skot (19) je prešao iz Madervela u Hal Siti za 2.000.000 evra. To znači i da Bouven ide u Vest Hem. Čekamo potvrdu... 

23.41 - ZVANIČNO: Španski vezista Ruben Pardo (32) je prešao iz Real Sosijedada u Bordo i potpisao ugovor na dve i po godine. Došao je besplatno. 

23.35 - ZVANIČNO: Hrvatski štoper Filip Benković je prešao iz Lestera u Bristol Siti na pozajmicu do kraja sezone. 

23.29 - ZVANIČNO: Engleski napadač Konor Vikam je napustio Kristal Palas i prešao u Šefild Venzdej na pozajmicu do kraja sezone. 

23.25 - GOTOVO! Mančester Junajted je izgleda završio transfer Odiona Igaloa! Uskoro opširnije... 

23.19 - ZVANIČNO: VBA je na pozajmicu do kraja sezone doveo defanzivca Lija Peltijea iz Kardifa.  

23.14 - ZVANIČNO: Nica je dovela desnog beka Musu Vagea iz Barselone! Mladi Senegalac stiže na pozajmicu sa pravom otkupa. 

23.10 - BOMBA: Idemo! Kreće trka sa vremenom. Mančester Junajted ima dogovor oko transfera Odiona Igaloa. Još sat vremena da se sve provuče kroz papire. Da li će Junajted uspeti? 

23.05 - ZVANIČNO: Vulverhemptonov štoper Rajan Benet je prešao u Lester na pozajmicu do kraja sezone. Dolazi kao utešno rešenje pošto Lisice nisu uspele da kupe Janika Vestergarda iz Sautemptona. lester ima opciju da ga otkupi na leto za 5.000.000 funti. 

23.00 - Još sat vremena do kraja prelaznog roka u Engleskoj, Španiji, Francuskoj, Holandiji i Belgiji. Još dva sata do kraja u Portugaliji i Škotskoj. Još šest dana za Austriju, sedam za Srbiju, 16 za Švajcarsku i Rumuniju, 20 dana za Rusiju, 22 za Češku, 27 za Ukrajinu, 31 dan za Poljsku... Ima još šansi za igrače kojoi žele transfere. 

22.57 - Uskoro stižu nove vesti oko dolaska napadača u Mančester Junajted. Ostanite uz nas... 

22.54 - ZVANIČNO: Mateus Fernandeš je novi igrač Valjadolida! Barselona ga je danas kupila i večeras ga poslala kod Ronalda. Opširnije OVDE

22.45 - ZVANIČNO: Nastavljamo sa vestim iz Španije. Srpski golman Aleksandar Jovanović je novi član Deportiva iz La Korunje. Opširnije OVDE

22.39 - ZVANIČNO: Espanjol je bombastičan prelazni rok završio dovođenjem golmana! Iz Levantea je za 1.500.000 evra kupljen Ojer Ojarzabal koji je potpisao na dve i po godine. Barsino dete se vraća u Kataloniju. Ali u unionistički Espanjol... 

22.30 - Ima nade za transfer Odiona Igaloa u Mančester Junajted. Izgleda da je Junajted dogovorio i visinu pozajmice sa Kinezima. U pitanju je suma od 5.000.000 evra. 

22.23 - Još sat i po vremena je ostalo i do zatvaranja prelaznog roka u Holandiji, a Ajaks pokušava da dovede talentovano brazilsko krilo Antonija iz Sao Paula. Pregovori traju već danima. Ajaksova poslednja ponuda je 20.000.000 evra fiksno i 5.000.000 evra kroz bonuse. I to je OK cifra za Brazilce. Ali pod uslovom da im Ajaks ostavi Antonija na pozajmici do leta. A Ajaks to za sada ne prihvata... 

22.15 - ZVANIČNO: Pršte transfere u Španiji u poslednjim satima prelaznog roka. Hetafe je za 8.000.000 evra kupio urugvajskog štopera Erika Kabaka (24) iz Levantea i potpisao sa njim ugovor na četiri godine. On dolazi kao zamena za zemljaka Kabreru koji je za 9.000.000 evra prešao u Espanjol. 

22.09 - BLIZU: Vesti s one strane Atlantika. Novi američki MLS ligaš Inter Majami (u vlasništvu Dejvida Bekama) je dogovorio 10.000.000 evra dolara težak transfer meksičkog veziste Rodolfa Pizara iz redova tamošnjeg šampiona Montereja. Sada ostaje da Amerikanci dogovore lične uslove sa Meksikancem. 

22.00 - GOTOVO! Valjda... Džerod Bouven je izgleda prihvatio 25.000.000 evra težak transfer u Vest Hem iz Hala. Njukasl ga je 'ispalio' pošto nije poslao ponudu Tigrovima. Očekuje se da bude potvrđen do ponoći. 

21.51 - ZVANIČNO: Kevin Prins Boateng je prešao u Bešiktaš. O detaljima transfera, opšrinije OVDE

21.44 - Ima šanse za Vanjamu u Amijenu! Totenhem je pristao da ga pošlaje na pozajmicu i da mu plaća 70 odsto plate, a preostalih 30 odsto prelazi na francuski ugovor. Igrač je pristao na transfer i sada je bitno završiti papirologiju na vreme. Istovremeno, Amijenov vezista Bongani Zungu čeka dolazak Vanjame kako bi završio svoj transfer u Majorku. Vanjamin dolazak je Amijenov uslov da Zungu ode u Španiju. 

21.40 - ZVANIČNO: Kontroverzni vezista Ravel Morison je napustio Šefild Junajted i prešao u Mildzbro na pozajmicu do kraja sezone. Možda tamo proigra... 

21.37 - BLIZU! Mančester Junajted i Odion Igalo su se dogovorili oko finansijskih uslova. Ali sada ostaje veća prepreka. Junajtedu je potreban dogovor sa Šangajom, a do karaja prelaznog roka je ostalo manje od dva i po sata. Baš nategnuto... 

21.35 - ZVANIČNO: Leganes je poludeo večeras, stigao je i Rodžer Asale iz Jang Bojsa! Opširnije OVDE

21.33 - GOTOVO: Srpski štoper Svetozar Marković napušta Olimpijakos i seli se u AEL iz Larise na pozajmicu do kraja sezone. 

21.30 - PROPALO: Francuski napadač Seru Girasi ostaje u Amijenu. Iako su ga Vest Hem i Bornmut  želeli, Brajton mu nudio ugovor, a Aston Vila pozajmicu, nema ništa od prelaska na Ostrvo. 

21.25 - ZVANIČNO: Argentinski napadač Serhio Arauho je prešao iz Las Palmasa u atinski AEK na pozajmicu do kraja sezone. Već je u sezoni 2017/18 bio na pozajmici iz Las Palmasa u AEK-u i bio je jedan od najzaslužnijih za istorijsku titulu žuto-crnih. Navijači ga obožavaju. 

21.21 - ZVANIČNO: Španski napadač Migel Anhel Gerero je prešao iz Olimijakosa u Leganes na pozajmicu do kraja sezone. 

21.15 - ZVANIČNO: Kapiten japanske reprezentacije Maja Jošida je posle sedam i po godina napustio Sautempton i prešao u Sampdoriju na pozajmicu. Iskusni štoper je stigao na mesto Vaska Ređinija koji je prešao na pozajmicu u Parmu. 

21.10 - ZVANIČNO: Neverovatan dan za Fiorentinu je završen još jednim velikim transferom. Iz Đenove je na pozajmicu u trajanju od 18 meseci stigao kolumbijski napadač Kevin Agudelo uz obavezu da ga Viola do leta 2021. godine otkupi za 11.000.000 evra. Podsetimo, Đenova ge je kupila letos za samo 2.500.000.

21.02 - ZVANIČNO: Italijanski napadač Antonio La Đumina je prešao iz Empolija u Sampdoriju na pozajmicu od 18 meseci s obaveznim otkupom za 7.000.000 evra u leto 2021. godine. On je zamena za Kaprarija koji se preselio u Parmu. 

20.58 - Totenhem na sve načine pokušava u poslednjim satima prelaznog roka da se reši Viktora Vanjame, ali brojni klubovi su odbili ponuđenog Kenijca. Jedini zainteresovan je francuski Amijen. 

20.52 - ZVANIČNO: Milan je završio prelazni rok sa dva pojačanja poslednjeg dana pijace. Aleks Salemakers i Dijego Laksal su potpisali, Entoni Robinson nije jer je nešto naopako krenulo na testovima. Opširnije OVDE

20.47 - Najnovije vesti sa Ostrva. Skaj javlja da je Odion Igalo blizu prelaska u Mančester Junajted. U pitanju je pozajmica od šest meseci iz Šangaja. Ali, sada je u pitanju trka sa vremenom da se formalnosti završe. Igalo je trenutno u Kini na pripremama sa svojim klubom i nije baš jednostavno završiti transfer za nešto više od tri sata. Lokacija i lekarski su najveća prepreka. 

20.43 - ZVANIČNO: Lion je doveo još jedno pojačanje. Za 2.000.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje su doveli brazilskog ofanzivnog vezistu Kamila iz Ponte Prete. Na transferu je insistirao direktor Žuninjo.  

20.39 - Evertonov golman Jonas Lesl se vraća u Hadersfild samo šest meseci posle transfera na Gudison park iz obrnutog smera. U pitanju je pozajmica do kraja sezone. 

20.36 - Pre pola sata je završena fudbalska pijaca u Interi i sada je definitivno da Inter nije doveo napadača kojeg je Konte toliko želeo. Mete su bili Žiru, Ljorente, Pandev, Zaza, Slimani i Pinamonti. Nikoga od njih Inter nije uspeo da dovede. 

20.35 - ZVANIČNOPanajotis Recos je prešao iz Leverkuzena u Šefild Junajted. Uskoro opširnije...

20.31 - ZVANIČNO: Štoper Edmond Tapsoba iz Vitorije Gimaraiš je prešao u Leverkuzen za 18.000.000 evra i 2.000.000 evra kroz bonuse. Opširniie OVDE

20.28 - ZVANIČNO: Dijego Laksal se vratio u Milan! 

20.25 - ZVANIČNO: Urugvajski vezista Gaston Pereiro je prešao iz PSV Ajndhovena u Kaljari u transferu teško 2.500.000 evra. Realno vredi više, ali mu je ugovor isticao za šest meseci. 

20.20 - Džerod Bouven je na putu ka klupskim prostorijama Vest Hema gde treba da se sastane sa Dejvidom Mojesom i konačno da preseče hoće ili neće da potpiše za Vest Hem. Podsetimo, Hal Siti je prihvatio Vest Hemovu ponudu, ali je Bouven imao obećanje Njukasla da će mu Svrake dati jači ugovor i zato je ceo dan odugovlačio. Izgleda da neće više da čeka Njukasl... 

20.16 - PROPALO! Totenhem je pokušao da dovede Odiona Igaloa iz Šangaja na šestomesečnu pozajmicu, ali je odbijen. Ako igrač bude odlazio večeras, ide u Mančester Junajted. 

20.11 - Austrijski defanzivac Sebastijan Predl je raskinuo ugovor sa Votfordom i slobodan je igrač. Votford i dalje pokušava da dovede Bena Gibsona iz Barnlija na njegovo mesto. 

20.07 - ZVANIČNO: Holandski napadač Jirgen Lokadija je prešao iz Brajtona u Sinsinati. Čim se vratio sa pozajmice iz Hofenhajma, odmah je prosleđen Amerikancima na šestomesečnu pozajmicu koji će imati opciju da ga otkupe i potpišu na dve i po godine. 

20.00 - BLIZU! Nakon pto je sinoć doveo Nakija Velsa iz Brnlija za 5.000.000 evra, Bristol Siti je sada blizu pozajmice hrvatskog štopera Filipa Benkovića iz Lestera i veziste Markusa Henriksena iz Hal Sitija. 

19.56 - ZVANIČNO: Urugvajski vezista Matijas Vinja je prešao iz Nasionala u Palmeiras. Potpisao je ugovor do 2024. godine, a urugvajski klub je dobio 6.000.000 dolara na ime obeštećenja. I zadržao je 20 odsto od naredne prodaje. 

19.52 - ZVANIČNO: Italijanski veteran Alesandro Matri je raskinuo ugovor sa Brešom i slobodan je u izboru novog kluba. A to će najverovatnije biti Parma. 

19.48 - ZVANIČNO: Pisali smo da je Robinsonov transfer u Milan prošao, ali nije Salemakersov. Belgijanac iz Anderlehta je na zvaničnom sajtu Serije A registrovan kao pojačanje Rosonera. 

19.42 - ZVANIČNO: Marko Pjaca je prošao lekarske preglede i prešao iz Juventusa u Anderleht na pozajmicu do kraja sezone. Opširnije OVDE

19.38 - ZVANIČNO: Francuski vezista Valentin Eserik je prešao iz Fiorentine u Veronu na pozajmicu do kraja sezone. Imaju opciju da ga otkupe za 2.000.000 evra. 

19.34 - Poslednje vesti sa Ostrva glase da je Odion Igalo trenutni favorit da pojača napad Mančester Junajteda i da se radi na njegovom transferu iz Kine. 

19.31 - GOTOVO! Fiorentina je dovela još jedno pojačanje! U pitanju je kolumbijski napadač Kevin Agudelo koji je bio na pragu trasfera iz Đenove u Parmu, ali je Viola preotela Kolumbijca rivalu sa Tardinija. 

19.25 - PROPALO! Poslednje vesti glase da je i definitivno propao transfer Entonija Robinsona iz Vigana u Milan i da se Amerikanac vraća na Ostrvo...

19.18 - Aston Vila pokušava da dovede španskog napadača Borhu Bastona iz Svonsija na pozajmicu do kraja sezone. Klub iz Birmingema traga za napadačem, a da nije skupa akvizicija. 

19.12 - ZVANIČNO: Verona je potvrdila prodaju Sofijana Amrabata u Fiorentinu! 

19.07 - ZVANIČNO: Noa Okafor je novi napadač Red Bul Salcburga! Mladi napadač je najskuplje pojačanje u istoriji kluba i zamena za Takumija Minamina. Opširnije OVDE

19.02 - ZVANIČNO: Emre Džan je novi igrač Borusije Dortmund! Nemački vezista je stigao iz Juventusa za 26.000.000 evra i potpisao ugovor do leta 2024. godine sa Milionerima. Opširnije OVDE

19.00 - Izgleda da propada transfer Entonija Robinsona iz Vigana u Milan jer se klubovi nisu dogovorili oko para. Zato je Milan odmah pozvao Dijega Laksala sa pozajmice iz Torina što znali da je Fiorentina izvisila za Laksala. Zato se Viola okrenula dovođenju hrvatskog levog beka Marka Pajača iz Đenove. 

18.56 - SPAL radi na dovođenju hrvatskog napadača Marka Livaje koji nastupa za AEK iz Atine, a ranije je bio član Atalante. 

18.52 - Kontroverzni vezista Ravel Morison je stigao na lekarske preglede u Midlzbro pošto nije uspeo da se izbori za minutažu u Šefild Junajtedu. Boro ga dovodi na pozajmicu. 

18.49 - ZVANIČNO: Stiven Nzonzi je novi igrač Rena! 

18.45 - ZVANIČNO: Barselona je i zvanično potvrdila transfer brazilskog veziste Mateusa Fernandesa iz Palmeirasa. Barsa će velikanu iz Sao Paula platiti 7.000.000 evra fiksno i 3.000.000 evra kroz bonuse za maldog brazilskog vezistu koji do leta ostaje u Palmeirasu kao pozajmljen igrač. 

18.41 - PARTIZAN! Hanover je želeo da angažuje Partizanovog desnog beka Nemanju Miletića, ali se nemački drugoligaš kasno javio. Opširnije OVDE

18.37 - PROPALO! Priča čuvana u strogoj tajnosti je otkrivena danas kada je propao transfer vredan 60.000.000 evra. Njukasl je bio spreman da sruši klupski rekord, Lil je prihvatio ponudu, ali igrač nije. Opširnije OVDE

18.30 - Okončana je pozajmica Stivena Nzonzija iz Rome u Galatasaraju, ali se Francuz ne vraća u Rim. Trenutno je na lekarskim pregledima u Renu. Opet je pozajmica u pitanju. 

18.26 - ZVANIČNO: Braga je potvrdila transfer mladog španskog napdača Abela Ruiza iz B tima Barselone za 10.000.000 evra. 

18.21 - PROPALO! Interu je propao još jedan pokušaj da dovede napadača. Simone Zaza je odbio da pređe u Inter. Nerazuri su sa Torinom dogovorili pozajmicu tešku 3.000.000 evra uz opciju da otkupe italijanskog napadača, ali on je odbio. 

18.18 - ZVANIČNO: Španski bek Anhelinjo je prešao iz Mančester Sitija u Lajpcig. Opširnije o detaljima OVDE

18.15 - ZVANIČNO: Mladi danski napadač Jakob Brun Larsen je prešao iz Borusije Dortmund u Hofenhajm na pozajmicu do kraja sezone. Opširnije OVDE

18.12 - iskomplikovao se transfer američkog beka Entonija Robinsona iz Vigana u Milan. On je jutros doputovao u Milano, uspešno prošao lekarske preglede, ali i dalje nema dgovora dva kluba oko obeštećenja. Transfer je trebalo da nbude pozajmica s pravom otkupa za 8.000.000 evra, ali očigledno da nešto nije dogovoreno. 

18.09 - ODBIJENO: Barnli je odbio i drugu Votfordovu ponudu za pozajmicu defanzivca Bena Gibsona

18.07 - ZVANIČNO: Francuski štoper Harold Mukudi je prešao iz Sent Etjena na pozajmicu u Midlzbro do kraja sezone. 

18.04 - ZVANIČNO: Brajton je opozvao Jirgena Lokadiju sa pozajmice iz Hofenhajma. Ali samo da bi ga poslao na novu pozajmicu u američki Sinsinati. 

17.58 - ZVANIČNO: Đenova je dovela Lilovog štopera Adamu Sumaroa. Opširnije OVDE

17.53 - Počela je jurnjava za Benfikinim krilom Kristijanom Atsuom. Ofanzivac iz Gane nema budućnost kod Stiva Brusa, za njegovu pozajmicu su zainteresovani Seltik, Notingem Forest i Blekburn. 

17.49 - GOTOVO! Nekadašnji Partizanov vezista Marko Janković se seli u Seriju B. SPAL ga je poslao u Krotone koji je prvi pokušao da dovede Nikolu Ninkovića, ali nije uspeo. Opširnije OVDE

17.45 - Još jedna luda priča poslednjeg dana prelaznog roka. Huan Iturbe, nekada jedan od najvećih talenata sveta, je danas bio na pragu povratka u Seriju A, prošao lekarske preglede i onda mu je treći put u poslednjih pet godina propao dogovoren transfer u Đenovu. Opširnije OVDE

17.40 - ZVANIČNO: Slovački napadač Lukas Haraslin je prešao iz poljske Lehije u Sasuolo na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora na kraju sezone za 1.500.000 evra. Šuška se da je došao kao zamenu za Bogu ili Berardija koji bi na leto mogli da budu prodati. 

17.37 - PROPALO! Islam Slimani ostaje u Monako kao pozajmljen igrač Lestera! Iako je tražio da se pozajmica raskine i iako je za njega postojalo intersovanje Mančester Junajteda, Intera i Totenhema. Sva tri kluba i dalje tragaju za golgeterom, a sada imaju opciju manje. 

17.34 - GOTOVO! Lajpcig je na društvenim mrežama nagovestio transfer Anhelinja iz Mančester Sitija. 

17.31 - Valjadolid posle potpisa Ben Arfe pokušava da dovede još jednog igrača koji je nekada spadao među najveće talente evropskog fudbala. Ronaldov klub pokušava da pozajmi Markoša 'Ronija' Lopeša iz Sevilje. 

17.26 - Leće je doveo Pasa iz Bolonje, ali želi još jednog južnoameričkog defanzivca. I to znatno zvučnije ime. Klub sa juga Italije je počeo pregovore sa Romom oko brazilskog štopera Žuana Žezusa

17.20 - GOTOVO! Iskusni španski vezista Ruben Pardo stiže iz Real Sosijedada u Bordo u besplatnom transferu. Stigao je na lekarske preglede i potpisaće ugovor na dve i po godine kao zamena za Orelijana Čuamenija koji je preksinoć prešao u Monako za 20.000.000 evra. 

17.16 - ZVANIČNO: Srpski napadač Miloš Deletić je napustio atinski AEK i otišao na pozajmicu do kraja sezone u Asteras Tripolis kod trenera Milana Rastavca

17.13 - ZVANIČNO: Jedan od najvećih talenata engelskog fudbala Klinton Mola (18) je prešao iz Čelsija u Štutgarta. Potpisao je na četiri i po godine, a Plavcima ide samo 400.000 evra za obeštećnje i 10 odsto od naredne prodaje. Razlog je taj što je Mola ušao u poslednjih šest meseci ugovora i nije želeo da potpiše novi ugovor sa Čelsijem. 

17.09 - ZVANIČNO: Tunišanski štoper Jasin Merija je prešao iz Olimpijakosa u Kasimpašu na pozajmicu s pravom otkupa ugovora. 

17.07 - IZNENAĐENJE! Pravo niotkuda stiže vest da Lajpcig pokušava da dovede levog beka Anhelinja iz Mančester Sitija. Građani su letos vratili Španca iz PSV Ajndhovena, ali izgleda da nije zadovoljio... 

17.03 - PREOKRET! Džerod Bouven oteže sa potpisom za Vest Hem jer ima finansijski bolju ponudu Njukasla. Jutros je Hal Siti pristao na ponudu Vest Hema od 25.000.000 evra, igrač je prošao lekarske a onda zatražio veliku platu od 60.000 funti nedeljno. Ispostavilo se da oteže zbog Njukasla. Ali na njegovu žalost, Njukasl nema dogovor sa Halom. 

16.58 - Marko Pjaca se nalazi na lekarskim pregledima u Anderlehtu i čeka se zvanična potvrda transfera. Ipak, da sačekamo s obzirom na Pjacinu istoriju povreda. 

16.52 -  BLIZU! Sampdorija je na pragu angžamana japanskog štopera Maje Jošide iz Sautemptona! 

16.47 - PAŽNJA: Luda priča! Parmin najbolji igrač Žervinjo je pobegao i nema ga u klubu već danima?! Potvrdili su i Parmi da su izgubili kontrolu nad brzonogim napadačem, ali su potvrdili i dovođenje zamene. Opširnije OVDE

16.44 - ZVANIČNO: Dijego Souza je novi špic Benfike! Opšrinije OVDE

16.39 - GOTOVO: Argentinski štoper Nehune Pas se seli iz Bolonje u Leće na pozajmicu s pravom otkupa za 2.000.000 evra. 

16.35 - Nakon što je digao ruke od Džoša Kinga iz Bornmuta, Mančester Junajted je opet aktivirao priču o dovođenju nigerijskog napadača Odiona Igaloa iz Šangaj Šenhue. Još sedam i po sati je ostalo da se transfer realizuje. 

16.31 - PROPALO! Ništa ni od transfera Huana Iturbea u Đenovu iako je već prošao lekarske preglede. Uskoro će biti poznata pozadina cele priče. 

16.27 - BLIZU! Kevin Prins Boateng je na putu za Istanbul gde bi trebalo da potpiše za Bešiktaš. Brzo i neslavno se završila Boatengova misija u Firenci... 

16.23 - Napoli je ponudio novi ugovor Drisu Mertensu koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora. Napolitanci mu nude dvogodišnji ugovor sa platom od 5.000.000 evra po sezoni. Podsetimo, trenutno zarađuje 4.000.000 evra godišnje. Iskreno, i nije neka ponuda s obzirom da će na leto kao slobodan igrač moći da bira ponude i 'odere' neke Engleze za veće pare... 

16.18 - Senzacionalne vesti stižu iz Turske. Arda Turan bi mogao da pređe u Flamengo?! Čekamo neke ozbiljnije potvrde od ovih iz turskih medija... 

16.13 - Još jedan veliki transfer pred kolapsom! Iako su Vest Hem i Hal Siti dogovorili 25.000.000 evra težak transfer napadača Džeroda Bouvena, engleski napadač odugovlači sa potpisom jer se nije dogovorio oko svojih uslova i traži platu od 60.000 funti nedeljno koju Čekićari ne žele da mu daju. 

16.07 - ZVANIČNO: Austrijski defanzivac Štefan Ilsansker je prešao iz Lajpciga u Ajntraht Frankfurt u transferu teškom 500.000 evra i potpisao ugovor do leta 2022. godine. Opet će sarađivati sa Adijem Hiterom koji mu je bio šef u Salcburgu. Opširnije OVDE

16.01 - PROPALO! Skaj javlja da je Mančester Junajted odustao od Džošue Kinga jer nije mogao da se dgoovori sa Bornmutom i da se okreće drugim rešenjima za napad. Ima osam sati da nađe to drugo rešenje... 

15.56 - Propao je Interov pokušaj da dovede Olivijea Žirua, ali Nerazrui ne odustaju od dovođenja napadača. Islam Slimani iz Lestera i Simone Zaza iz Torina su opcije koje bi mogle da se do večeras aktiviraju. 

15.53 - GOTOVO! Grčki štoper Panajotis Recos je prošao lekarske preglede u Šefild Junajtedu. Čeka se zvanična potvrda transfera iz Leverkuzena. 

15.51 - ZVANIČNO! Japanski veteran Keisuke Honda stiže u Botafogo pošto mu je klub na kraju ispunio jedan neobičan zahtev za potpis ugovora. Opširnije OVDE

15.48 - ZVANIČNO: Inter je potvrdio da je do leta 2024. godine potpisao ugovor sa urugvajskim napadačem Martinom Satrijanom (18). On je došao iz Nasionala iz Montevidea u transferu teškom 1.100.000 evra koji može da naraste na 1.500.000 ako se ostvare bonusi. Verovatno će odmah biti prekomandovan u Primaveru ili na pozajmicu. 

15.44 - ZVANIČNO: Italijanski golman Vito Manone je prešao iz Redinga u danski Esbjerg na pozajmicu do kraja sezone. Nedvano se vratio sa pozajmice iz američke Minesote sa statausom najboljeg golmana MLS lige. Nekada je bio velika nada Arsenala... 

15.41 - ZVANIČNO: SPAL je ekspresno angažovao zamenu za brazislkog defanzivca Igora koji je prešao u Fiorentinu. Ugovor do kraja sezone je potpisao bosanski defanzivac Ervin Zukanović koji se u Italiju vratio kao slobodan igrač posle iskustva u saudijskom Al Ahliju. Postoji opcija da SPAL i Zukanović produže ugovor za još jednu sezonu ako obe strane budu zadovoljne. 

15.39 - ZVANIČNO: Velški štoper Džejms Čester je prešao iz Aston Vile u Stouk na pozajmicu do kraja sezone. 

15.37 - BLIZU! Argentinski ofanzivni vezista Nikolas Gaitan se nalazi na pragu povratka u Evropu. Slobodan je igrač otkako mu je istekao ugovor u Čikagu, a trenutno je u pregovorima sa francuskim Lilom. 

15.35 - BLIZU! Srpski golman Aleksandar Jovanović je blizu povratka u Primeru. Opširnije OVDE

15.32 - ZVANIČNO: Italijanski napadač Đanluka Kaprari je prešao iz Sampdorije u Parmu. 

15.27 - I dalje smo kod priče o Džošui Kingu i Mančester Junajtedu. Solskjer ne odustaje, igrač želi, a Bornmut izgleda da polako popušta. Tačnije, Bornmut je malo otvorio vrata transfera uz dva uslova: Da prvo nađe zamenu i da ponuda bude veća od 23.000.000 evra koliko je Junajtefd sinoć ponudio. Malo je vremena, ali šanse postoje. Čekamo... 

15.20 - PROPALOReal Sosijedad se javno oglasio i poručio da nema ništa od dolaska brazilskog napadača Vilijana Žozea koji je bio meta Totenhema. A od sinoć se pominjao i za Mančester Junajted. 

15.16 - PREOKRET! Pošto je levi bek Domeniko Krišito definitivno odbio dogovorenu pozajmicu iz Đenove u Fiorentinu, klub iz Firence se skpresno okrenuo drugom rešenju za levi bok. Trenutno pregovara sa Dijegom Laksalom koji je prvi deo sezone proveo na pozajmici iz Milana u Torinu. 

15.12 - ZVANIČNO: Kristijan Kuame je novi igrač Fiorentine. Treće pojačanje Viole koje je potvrđeno od jutros. Kakav prelazni rok toskanskog kluba! Opširnije o celoj priči OVDE

15.07 - ZVANIČNO: Brazilski napadač Mateus Kunja je prešao iz Lajpcga u Hertu za 15.000.000 evra, a nemački napadač Davi Zelke iz Herte u Verder na pozajmicu od 18 meseci s obaveznim otkupom ugovora za 8.000.000 evra. Opširnije OVDE

14.59 - GOTOVO! Senegalski levi bek Musa Vage se seli iz Barselone u Nicu na pozajmicu do kraja sezone. Realno, u Barsi nije imao mesta pored Semeda i Roberta... 

14.53 - ZVANIČNO: Nemački defanzivac Filip Ohs je prešao iz Hofenhajma u Hanover kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri i po godine. 

14.50 - ZVANIČNO: Mančester Junajted je doveo mladog golmana Nejtana Bišopa iz Sautenda i potpisao sa njim ugovor na dve i po godine. Uz veliku verovatnoću da će ga odmah proslediti na pozajmicu. Bišop je omaldinski reprezentativac Engleske. 

14.45 - POTVRĐENO! Frenk Lampard je pre nekoliko minuta potvrdio da Olivije Žiru ostaje u Čelsiju jer klub nije uspeo da dovede Drisa Mertensa iz Napolija. Opširnije OVDE

14.43 - ZVANIČNO: Danski napadač Mikel Kaufman je prešao iz Alborga u Kopenhagen za 3.000.000 evra. 

14.41 - Mančester Junajted je i dalje u igri za transfer Džošue Kinga iz Bonrmuta. Crveni đavoli su ponudili oko 23.000.000 evra za norveško napadača koji je i zvanično zatražio transfer od svog kluba. Bornmut i dalje odbija da ga proda... 

14.36 - ZVANIČNO: Kao što je MOZZART Sport jutros ekskluzivno najavio, Dejan Joveljić je novi fudbaler Anderlehta! Opširnije OVDE

14.32 - ZVANIČNO: Američki reprezentativac Entoni Robinson je uspešno prošao lekarske preglede u Milanu i čeka se zvanična potvrda trabsfera iz Vigana. 

14.25 - PROPALO! Brojni mediji javljaju da više ne psotoje šanse za transfer Olivijea Žirua. Sve je propalo... Inter, Lacio i Totenhem su čekali kao zapete puške, igrač takođe, ali Čelsi nije uspeo da dovede zamenu. 

14.21 - BLIZU! Urugvajski vezista Matijas Vinja je nadomak transfera u brazilski Palmeiras. Njegov klub Nasional iz Montevidea je prihvatio ponudu Brazilaca tešku 6.000.000 dolara (nešto više od 5.000.000 evra) za 70 odsto igračevog ugovora. Podsetimo, Nasional je juče odbio Milanu ponudu za Vinju koja je glasila pozajmica i obavezan otkupo ugovora za 8.000.000 evra. Sada su pristali na 6.000.000 dolara i imaju 20 odsto od narednog transfera. Preostalih 10 odsto ide agentu. 

14.17 - GOTOVO! Francuski napadač Seru Girasi je trenutno na putu iz Francuske u Englesku. Amijen je dao zeleno svetlo za pozajmicu Girasija do kraja sezone u Brajton. Solidno pojačanje za Galebove... 

14.13 - ZVANIČNO: Petar Škuletić je novi igrač lidera truskog šampionata Sivasa. Opširnije OVDE

14.09 - Glazgov Rendžersi su danas doveli Janisa Hadžija iz Genta, ali nisu završili. Zainteresovani su i za češkog napadača Mateja Vidru iz Barnlija. Žele ga na pozajmicu... 

14.06 - ZVANIČNO: Francuski vezista Vensan Kozielo je prešao iz Kelna na šestomesečnu pozajmicu u redove francuskog drugoligaša Pariza. Kozielo je nekada dok je igrao za Nicu bio jedan od većih talenata francuskog fudbala... 

14.03 - ZVANIČNO: Rišairo Živković je novi igrač Šefild Junajteda. Još jedan propali talenat koji će pokušati da oživi karijeru na Bramal Lejnu. Opširnije OVDE

14.01 - Real Sosijedad se oglasio saopštenjem u kojem poručuje da nema ništa od 20.000.000 evra teškog transfera Dijega Ljorentea u Monako i da štoper nije na prodaju. 

13.57 - Kristal Palas pokušava da realizuje 12.500.000 evra težak transfer desnog beka Nejtana Fergusona iz VBA. Roj Hodžson još od letos traži zamenu za Arona Van Bisaku koji je otišao u Mančester Junajted, a propao mu je pokušaj da dovede Kajla Voker Pitersa iz Totenhema koji je završio u Sautemptonu kao naslednik Sedrika Soareša

13.52 - GOTOVO! Kao što smo najavili jutros, Sofijan Amrabat je izabrao Fiorentinu pre Napolija. Klubovi su se sinoć dogovorili, a Amrabat je upravo doputovao u Milano na potpis ugovora sa Violom. 
"Izabrao sam srcem", kratko je prokomentarisao Marokanac, a priču o ludom finišu prelaznog roka u Fiorentini možete da čitate OVDE.  

13.49 - Parma će do kraja dana pokušati da dovede napadača, a obe mete su iz Breše. Prva je Alfredo Donaruma koji je prošle sezone bio prvi strelac Serije B, a druga je veteran Alesandro Matri koji nije zadovoljan statusom u Parmi. 

13.45 - GOTOVO! Mladi defanzivac Luk Matison (17) dolazi u Vulverhempton iz Ročdejla za 1.000.000 evra. Kada potpiše ugovor, vraća se u Ročdejl na pozajmicu. 

13.40 - PROPALO! Izgleda da nema ništa od prelaska Domenika Krišita iz Đenove u Fiorentinu. Klubovi su se dogovorili oko pozajmice, ali igrač ne želi iz Ligurije u Toskanu. 

To je sve od Nikole Stojkovića u prvoj smeni, sa vama do kraja prelaznog roka Aleksandar Gligorić

13.32 - ZVANIČNO: Irski vezista Ejdan Mekgidi je prešao iz Sanderlenda u Čarlton na pozajmicu do kraja sezone. 

13.27 ZVANIČNO: Eupen je doveo bosanskog napadača Smaila Prevljaka na pozajmicu iz Salcburga do kraja sezone.

13.21 ZVANIČNO: Marko Pavlovski raskinuo je ugovor s portugalskim drugoligašem Varzimom pošto nije uspeo da se izbori za status. Opširnije OVDE.

13.18 - Prema informacijama iz Italije, Bajer Leverkuzen bi da dovede još jednog štopera, mada je to malo verovatno. Posle Edmunda Tapsobea iz Vitorije Gimaraeš, navodno je želja i Kristijan Romero, igrač u vlasništvu Juventusa, ali trenutno na pozajmici u Đenovi. Videćemo da li je ovo samo spekulacija ili zaista ima nešto više.

13.11 GOTOVO: Jakob Brun Larsen stiže na medicinske preglede u Hofenhajm. Detalji transfera su zasad potpuno nepoznati, ali znamo samo da neće u Bornmut, koji se dugo pominjao kao moguća opcija.

13.05 - ZVANIČNO: Evo ga i Janik Feira KaraskoOpširnije OVDE

13.01 - Najnovija informacija za transfer Janika Fereire Karaska u Atletiko Madrid – Rohiblankosi će imati opciju kupovine od 12.500.000 evra, javlja RMC.

12.58 ZVANIČNO: Pisali smo juče o transferu Filipa Malbašića iz Tenerifa u Kadiz, a evo sada i detalja. Opširnije OVDE.

12.56 BOMBA: Džošua King je podneo zahtev svom klubu Bornmutu da bude prodat Mančester junajtedu do ponoći! Čekamo sada da vidimo poteze dva kluba i da li će do dogovora doći.

12.54 - Vest koja nije direktno vezana za transfere, ali našim čitaocima bi mogla da bude zanimljiva – Lionel Mesi je odlučio da od sada ugovore sa Barselonom potpisuje po sistemu “godina za godinu“, ne duže od toga. Tako je svojevremeno radio i Andres Inijesta pre nego što je otišao u Vizel Kobe.

12.51 Meti Longstaf, brat poznatijeg veziste Šona, blizu je potpisivanja predugovora sa Interom ili Milanom pošto mu na leto ističe ugovor s Njukaslom vredan 1.100 evra nedeljno. On je slobodan da pregovara samostalno s klubovima, pogotovo jer Njukasl ne želi da mu produži ugovor.

12.47 BLIZU: Matej Vidra će najverovatnije do kraja dana preći u Rendžers iz Barnlija, pošto su dva kluba nadomak dogovora oko uslova za pozajmicu do leta.

12.45 - Poznati ostrvski novinar Dejvid Ornštajn kaže da je Čelsi definitivno stavio tačku na potragu za napadačem i da će Olivije Žiru ostati. Prema njegovim rečima, trebalo bi da se dogodi nešto izuzetno da bi Žiru napustio Stamford Bridž. Francuz je odradio jutarnji trening s Čelsijem i čini se da će tu i ostati.

12.38 - ZVANIČNO: Trinkao je novi golgeter Barselone, objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu! Opširnije OVDE.

12.35 - Poniženi kapiten Rome Alesandro Florenci podigao je dres Valensije! Ovom prilikom spremili smo za vas tekst o Rominom ponašanju prema bivšim kapitenima i zakletim Romanistima... Opširnije OVDE.

12.30 - Nisu samo Žiru i Zaza, Inter sada na listi želja ima i Sedrika Bakambua i Salomon Rondon! Sve se više čini da će ipak biti još jednog pojačanja na Meaci do kraja dana...

12.27BLIZU: Štoper Edmond Tapsoba stigao je u Leverkuzen na lekarske preglede! Pisali smo pre nekoliko dana, transfer će biti završen uz obeštećenje od 18.000.000 evra, plus bonusi koji će se kretati između dva i sedam miliona evra! U Vitoriji Gimaraeš zadovoljno trljaju ruke...

12.24 Nikola Ninković odbija da napusti Askoli koji uporno želi da ga se reši ove zime. Ninković je dosad odbio da pređe u Bari, Kozencu i Krotone.

12.22 Andrea Favili izvesno dolazi u Romu kao zamena za Nikolu Kalinića. Favili je trenutno na pozajmici u Đenovi iz Juventusa, a njegov agent Donato di Kampli trenutno je na razgovorima s čelnicima Stare dame kako bi dogovorili transfer.

12.19 ZVANIČNO: Kamil Grosicki je napustio Hal i preselio se u VBA. Drozdovi će platiti milion evra za obeštećenje, biće još novca kroz bonuse, a Poljak je potpisao ugovor na godinu i po dana.

12.16 - Italijanski novinar Alfredo Pedula objavio je da Islam Slimani najverovatnije neće u Inter, koji se sada okreće Žiruu ili Zazi.

12.15 - Seltik i Totenhem ušli su u završnu fazu pregovora za transfer Viktora Vanjame u Glazgov. Još nije poznato hoće li biti pozajmica, transfer ili kombinacija.

12.13 ZVANIČNO: Bajer Leverkuzen objavio je transfer mladog reprezentativca Nemačke Florijana Virca (16) iz Kelna. Bajer neće imati nikakve finansijske troškove za obeštećenje, a samo je objašnjeno da je Virc potpisao dugoročni ugovor.

12.11 - Sportski direktor Lacija Igli Tare sleteo je maločas u London kako bi pokušao da ubedi ljude iz Čelsija da mu daju Olivijea Žirua, pre nego Totenhemu. Biće ovde frka do poslednjeg minuta, već vidimo...

- JOŠ SAMO 12 SATI DO KRAJA ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA!

12.09 - Inter je jako blizu da pobedi jaku konkurenciju u Juventusu i Bajernu za potpis talentovanog centralnog veziste Kjeva Ibrahima Karamoka (17). Čekaju se samo detalji ovog posla...

12.06 GOTOVO: Još jedan transfer u Fjorentini, ali izlazni – Kevin Princ Boateng je otišao na pozajmicu u Bešiktaš do kraja sezone!

12.05 GOTOVO: Emre Džan je stigao na lekarske preglede u Dortmund, pošto je leteo privatnim avionom iz Torina! Čekamo ozvaničenje transfera.

12.02 - Izgleda da je ipak bila lažna uzbuna za Gereta Bejla. Novinari Skaja stupili su u kontakt sa Bejlovim agentom Džonatanom Barnetom koji je samo kratko prokomentarisao:
“Neću da komentarišem izmišljene priče“.

11.58 - Posle odlaska Danijela Podensea u Vulvse Olimpijakos sada radi na jačanju tima. Želje su Emre Mor Galatasaraj i Kafu iz Legije. Tim iz Varšave traži 400.000 evra za obeštećenje, dok se Mor muči na pozajmici u Selti i želi da promeni sredinu. Kafu je lični izbor Pedra Martinsa

11.55 Janik Fereira Karasko već trenira sa ekipom Atletika, iako transfer iz Dalijena još nije zvanično objavljen! Na društvenim mrežama već kruži snimak Karaska kako radi sa novim, pa i nekim starim saigračima...

11.52 ZVANIČNO: Talentovani igrač Sevilje Brajan Hil (18) prešao je u Leganes na pozajmicu do kraja sezone. Tim iz predgrađa Madrida platiće Sevilji 100.000 evra za pozajmicu, plus još toliko novca ako klub ostane u Primeri.

11.48 - BLIZU: Štoper Vulvsa Rajan Benet putuje ka Lesteru na lekarske preglede pošto su klubovi dogovorili obeštećenje za pozajmicu. To znači da će Filip Benković sigurno ići na pozajmicu negde, samo je pitanje – da li u Bristol ili Midlzbro.

11.45 - Čelsijev školarac Tarik Lampti je na lekarskim pregledima u Brajtonu. Obeštećenje oko 3.500.000 evra.

11.42 ZVANIČNO: Blerim Džemaili je napustio Bolonju i preselio se u Šendžen! Nije poznato koliko je Bolonja dobila na ime obeštećenja, ali se zna da je Džemaili potpisao ugovor na dve godine vredan ukupno 6.000.000 evra, uz opciju automatskog produžetka na još jednu sezonu. Opširnije OVDE

11.38 ZVANIČNO: Igor Žulio je novi igrač Fjorentine, potvrdio je njegov sada već bivši klub Spal! Pozajmica do leta, uz obavezan otkup na 9.000.000 evra ako se ispune određeni uslovi. Opširnije OVDE.

11.37 - ZVANIČNO: Sedrik Soareš je novi fudbaler Arsenala! Opširnije OVDE.

11.34 GOTOVO: Benfika je našla zamenu za Raula de Tomasa, a to je Dijego Souza! Naturalizovani Portugalac se posebno istakao tokom dve godine provedene u Bragi, a od letos je u Šenženu. Dogovor je postignut brzo, pa Souza dolazi na jednogodišnju pozajmicu bez opcije kupovine. Podsetimo, početak kineske Superlige odložen je zbog koronavirusa, a mnoge zvezde tamošnje lige žele da “pobegnu“ iz zemlje i vrate se u Evropu.

11.31 - Jutros je na konferenciji za novinare Stiv Brus otkrio da je Njukasl bio nadomak drugog najvećeg transfera u klupskoj istoriji, ali da je neimenovani igrač ipak želeo da ostane tu gde jeste. Ubrzo je otkriveno da je Njukasl imao načelni dogovor s Lilom za Bubakarija Sumarea na 40.000.000 evra!

11.29 Bild ispravlja prvobitnu vest o transferu Davija Zelkea iz Herte u Verder i donosi sveže detalje ovog posla. Pozajmica na godinu i po dana i opcija kupovine na 8.000.000 evra.

11.27 - ZVANIČNO: Interov bek Federiko Dimarko stigao je na pozajmicu u Veronu do kraja sezone.

11.25 - Fjorentina je objavila da je Luka Ranijeri potpisao sa Askolijem do kraja sezone.

11.23 Entoni Robinson sleteo je maločas na milanski aerodrom i uskoro ga čekaju lekarski pregledi. Biće zamena za Rikarda Rodrigeza na levom boku.

11.19 - GOTOVO: Petar Škuletić prelazi u Sivas, potvrdio je Riza Čalinbaj! Opširnije OVDE.

11.16 Ole Gunar Solskjer je izgleda zatvorio vrata svim mogućim transferima u poslednjem danu.
“Iskreno, mislim da nećemo raditi ništa danas. Januar je oduvek bio težak. Tada ne možete transfere da završite tek tako. Srećan sam s igračima koje imam na raspolaganju“, izjavio je Solskjer na konferenciji za novinare koja se maločas završila, a prenosi BBC.

11.13 - Barnli pokušava da u poslednjem danu angažuje ofanzivca Evertona Umara Nijasea! Pregovori su u toku, čekamo ishod...

11.09 - ZVANIČNO: Janis Hadži je novi igrač Rendžersa, u koji je stigao na pozajmicu iz Genka! Policajci iz Glazgova imaće i "ekskluzivnu opciju kupovine", šta god to značilo... Opširnije OVDE.

11.06 ZVANIČNO: Fjorentina se ne zaustavlja, ozvaničila je transfer Alfreda Dankana! Pozajmica uz obaveznu kupovinu postavljenu na 15.000.000 evra! Dankan je potpisao do juna 2024. i zarađivaće 1.500.000 evra po sezoni uz bonuse. Opširnije OVDE.

11.03 BOMBA: Inter ispituje mogućnost da angažuje Samuela Umtitija iz Barselone. Teško sad u januaru, izvesnije za jun. Umtiti je odigrao tek sedam ligaških utakmica ove sezone, a povrede su ga potpuno izbacile iz koloseka.

11.01 - Šefild Junajted će u narednim satima da objavi transfere Panajotisa Recosa i Rišaira Živkovića! Obojica za danas imaju zakazane lekarske preglede, Recos je već obavio jedan deo, dok se Živkovićev dolazak u klupske prostorije očekuje tokom dana.

10.59 - Snažni štoper Spala Igor Žulio na putu je za Firencu i tokom dana trebalo bi da ozvaniči transfer u Fjorentinu! Čeka se samo konačni dogovor dva kluba oko formule transfera, a Igor bi već danas popodne mogao da odradi trening s novim saigračima.

10.56 GOTOVO: Sedrik Soareš je prošao lekarske preglede u Londonu i uskoro se čeka zvanična potvrda Arsenala.

10.55 - Monako intenzivno traži zamenu za Islama Slimanija, koji će izgleda otići iz Kneževine tokom dana. Na radaru su Nikola Kalinić iz Rome i Stefano Okaka iz Udinezea.

10.54 - ZVANIČNOAdrijen Tamez je stigao u Bergamo na lekarske preglede pre nego što završi transfer iz Nice. Pozajmica, uz opciju kupovine na 8.000.000 evra, kako je bilo najavljeno.

10.52 - Inter još traga za rezervom tandemu Lukaku – Lautaro. Olivije Žiru je opet u igri, ali Totenhem je sada mnogo bliži, a dok se pominjao Islam Slimani, sada su u priču uskočili Simone Zaza i Kevin Lazanja

10.49 - Votford se i dalje nada transferu Bena Gibsona iz Barnlija. Na stolu je i dalje ponuda za pozajmicu do kraja sezone, uz opciju kupovine.

10.44 - Taman što se oglasila bomba na Ostrvu, Zinedin Zidan gasi požar za Gereta Bejla! Na konferenciji za novinare koja se upravo završila Zidan je poručio da ne veruje da će Velšanin danas otići bilo gde. Ali, isto je tako pričao i za Alvara Odriozolu, pa je desni bek završio u Bajernu...

10.40 GOTOVO: Fjorentina baca pare na sve strane, evo ga i Sofijan Amrabat! Italijanski Skaj piše da je dogovor sa Veronom postignut na 20.000.000 evra fiksno, plus 1.500.000 evra u bonusima. Transfer će, kako je bilo i najavljeno, biti važeći tek od juna, iako će Amrabat danas da potpiše, najverovatnije na četiri i po godine.

10.34 BLIZU: Verder se jutros uključio u trku sa premijerligaškim klubovima za potpis Davija Zelkea iz Herte, a ubrzo je postignut načelni dogovor za transfer na 10.000.000 evra. Lekarski pregledi će uskoro biti obavljeni, a onda potpisan ugovor do juna 2024.

10.28 BOMBA: Pustite Žirua, Totenhem radi na tome da završi transfer Gereta Bejla! Predsednici dva kluba Danijel Levi i Florentino Perez su u stalnoj komunikaciji, a ugledni britanski list Tajms javlja da se još nisu dogovorili oko Bejlove plate koja iznosi preko 600.000 evra nedeljno! Navodno, postoji jak optimizam da će transfer biti završen do ponoći. Čekamo, čekamo!!! Opširnije OVDE.

10.24 ZVANIČNO: Jago Falke se vratio u Đenovu na pozajmicu uz opciju kupovine!

10.20 - Nekada veliki talenat engleskog fudbala Ravel Morison spreman je da pojača Midlzbro na pozajmici iz Šefild Junajteda.

10.15 - BLIZURaširila se vest brzinom svetlosti, samo čekamo potvrdu: Skaj Sport saznaje da su se Čelsi i Totenhem dogovorili oko transfera Olivijea Žirua! Iako informacije nema još u pisanoj formi, Evropom se proširila slika iz televizijskog programa, tačnije iz specijalne emisije posvećene poslednjem danu prelaznog roka, gde je obelodanjeno za Totenhem i Žirua! Čekamo detalje... Opširnije OVDE.

10.11 - "Ostaje"! Naslovna strana današnjeg Ekipa dovoljno govori o tome da Edinson Kavani neće ići ni u Atletiko, niti bilo gde drugo ove zime. Dakle, Matador ostaje na Parku prinčeva do leta...

10.08 - Ajaks radi na dva velika posla sa ljudima iz Sao Paula! Naime, dogovaraju otkup supertalentovanog Antonija za 20.000.000 evra (15.000.000+5.000.000 evra), ali i da otkupe već dogovorenih 20 odsto od naredne prodaje za Davida Neresa po ceni od 5.000.000 evra. Logično da čelnici holandskog šampiona to žele pošto Neresu drastično raste cena, a na meti je najvećih klubova Evrope. Opširnije OVDE.

10.05 BLIZU: Žervinjo ipak može da napusti Parmu i preseli se u Al Ain kod Ćavija Ernandeza! Pregovori su nakratko stopirani, ali Krstaši su na kraju izgleda ipak pristali da puste brzonogog ofanzivca, pošto je od Al Aina dobio finansijsku ponudu koja se ne odbija. 

10.02 - Ako ste mislili da je Monako završio sa pojačanjima za ovu zimu – prevarili ste se! Kneževi su u intenzivnim pregovorima sa Real Sosijedadom za potpis štopera Dijega Ljorentea, javlja RMC. Problem je u tome što bi eventualni Ljorenteov transfer, kao i onaj Vilijana Žozea, ostavio Sosijedad s jako malim rosterom za nastavak sezone, što bi moglo da bude kobno na kraju. Ne treba da podsećamo da se pijaca zatvara večeras u ponoć...

9.58 ZVANIČNO: Kapiten mladog tima Hofenhajma Amadu Onana (18) dogovorio je besplatni transfer u Hamburger na leto. Ona je defanzivni vezista po vokaciji, ali se snalazi i u nešto ofanzivnijim ulogama. Transfer će biti završen na leto, kad mu istekne ugovor u Hofenhajmu.

9.55 - GOTOVO: Barselona dovodi talentovanog centralnog vezistu Palmeirasa Mateusa Fernandesa za 7.000.000 evra. Ugovor na četiri i po godine. Mateus uskoro stiže u Španiju na lekarske preglede i čim ih završi biće prebačen na pozajmicu u Valjadolid.

- Informacija za sve čitaoce. Prema dostupnim podacima kolegama, prelazni rok u Engleskoj, Španiji, Nemačkoj, Italiji i Francuskoj traje do 31. januara u ponoć. U Kini ide do 27. februara, u Rusiji se zatvara 21. februara, dok će u Portugaliji raditi produženo – do 2. februara. U Srbiji, primera radi, zimska pijaca traje do 7. februara.

9.50 PUKLO: Još nam je sinoć bilo jasno da nema ništa od transfera Edinsona Kavanija u Atletiko Madrid, a madridski As javlja dosad nepoznate detalje o razlozima zašto je transfer pukao. Naime, problem nije bilo ništa do provizija za agenta, odnosno Kavanijevog brata Valtera Fernanda!

9.47 - U duhu poslednjeg dana prelaznog roka za vas smo pripremili tekst sa najvećim potencijalnim transferima koje čekamo u satima do zatvaranja fudbalske pijace. Opširnije OVDE.

9.44 - CRVENA ZVEZDA: Veljko Birmančević se još nada transferu u Ljutice Bogdana 1a! Opširnije OVDE.

9.41 Džesi Lingard bi poslednjeg dana prelaznog roka mogao da ode iz Mančester junajteda i to u – Birmingem! Ekipa sa stadiona Sent Endrjuz želi Lingarda na pozajmicu do kraja sezone, a videćemo da li ovaj transfer mogao da ima veze sa eventualnim odlaskom talentovanog 16-godišnjaka Džada Belingema na Old Traford...

9.38 GOTOVO: Mančester Siti definitivno pobedio Barselonu za potpis supertalentovanog desnog beka Jana Kuta. Siti je ponudio Koritibi 12.000.000 evra, što je tri puta više novca od onoga što je Barselona nudila. Arsenal i Bajer Leverkuzen su tu imali sporedne uloge...

9.35 - MOZZART EKSKLUZIVA: Naš specijalni izveštač iz Beleka Darjan Nedeljković dostavio nam je vest - Dejan Joveljić prelazi u Anderleht na šestomesečnu pozajmicu iz frankfurtskog Ajntrahta! Opširnije OVDE.

9.31 - Britanski Gardijan javlja da Nemanja Matić uporno radi na tome da produži ugovor s Mančester junajtedom koji mu ističe na leto. Matić je odigrao sjajnu utakmicu protiv Mančester Sitija u Liga kupu, iako je pocrveneo na kraju, ali je dobio pohvale od trenera Ole Gunara Solskjkera. Opširnije OVDE.

9.28 GOTOVO: Vest Hem je dogovorio transfer Džeroda Bouena vredan preko 25.000.000 evra! Čekićari su pretekli Kristal Palas koji je imao dogovor za transfer na 16.000.000 evra. Jedan od najtalentovanijih igrača na Ostrvu izvan Premijer lige dolazi u Vest Hem za 16.500.000 evra fiksno, plus gotovo 9.500.000 evra u bonusima! Opširnije OVDE.

9.25 - ZVANIČNO: Nije Adolfo Gaić, ali jeste Mihael Krmenčik! Češki golgeter stigao je u Briž iz Viktorije Plzenj i potpisao ugovor na tri i po godine u transferu vrednom oko 6.500.000 evra. Opširnije OVDE.

 


Poštovani čitaoci dobro jutro i dobro došli u poslednji dnevni blog u ovom zimskom prelaznom roku! Vreme je za ono završno usijanje na pijaci, pa da polako zatvaramo radnju za ovu zimu. Juče i prekjuče je bilo toliko posla da nismo znali gde udaramo, a nešto slično očekujemo i danas, što je ipak standardno za poslednji dan na fudbalskom tržištu. S vama će tokom celog dana biti Aleksandar GligorićNikola Stojković, Dejan Stanković i ostali, a pre nego što krenemo sa vestima, OVDE i OVDE se podsetite svega što se dešavalo u prethodna dva dana. O najvažnijim vestima, možete da se informištete i klikom na poseban tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK". Vežite se - polećemo!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara